Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναικεία κυριαρχία και σεβασμός

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος nikossub93, στις 23 Ιουνίου 2021.

1. nikossub93

nikossub93 Contributor

Δεν ζητώ τίποτα απλά έθεσα ένα προβληματισμό

2. Iagos

Iagos Contributor

Λύθηκε;

3. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Διακρίνω αρκετά θολές σκέψεις.
    Απευθύνσου στην Κυρίαρχη που σε έχει αναλάβει.

4. nikossub93

nikossub93 Contributor

Θα το κανω

5. Just_Me

Just_Me Contributor

Αν μιλήσουμε εκτός bdsm ίσως και να ισχύει αλλά εντός bdsm θα πρότεινα να συνομιλήσετε και με άλλα υποτακτικά άτομα κι έχω την αίσθηση πως θα εκπλαγείτε με αυτά που θα ακούσετε.
    Αν θέλετε θα μπορούσατε να εξηγήσετε τι σημαίνει το ''δεν τον σέβεται σε ανθρώπινο επίπεδο'';
    Ένα δυστυχίσμενο υ είναι ένα μη χρήσιμο υ, κατά τη γνώμη μου.
    Υπάρχει κι άλλη οπτική γωνία, αν κι εφόσον η εκτίμηση παίζει σημαντικό ρόλο, ακριβώς επειδή έχει δει τον υποτακτικό στα παραπάνω που περιγράφετε η ύπαρξή της να υπάρχει.

Όλα τα παραπάνω δεν είναι η πάσα αλήθεια που θα συναντήσετε, παρά η γνώμη μου.
    Καλό και ζωτικής σημασίας θα ήτανε να τα επικοινωνήσετε με την Κ σας.

6. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Δεν υποστήριξα ότι ο κ δεν επικοινωνεί την θέλησή του, αλλά ότι "έλλειψη λεκτικής επεξήγησης ή ανάλυσης δεν συνιστά έλλειψη επικοινωνούμενου".
    Δεν πείθομαι στην ανάγκη λεκτικής δήλωσης, αναφοράς, ανάλυσης.
    Δεν προκύπτει ότι το υ δεν κατανοεί επειδή δεν του παραδόθηκε πλήρης αναφορά ή ανάλυση. Όπως ήδη ειπώθηκε, τα υ δεν είναι ηλίθια. Κατανοούν. Και αν φανεί μια σύγχυση που ο κ θεωρεί μη χρήσιμη, θα αναλάβει αυτός να οδηγήσει το υ προς τα κει που θέλει: τιμωρώντας, συνεχίζει και εκπαιδεύει την ιδιοκτησία του.  

Ας δεχτούμε πως το υ δεν γνωρίζει, αρχικά, γιατί τιμωρείται. Γιατί να θεωρήσει τον εαυτό του άχρηστο; Τιμωρείται, δεν αποδεσμεύεται, άρα συνεχίζει να υπηρετεί. Και αφού υπηρετεί, δηλαδή είναι στη θέση του - όσο δύσκολο και να είναι - για ποιό λόγο να ωθείται να αποφασίσει μόνο του; Δεν είναι εκεί για να το ορίζει άλλος;
    Για να το μεταφράσω στην από κάτω γλώσσα: "Ο αφέντης ξέρει. Έχει τους λόγους του, θα μου δώσει αυτό που θέλει να μάθω."

Η ερώτησή σας ήταν "πως η αιτιολόγηση αποτελεί απολογία". Κατά τη γνώμη μου είναι αναπόφευκτο, όταν αυτή η αιτιολόγηση καθίσταται υποχρεωτική, με συγκεκριμένη φόρμα, καθήκον του κ δηλαδή.
    Αντίθετα, μου είναι πλήρως κατανοητό - και εκεί εστιάζω - το "κατά προτίμηση" που αναφέρετε στην πρώτη παράθεσή των λεγόμενών σας εδώ.

Last edited: 25 Ιουνίου 2021
  7. nikossub93

nikossub93 Contributor

Ναι

8. MasterJp

MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

Κανείς δεν προσπαθεί να σας πείσει για κάτι.
    Δεν αναφέρθηκα σε "κατανοεί" αλλά σε "γνωρίζει", επιμένετε να αναφέρεστε σε "εξήγηση", "πλήρη αναφορά", "ανάλυση", ενώ διαχώρισα σαφώς σε τι αναφέρομαι.
    Αυτό προϋποθέτει ένα υ που έχει μάθει να μην κρίνει τον αφέντη, είμαι σίγουρος πως γνωρίζετε πόσο δύσκολη και χρονοβόρα είναι αυτή η διαδικασία.
    Όταν υφίσταται το παρατεθέν δεν υφίσταται πλέον κυριαρχία και δεν μπορούμε να μιλάμε για Κ/υ. Αναφέρεστε σε μια εκφυλισμένη περίπτωση.

Δεν θα επανέλθω στο θέμα.

9. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

Άχρηστο και να προσπαθεί να βρει άκρη εκείνο στο γιατί πως κτλ με αποτέλεσμα αντί η τιμωρία να έρχεται ως μία συνειδητοποιηση του λάθους, συγκεκριμένα, τι να αλλάξει συγκεκριμένα και ταυτόχρονα μια ανάσα ότι ναι θα τιμωρήθω από Αυτόν και μετά πάμε παρακάτω προχωράμε.. έναντι του ... θα αυτοτιμωρηθω με σκέψεις και περιττά δράματα που στο τέλος τέλος είναι και φουλ αυτοδιαχειριση και δεν θα υπάρχει τέλος σε αυτό " αχ συγγνώμη αχ έχετε δίκιο αχ νιώθω άσχημα, αχ το σκέφτομαι αχ αχ "

Πάντα αληθινός  
    Έτσι είναι.

10. tithon

tithon Contributor

φοβάστε την τιμωρία ή το άσκοπο της τιμωρίας;

11. dreamer

dreamer Regular Member

Νομίζω οτι σε μια σχέση, η αλληλοεκτίμηση είναι απαραίτητη συνθήκη. Για εμένα, άλλο πράγμα είναι το status και ο τρόπος που καποιος επικοινωνεί ερωτικά (D,s κλπ) με τις τεχνικές και τα θέλω που το συνοδεύουν (συμπεριλαμβανομένου του humiliation), και άλλο πράγμα η εκτίμηση και ο σεβασμός της υπόστασης ενός ανθρώπου.