Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναικεία εσώρουχα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος pindaros39, στις 23 Ιουνίου 2012.

1. pindaros39

pindaros39 New Member

Σας αρέσει να φοράτε γυναικεία εσώρουχα, κιλοτάκια, στριγκάκια,
    ζαρτιέρες με δαντελωτές κάλτσες, μπειμπι ντολς και να απολαμβάνετε
    την αίσθησή τους?
    Όταν ήμουν φοιτητής, είχα συνάψει σχέση με μια παντρεμένη γυναίκα 34 ετών
    τότε, η οποία απαιτούσε στις συνευρέσεις μας να φοράω τα δικά της
    κάθε λογής εσώρουχα, σαν αυτά που περιγράφω πιο πάνω και αυτό ήταν
    κάτι που την απογείωνε. Μέσα από τη δική της ευχαρίστηση, άρχισα σιγά-σιγά
    να κάνω κτήμα μου αυτό το ιδιαίτερο φετιχ.

2. woohoo

woohoo Regular Member

Απάντηση: Γυναικεία εσώρουχα

Brace yourself. MANLY masters are coming.

3. Slave4training

Slave4training New Member

αυτο το καιρο μου ζηταει καποιος για να βρεθουμε,σαν προυποθεση να φορεσω γυναικεια εσωρουχα κ οχι μονο...ακομα δεν εχουμε προχωρησει,οποτε δεν εχω νοισει ακομα τιν αισθηση αυτη..
    αν τελικα το κανω,θα πω τι ενοιωσα..

4. Monsieur Daulmancieur

Monsieur Daulmancieur Regular Member

Προσωπικά δεν μου αρέσει να τα φοράω... Πάντως όταν ήμουν φοιτητής και με καλούσε κάποια συμφοιτήτριά μου σπίτι της να διαβάσουμε παρέα, μου άρεσε να μπαίνω κρυφά στο μπάνιο, να ψάχνω στο καλάθι με τα άπλυτα και να βρίσκω τα βρώμικα εσώρουχά τους, να τα μυρίζω και να αυνανίζομαι... Όταν μάλιστα αυτές συγκατοικούσαν με φίλες τους ή έμεναν στο ίδιο σπίτι με την μητέρα τους ή είχαν κι άλλες αδελφές μεγαλύτερες ή μικρότερες, τότε καταλαβαίνεις ότι έπεφτε πολλή μελέτη στο μπάνιο!

5. xy

xy Regular Member

Νομίζω να τα βλέπεις σε ένα γυναικείο κορμί. Αρκεί.

6. sylviacross1965

sylviacross1965 Regular Member

απο παιδακι δεν εχανα ευκαιρια να φοραω τα εσωρουχα της μανας μου,αργοτερα το να μπορω να ντυνωμαι με γυναικεια εσωρουχα με εξιταρει και δεν λεω να αφησω τον καθρεπτη

7. Mr. Unknown

Mr. Unknown Regular Member

Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα. Τα γυναικεία εσώρουχα πρέπει να μένουν στις γυναίκες. Ααααάντε και στο πάτωμα χε χε.

8. Απάντηση: Γυναικεία εσώρουχα

9. gaby

gaby Guest

Επισήμανση Moderator:

@ Καλσονακιας,

παρακαλώ πολύ να μην ξαναγίνουν σε ποστ ή οτιδήποτε γράψεις στο φόρουμ αναφορές σε ηλικίες κάτω των 18 χρονών, όπως σου έγραψα και στο warning που σου έστειλα χθες.

Είναι παράνομο και απαγορεύεται αυστηρά από τους κανονισμούς του φόρουμ, τους οποίους διάβασες και αποδέχτηκες πριν την εγγραφή σου εδώ.

Αν ξανασυμβεί θα διαγραφεί το ποστ και θα γίνει νέο warning.

10. Απάντηση: Γυναικεία εσώρουχα

Ο.Κ. Σορυ !! Δεν θα ξανασυμβει !! Ηθελα κι εχθες να επικοινωνησω μαζι σου κι εκτος απο εμεϊλ δεν ηξερα !! Κατ'αρχας για να σου ζητησω συγνωμην , μιας και δεν ειχα τις προθεσεις , αλλα λογο προσωπικων εμπειριων , αν και καποιες χωρις πονηρο περιεχομενο , αλλα κατανοω οτι δινουν αφορμη για περαιτερο συζητησεις . Φυσικα και το αυθορμητο του λογου , η θεληση να γνωριστεις κ.λ.π.
    Επισης , εχθες θα σε ρωτουσα και καποιες διευκρινησεις σε σχεση με περιθωρια που θα ειχα εφοσον ειναι προσωπικα βιωματα αλλα χωρις την επιμαχη δραση .
    Μελετοντας ομως γενικα στα Ποστς και απο αλλους , αν καταλαβα σωστα , κι εδω επιζητω την επιβεβαιωση σου προκειμενου να μην επαναληυθει , εκφρασεις οπως " Οταν ημουν μικρος " ή σε " Μικρη ηλικια " κ.λ.π. Περνανε !!;;

Δευτερη απορια !! Αυτο που μου λες η απαγορευση και που βεβαιως εχω διαβασει , αλλα λογο αρχαριος σε Φορουμς , δεν γνωριζω τα ορια , περιθωρεια και τις λεπτες ισοροπιες , ισχυει μονο στα Ποστς και γενικα τα οποια ανοιχτα μνμ ή και στα Προσωπικα μνμ !!;;

Σε ευχαριστω πολυ !!! Ειληκρινα Συγνωμην κι αν σου ειναι ευκολο , απαντησε μου !!

Σε ευχαριστω !!! 

11. gaby

gaby Guest

Καλσονάκια διάβασε τους κανόνες του φόρουμ και κρίνε αν σου αρέσει και δέχεσαι να επικοινωνείς με αυτούς τους κανόνες ή όχι. Έπρεπε ήδη να το έχεις κάνει.

Και οι περιφράσεις τύπου "σε μικρή ηλικία" και λοιπά είναι προβληματικές αλλά δεν θέλησα να σου διαλύσω τα ποστ.

Για τα πριβέ μηνύματα επιφυλάσσομαι να ρωτήσω δικηγόρο και να σου απαντήσω.

12. woohoo

woohoo Regular Member

Δεν ξερω κατα ποσο θα σου αρεσει αλλα μαλλον ειναι απιθανο να βρεις μια. Ειτε θα το απολαμβανεις μονος σου ειτε καθολου.