Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναικεία κυριαρχία και σεβασμός

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος nikossub93, στις 23 Ιουνίου 2021.

1. MasterJp

MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

Δεν λέτε αυτό στο κομμάτι που παρέθεσα αρχικά, συμπληρωματικά, πως η αιτιολόγηση αποτελεί απολογία; Μόνο με ένα ανασφαλές Κ μπορώ να το υποθέσω.

2. espimain

espimain Contributor

Εγώ απάντησα στο αυτοτελές:

3. MasterJp

Προφανώς, μην δίνοντας σημασία στο context στο οποίο ειπώθηκε.

4. espimain

espimain Contributor

Ναι έχετε δίκιο.

5. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Νομίζω ότι κάπου υπάρχει μια διαφοροποίηση της οπτικής.
    Στο κομμάτι που παραθέσατε, "το υ να ακολουθεί με την σκέτη συμμόρφωση στο γεγονός ότι τιμωρείται", μπορώ να υποθέσω ότι είναι το "σκέτη" που έκανε trigger το σχόλιό σας.
    Περιέγραψα αποκλειστικά την οπτική γωνία του υ απέναντι στην τιμωρία που του επιβάλλεται: ούτε περιμένει εξηγήσεις ούτε απαιτεί διευκρινήσεις. Συμμορφώνεται, σκέτα - άμεσα ίσως θα ήταν σαφέστερη διατύπωση.
    Πιθανολογώ - θα μου πείτε, αν θέλετε - ότι εσείς διαβάσατε "σκέτη συμμόρφωση χωρίς τίποτε περαιτέρω από τη μεριά του από πάνω".

Τα υπόλοιπα, όπως ήδη ανέφερα, είναι δουλειά του αφέντη:
    Να διευκρίνισω ότι έλλειψη λεκτικής επεξήγησης ή ανάλυσης δεν συνιστά έλλειψη επικοινωνούμενου.

6. MasterJp

@estelwen : η ένσταση μου σε αυτό που γράψατε και παράθεσα βρίσκεται στην απουσία δήλωσης αιτίας εκ μέρους του Κ, κατά προτίμηση προκαταβολικά αλλά έστω περαιτέρω, όπως γράφτηκε και εξήγησα γιατί, εξήγηση βασισμένη στα όσα έχω δει ακόμη και με εκπαιδευμένα υ. Πόσο πιστεύετε χρειάζεται σε ένα υ να καταλήξει πως είναι άχρηστο όταν δεν γνωρίζει γιατί το τιμωρούν; Αντί να του γνωστοποιηθεί το που έσφαλε ωθείται να αποφασίσει μόνο του.

Ειρήσθω εν παρόδω, θα με ενδιέφερε μια απάντηση στην συμπληρωματική ερώτηση που σας έθεσα.

7. nikossub93

nikossub93 Contributor

Ποιος είναι ο στόχος τιμωρία του εξοχικού υ και ποια η ισορροπία

8. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Εικάζω ότι εννοείς "ενοχικού".

Αν η τιμωρία γίνεται χωρίς άλλο λόγο πέραν του να κάνει trigger την ενοχικότητα του υ είναι χειρισμός.

Last edited: 24 Ιουνίου 2021
  9. nikossub93

nikossub93 Contributor

Ναι λάθος γράμμα. Τον είδους χειρισμό

10. Arioch

Ανάλογη αυτού που έκανε ο Παβλόφ στο σκυλί του.

11. nikossub93

nikossub93 Contributor

Δηλαδή το υ είναι σαν κουταβι

12. Arioch

Δεν είναι αυτό το νόημα αυτού που έγραψα.