Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναικεία κυριαρχία; Really? Πώς;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 3 Δεκεμβρίου 2009.

  1. vautrin

    vautrin Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το εξαϋλωμένο D/s

    Δεν ήτο η πρόθεσίς μου ν’ αστειευτώ αλλά αν αλλεγράρατε τόσο το καλύτερο. 

    Για τα υπόλοιπα 254 παιχνίδια που χρησιμοποιούν οι κυριαρχικές γυναίκες δεν έγινε λόγος στη συζήτηση, αναφέρθηκε μόνο το στραπόν. Επειδή μπορεί κάλλιστα να σφάλλω ερωτώ λοιπόν ευθέως:

    Τι καυλώνει μια κυρίαρχο στην χρήση του αν όχι η φαντασίωση πως αποκτά δικό της πέος και άρα καθίσταται κι εκείνη ικανή για σοδομισμό ή διείσδυση;
    Θα καύλωνε το ίδιο αν το στραπόν αντί για φαλλικό, είχε σχήμα φράουλας ή λαμπατέρ;

    @llazouli

    Την φωτογραφία την είχα αναρτήσει προ μηνών σε άλλο νήμα. Για να είμαι ειλικρινής, όταν την είδα έναν φθόνο τον ένιωσα…
     
     
  2. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το εξαϋλωμένο D/s

    Αγαπητε μου vautrin,
    μια κυρίαρχος όταν παίζει με το υ της (είτε ειναι ανδρας είτε γυναικα).. είθισται να ειναι καυλωμένη.. αυτό επιτυγχάνεται ποικιλοτρόπως και αναλόγως τον ορέξεων της.. κατα την διαρκεια των παιχνιδιών και όταν θέλει να χρησιμοποιησει το σώμα που έχει μπροστα της με όλους τους τρόπους που θα ήτο δυνατό  συνηθίζει (εγώ τουλάχιστον) να χρησιμοποιεί πολλα αντικειμένα τα οποία θα έχει την ευχαριστηση να παρακολουθει καθώς αυτά θα βυθίζονται σε ένα παραδομένο πισινό.. ή και στόμα ή και μουνί..

    Να κάνω μια παρένθεση εδώ και να πω..
    πως δεν ειναι κανόνας κάθε φορα να χρησιμοποιούνται αντικειμενα, ουτε είναι κανόνας καθε φορα να παιζεις με το σωμα του υ.
    Μπορείς να εχεις το υ γυμνο γονατιστό επι ώρες σε μια γωνία να αναρωτιεται αν θα χρησιμοποιηθει τελικά..
    ο οριζόντας ξεκινάει απο το καθόλου παιχνιδι με το σώμα του.. έως πάρα πολύ παιχνιδι με το σώμα του..
    εξαρταται απο τις διαθέσεις της Κ.
    κλεινω την παρενθεση και συνεχίζω..

    Αυτα τα αντικειμενα μπορει να έχουν πολλα σχήματα ή και χρώματα και δεν είναι απαραιτητο να τα "φοράς".
    Βεβαίως θα μπορουσαν να είχαν και σχήμα φράουλας ή αχλαδιού ή αγγουριού, πολύ θα μου αρεσε και λαμπατέρ, αλλα δυστυχώς αυτο δεν ειναι εφικτό  
    (Μ αρέσει ο τροπός που σκέπτεσαι όμως  )

    Στα αντικείμενα αυτά περιλαμβάνεται και ότι έχει μακρουλό σχήμα (βλέπε αγγουρι ή στραπ) γιατί ειδικά στην αρχη του παιχνιδιού βοηθάνε στο να ετοιμαστει το σώμα ώστε να υποδεχτει τα υπολοιπα, το σχήμα των οποίων δεν βοηθάει τόσο.
    Ενημερωτικά να προσθέσω, πως είμαι υπερβολικά ευχαριστημενη με τα γεννητικά όργανα του φυλου μου, καθώς μέσω αυτών εισπράττω τόση ηδονη ώστε να μη την αντέχω κάποιες φορές.. και όπως λένε όταν κάτι λειτουργει τόσο καλά.. μη το πειραξεις.. 
    έτσι ποτε δεν ειχα φαντασίωση κατα την οποια θέλησα να είχα διαφορετικά 

    Δεν ξέρω αν βοηθησα στο να αντιληφθείς πως αυτο που καυλώνει δεν ειναι η συγκεκριμένη πράξη απο μόνη της.
    Αυτό που καυλώνει ειναι οτι εχεις έναν άνθρωπο που σου παρέχει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις το σώμα του, την γλώσσα του, τα χέρια του, τον πουτσο του, τον κώλο του ή και την εικονα του γενικότερα, για να φτιάξεις όμορφες εικονες.. που σου δίνει την δυνατοτητα να τον/την διαθέσεις κατά πως εσύ θέλεις, όπως θέλεις, με όποιον θέλεις.
    Αυτό που καυλώνει ακόμα περισότερο ειναι το να ξέρεις πως όταν ήρθε να παιξει μαζι σου.. ήταν διατεθειμένος να κάνει τα μισά απο αυτά, γιατι με αυτα ήταν που καύλωνε.
    Θα μπορουσα να πω κ αλλα μακρηγόρησα όμως νομίζω..  
    Αν έχεις και άλλες απορίες ευχαρίστως να στις λύσω..
     
    Last edited: 29 Ιουνίου 2010
  3. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Η απουσία σεξουαλικής επαφής ως μέσον επιβολής κυριαρχίας (?)

    @ Mikra Psemata.
    Αυτή όμως δεν είναι η γοητεία μιας κυριαρχικής γυναίκας? Η τονισμένη "αρσενική" πλευρά της, η οποία όταν δένει αρμονικά με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της, αυτή τη γυναίκα αποπνέει μια άμεση και δυναμική ερωτικότητα, ή όχι?
     
  4. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Η απουσία σεξουαλικής επαφής ως μέσον επιβολής κυριαρχίας (?)

    elfcat, δεν μπορω να μιλήσω για όλες τις κυριαρχικές παρα μόνο για μένα..
    Το γνωριζουν και οσοι υπο εχω χρησιμοποιήσει ή χρησιμοποιώ.. πως δεν εχω ουδεμια σχεση με το προτυπο αφεντρας που κυκλοφορει, ουτε και ονομάζω τον εαυτό μου αφέντρα.
    Η εικόνα που βγάζω δεν έχει καμια αρσενικότητα, στην αντιστοιχη ερωτηση πχ που ειχε τεθει πριν λίγο καιρο.. κανεις ποτε δεν καταλαβανε ότι ειμαι κυριαρχική, αν εγω δεν θελησω να το καταλάβει..δεν φωνάζω ποτε, δεν βρίζω, δεν ντυνομαι με αποκριάτικες στολές, ειμαι πάντα ηρεμη και χαμογελαστη, ή ήρεμη και παγωμενη..
    Δεν νιώθω καμια αρσενικότητα όταν χρησιμοποιώ υπο, ακομα και οταν φοράω το στραπ, και κατα την διαρκεια της πράξης μ αρεσει να νοιώθουν τα μαλλιά μου στην πλάτη τους..
    νοιώθω ως μια γυναικα που ερωτικά δεν έχει όρια, που δεν την φοβιζουν ταμπελες, ουτε ονοματιζει συμπεριφορες.. θελει απλως να έχει τον ελεγχο και ως κακομαθημενη.. να παιζει οπως αυτη θελει με οποιον θέλει.
     
  5. vautrin

    vautrin Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το εξαϋλωμένο D/s

    Ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις, ήσουν σαφέστατη.

    Εξακολουθώ να έχω κάποιες ενστάσεις και να πιστεύω πως το σχήμα (κι όχι το μέγεθος), μετράει, και πως ένα στραπόν σε σχήμα φράουλας θα πάτωνε εμπορικά και γι’ αυτό το λόγο καμιά εταιρεία δεν διανοήθηκε να το παράγει μαζικά, δεν θα επιμείνω όμως.

    Ήθελα μόνο να ξεκαθαρίσω πως ποτέ δεν υπονόησα πως οι κυριαρχικές γυναίκες αισθάνονται άβολα με τα γεννητικά όργανα του φύλου τους. Το αιδοίο είναι επίσης ένα υπέροχο, θαυμαστό όργανο του ανθρωπίνου σώματος που λατρεύτηκε και υμνήθηκε εξ’ ίσου με το πέος. Κι αν ο Φρόιντ μίλησε αποκλειστικά για τον Φθόνο του Πέους, δεν θα ήταν άστοχο να υποθέσουμε πως μερίδα υποτακτικών αντρών αισθάνονται τον αντίστοιχο Φθόνο του Αιδοίου. Δεν μιλάμε άραγε συχνά στο χώρο μας για παιχνίδια αλλαγής ρόλων; Δεν είναι μια συνήθης φαντασίωση;


     

    L’Origine du monde (The Origin of the World) is an oil on canvas painted by French artist Gustave Courbet in 1866.
     
  6. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Η απουσία σεξουαλικής επαφής ως μέσον επιβολής κυριαρχίας (?)

    Μα δεν συνδυάζω την αρσενικότητα με βρισίδια, με φωνές και αποκριάτικες στολές. , ούτε ότι μια κυριαρχική γυναίκα αντροφέρνει...
     
  7. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Η απουσία σεξουαλικής επαφής ως μέσον επιβολής κυριαρχίας (?)

    @elfcat..
    συγγνώμη αν μετέφρασα λάθος το "τονισμένη αρσενική πλευρα" που είπες.
    Δεν μπορώ να δω τιποτα αρσενικό στον τρόπο που περιέγραψα. Μπορω να δω πολλές απομιμήσεις αρσενικής συμπεριφορες στο 2o προτυπο που περιέγραψα πριν.. της αφεντρας/νταλικέρη..
    Δεν το κατακρίνω,αν και προσωπικά δεν με εκφράζει.

    @vautrin
    καμια εταιρεία δεν σκεφτηκε να παράγει strap φραουλα, γιατι σ αυτές τις εταιρείες ως επι τω πλειστω τις αποφάσεις τις παιρνουν άνδρες οι οποίοι πιστευουν ακριβώς ότι πιστευεις κ εσύ. πως το πέος ειναι που κάνει την διαφορά..
    Ισως να έχεις παρατηρησει όμως, πως οι νέοι δονητές που κυκλοφορούν και χρησιμοποιούν οι γυναικες πλέον, έπαψαν να έχουν το σχήμα ενός τεράστιου πέους. Είναι μικροι χρωματιστοί με δόνηση (βλέπε sex and the city)  που είναι και της μοδός..
    Μην εκπλαγείς αν σε λίγο καιρό δεις και στραπ σε σχήμα φράουλας.. εγω πάντως θα το πάρω ειδικα αν έχει και την μυρωδιά της.. 

    Δεν θα ηθελα να χαρακτηρισθει ως επιμονη στην άποψη μου το παραπάνω σχόλιο, δεν θέλω να σου άλλαξω αποψη, ουτε και μπορώ το πιθανότερο   ηθέλα μόνο να αναφέρω ότι ακόμα και η εμπορική βιομηχανια αλλάζει τα πρότυπα της.
     
  8. vautrin

    vautrin Contributor

    Re: Απάντηση: Η απουσία σεξουαλικής επαφής ως μέσον επιβολής κυριαρχίας (?)

    Eυκαιρίας δοθείσης, να ρωτήσω τη γνώμη σου και για τα λεγόμενα παιχνίδια αλλαγής ρόλων; Ποια θεμελιώδη φαντασίωση νομίζεις ότι ικανοποιούν αν όχι αυτήν της πρόσκαιρης μεταμόρφωσης του θηλυκού σε αρσενικό και τούμπαλιν;
     
  9. llazouli

    llazouli Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Η απουσία σεξουαλικής επαφής ως μέσον επιβολής κυριαρχίας (?)

    Αν και δεν απευθύνεις σε μένα την ερώτηση, γιατί λες μεταμόρφωση; Προσωπικά, δεν νοιώθω αρσενικό, ότι ξαφνικά μου φύτρωσε πέος. Φαντασιακά γίνομαι παιχνίδι που προσφέρει απόλαυση, πολύ διεγερτική αίσθηση όταν υπάρχει η ανάλογη έμπνευση.  
     
  10. atasai

    atasai Regular Member

    Re: Απάντηση: Γυναικεία κυριαρχία; Really? Πώς;

    Αγαπητό male perv, παρακολουθώ καιρό τα γραπτά σου. Σε περίπτωση που έχεις vomit fetish θα ήθελα πολύ να ξεράσω στο στόμα σου. Συγνώμη στους υπόλοιπους που το εξέφρασα δημοσίως, αλλά παραδόθηκα στην επιθυμία μου.

    Καλές δουλειές στο κρεοπωλείο!
     
  11. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Η απουσία σεξουαλικής επαφής ως μέσον επιβολής κυριαρχίας (?)

    Ίσως κάποιοι/κάποιες να ικανοποιουν την φαντασιωση της μεταμόρφωσης, δεν ιν κακό.
    Καποιοι άλλοι ισως να μην ικανοποιούν την φαντασίωση της μεταμόρφωσης και απλώς να θέλουν να κινούνται σε όλη την γκάμα των παιχνιδιών που προσφέρεται.
    Επιμένεις να βλέπεις το ένα δέντρο και το ένα δέντρο απο μόνο του δεν σου δινει με τιποτα την χαρά που σου προσφέρει το δάσος.

    @ιζνο
    πολύ καλα τα Ρ20, αλλα ούτε αυτα βλέπω να σου κάθονται  
     
  12. thanasis

    thanasis Contributor

    Τι είναι αυτά τα Ρ20, βρε παιδιά; Κάτι σαν τον C3PO?