Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναίκες με strap-ons

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Elysium, στις 20 Δεκεμβρίου 2007.

1. Crossdresing

Crossdresing New Member

Γειά σας

Είμαι νέο μέλος εδώ και σκέφτηκα ότι μέσα από εδώ μπορώ επιτέλους να μιλήσω ελεύθερα και ίσως να βρω αυτό που ψάχνω πιο εύκολα. Είμαι σχεδόν 30 χρονών ένα στρειτ αγόρι με σχέσεις χωρίς κάτι το ενδιαφέρον όσο αφορά φετίχ ή κάτι τέτοιο. Κάποτε είχα μια σχέση με μια κοπέλα που κατάφερε με διάφορες κουβέντες που κάναμε να καταλαβω ότι μ αρέσει η αλλαγή ρόλων αλλά ντρεπόμουν να το ζητήσω η ίδια ήταν που μου έβαλε στραπ για πρώτη φορά. Φυσικά στην ιδέα του crossdresing πάντα άναβα αλλά και αυτό δεν το είχα πει σε καμία μου σχέση πλέον αυτό που θέλω είναι να βρω μια κοπέλα να αλλάζουμε ρόλους και φυσικά να μπορώ να κανω μαζί της crossdresing έτσι ώστε να είναι πάντα αναμμένος ή αναμμένη Πως σας φάνηκε αυτό;

2. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Αδιάφορο  
    Neeeeeext

3. blonde mermaid

blonde mermaid Contributor

Σκληρός 

4. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Τίμιος  

5. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Αλυγιστος!

6. AlexSweetSub

AlexSweetSub New Member

Kαλο τοπικ για να κανω το πρωτο μου ποστ.. υπαρχουν γυναικες κυριαρχικες εδω μεσα?

7. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Το να βρεις να στραποναριστείς είναι εξαιρετικά εύκολο. Το να σε αναλάβει κάποια Κυριαρχική, έχει ζόρι.
    Σημαντικό είναι να ψάχνουμε στοχοπροσηλωμένα.

8. AlexSweetSub

AlexSweetSub New Member

Δεν θα έλεγα όχι αν προέκυπτε κάποια καλη μεμονωμένη φάση αλλά σίγουρα με ενδιαφέρει κάτι πιο μόνιμο..

Δε ξέρω πως εννοείς το αναλάβει, ιδανικά για μένα θα ήτανε μια νορμάλ σχέση ζωή και το κρεβάτι να είναι ένας άλλος κόσμος τελείως.

9. kostas98

kostas98 I didn't change. I just found myself

Άρα είσαι μποτομ όχι σαμπ

10. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Αυτός που στραπονάρεται είναι bottom;  

11. kostas98

kostas98 I didn't change. I just found myself

Ναι έχετε δίκιο δεν αρκεί μόνο το στραπ

12. Konstantina Lionaki

Konstantina Lionaki ΔΕΝ ψάχνω τίποτε.

Είναι γιατί δεν βρήκες την κατάλληλη ακόμη.