Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναίκες με strap-ons

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Elysium, στις 20 Δεκεμβρίου 2007.

1. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

@Harry Demos
    Η ερώτηση για διευκρίνηση της οπτικής του άλλου δεν συνεπάγεται απαγόρευση, ούτε κριτική.

@Master Electro-pain
    Μια φορά κι έναν καιρό οι Ηράκλειες Στήλες όριζαν το σημείο που τελειώνει ο κόσμος. Η άγνοια για το παραπέρα δεν θα μπορούσε να αποτυπωθεί ως άγνοια, παρά μόνο ως δεδομένο.

Το τι είναι "τα πάντα" ορίζεται απο την οπτική. Αναλόγως πάντα με τη γνώση, τα βιώματα και τη συνειδητοποίηση εκάστου.

2. Harry Demos

Harry Demos Υγεία, επικοινωνία, επανάληψη.

Δεν ήμουν εγώ που μίλησα για απαγόρευση...

Notice: post: 1181611, member: 3917

Last edited: 6 Φεβρουαρίου 2022
  3. Master Electro-pain

Master Electro-pain Staff Member

@Harry Demos αυτό που κάνατε quote δεν το έχω γράψει εγώ, αλλά ο @Arioch.
    Διορθώστε το αλλιώς θα σβηστεί ως ψευδές/παραπλανητικό...

4. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Και θα ρωτήσω για τελευταία φορά: Ποιος απαγόρεψε τι σε ποιον?

5. Harry Demos

OK, έχεις δίκιο. Τώρα είναι το σωστό!

6. Harry Demos

Ακολούθησε τη συζήτηση και κάνε τους υπολογισμούς σου.

-Ποιος αναφέρει για απαγόρευση;

Ξεκίνησε από εδώ...

Last edited: 6 Φεβρουαρίου 2022
  7. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Παραιτούμαι.

Καλή συνέχεια.

8. Alexpantr

Alexpantr New Member

Το μυαλο κ η ψυχη ηδη ανηκει Σαυτην... το οτι θα παρει τον κωλο απλα ειναι η σωματικη κυριαρχια Της πανω σου... καθε δυναμη χανεται κ παραδιδεσαι σαυτην απλα να νιωθει κ να απολαμβανει οτι θελει κ οποτε θελει...

9. Master Electro-pain

Master Electro-pain Staff Member

Μένω στο "απλα ειναι η σωματικη κυριαρχια Της πανω σου", που λέτε.
    Άρα, είναι απλά κάτι που μπορεί να πράξει, εάν επιθυμεί, μπορεί και όχι, από την στιγμή που τα σημαντικά (μυαλό, ψυχή) έχουν ήδη παραδοθεί.
    Οπότε, η συγκεκριμένη χρήση, το strap-on, αντί τελευταίου σταδίου, πιο πολύ φαίνεται να είναι τελευταίο που έχει να σκεφτεί ο σκλάβος, σωστα?

10. Just_Me

Just_Me Contributor

Κάντε έρωτα, σεξ, παρθείτε, αυτωθείτε με κάθε πιθανό τρόπο από παντού και με δωστε τη χροιά που ποθείτε ερωτικά, παθιάρικα, συναισθηματικά, ωμά, ρομαντικά, σαδιστικά.

Αν θα'ναι από κώλο ή από μυαλό, καύλα να υπάρχει.
    Έχω παρατηρήσει πως όσο μικρότερη η καθεστηκυία σκέψη τόσο μεγαλύτερο το άφημα στα χέρια Τους.

11. Alexpantr

Alexpantr New Member

Ετσι οπως το λετε... ναι εχετε δικιο... μαλλον στο μυαλι του σκλαβου ηταν κ οχι στο δικο Της... απλα επελεξε να το παρει τελευταιο ισως γιατι Ηξερε ποσο το περιμενε ο σκλαβος απο την αρχη

12. Sejanus

Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

καλά κρασιά