Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναικεία κυριαρχία; Really? Πώς;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 3 Δεκεμβρίου 2009.

  1. zoyzoy_

    zoyzoy_ Contributor

    ρωσιδάκια ετών 20:rollinglaugh:
     
  2. thanasis

    thanasis Contributor

    Α, καλά, ντιπ ανενημέρωτος είμαι...πού ζω;  
     
  3. thanasis

    thanasis Contributor

    Someone's got issues...  
     
  4. Kaveiros

    Kaveiros Regular Member

    Απάντηση: Γυναικεία κυριαρχία; Really? Πώς;

    Αρχικό μήνυμα απο atasai


    Καλές δουλειές στο κρεοπωλείο!




    Και σενα τα θελε ο κωλος σου!Δε προλαβες να του ευχηθεις και αραδιασε ολη τη πραματια του
     
  5. alnair

    alnair Regular Member

    Απάντηση: Γυναικεία κυριαρχία; Really? Πώς;

    Το παράπονο του isnogood ξεδιπλώνεται στους στίχους. Παρακαλώ δείξτε κατανόηση.

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  6. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Γυναικεία κυριαρχία; Really? Πώς;

    Πίστευε και μη, ερεύνα.
    Επειδή "εσύ" δεν το βρήκες, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Ίσως μία μετακόμιση ή μετανάστευση if all else fail, να βοηθούσε κιόλας.
     
  7. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Γυναικεία κυριαρχία; Really? Πώς;


    Iζνο.. δεν εισαι αυτό που γράφεις..
    αυτα που γραφεις δειχνουν το ελάχιστο ενα μισογύνη..
    Μη το κάνεις
     
  8. Re: Απάντηση: Γυναικεία κυριαρχία; Really? Πώς;

    Μέχρι πόσα κιλά πάνω από το φυσιολογικό σου βάρος επιτρέπεις στον εαυτό σου σεξουαλική επαφή;
    Με όλα αυτά που κατά καιρούς γράφεις με έχεις προβληματίσει. Είσαι σίγουρος ότι ο λόγος της εξαίρεσης δεν συντρέχει;
     
  9. vautrin

    vautrin Contributor

    @llazouli

    Για την ακρίβεια, έγραψα πρόσκαιρη μεταμόρφωση. Το επίθετο έχει εδώ την σημασία του. Το αντιλαμβάνομαι σαν μια μορφή ηθοποιίας. Ο ηθοποιός παίζει τον ρόλο του και μετά ξαναγίνεται ο εαυτός του. Και φυσικά, ναι, απολαμβάνει την παράσταση, ουδεμία αντίρρηση επ’ αυτού.

    @Μικρά ψέματα

    Αν ρωτώ κάτι επίμονα, δεν το κάνω από πολεμική διάθεση αλλά για να το κατανοήσω καλύτερα. Η κατανόηση των επιθυμιών μας είναι η βασιλική οδός των ονείρων. Μας ανοίγει τον δρόμο για τον εσώτερο εαυτό μας.

    Ευχαριστώ αμφότερες για τις απαντήσεις σας.

    @isnogood

    Ωραίες φωτογραφίες. Αν έλειπε και το κείμενο θα ήταν τέλεια.
     
  10. atasai

    atasai Regular Member

    Re: Απάντηση: Γυναικεία κυριαρχία; Really? Πώς;

    Φυσικά την απάντηση στην οφείλει ο isnogood. Ένας δικός μου πρόχειρος κανόνας είναι με άνω των 10 κιλών απόκλιση επιτρέπεται άποψη, αλλά όχι επαφή και άνω των 20 απαγορεύεται και η άποψη.

    Μιας και εκτροχιάστηκε ο νήμα για να γίνει αυτή η ενδιαφέρουσα κουβέντα προτείνω να αλλάξει ο τίτλος σε "Το τέλος της πατριαρχίας; Really; Πότε;"

    @isnogood: Αν αρχίσουμε τα vomit play και είμαι ήδη έντός των προτύπων βρε, μετά θα γίνω σα σκιάχτρο. Με εντυπωσίασες με τα forensic linguistics που μαντεύεις βάρος από γραφή. Ατσίδα! Κρίμα να σε χαίρονται τα τραφικο-ρωσιδάκια, εσύ είσαι για το Λάνγκλεϊ και γκομενάκια James Bond.
     
  11. Re: Απάντηση: Γυναικεία κυριαρχία; Really? Πώς;

    Πατριαρχία στα γραφόμενα του ισνογκουντ; Δεν είμαστε καλά! Αμμμ αν ήταν έτσι η πατριαρχία θα είχε «σχολάσει» προ πολλού. Άλλα βλέπω εγώ αλλά τέλος πάντων.

    Μιλάς έτσι επειδή δεν γνωρίζεις την ιστορία του ισνογκουντ με τις «βραζιλιάνες» (Μια ιστορια διαλογων που εγιναν σε αλλο φορουμ και που μπορεί να γίνει ανέκδοτο. Ολα τα λεφτα  )
    Του τα έλεγα πριν γίνουν αλλά δεν με άκουσε και έγιναν. Μετά βγηκε και με έλεγε γκαντέμη επειδή λέει τα είπα και τον γρουσούζεψα.   
    Κορυφη ο ισνογκουντ !!!
     
  12. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Γυναικεία κυριαρχία; Really? Πώς;

    Παρ'ολο που ειπα δε θα σχολιασω, ας συμφωνησουμε ολοι οτι γυναικα ειμαι οτι θελω κανω...ετσι για να μη διαψευσουμε και τα κλισε.

    Ομολογω πως θα ητανε καλο ν'ανοιχτει ενα αλλο νημα με θεμα το ποσο κυριαρχη ειναι η νοοτροπια οτι μονο οι ομορφες γυναικες δικαιουνται την ηδονη, την καλη ζωη, την ευκολη ζωη και την επιτυχια σε προσωπικο, κοινωνικο και σε επαγγελματικο επιπεδο.
    Θα πρεπει πρωτα βεβαια να καθορισουμε τι εστι επιτυχια και με τι την μετραμε. Επιτυχια για τον isnogood, ειναι να εχει στο πλαι του ενα μοντελο με καρδια αγγιναρα, πουτανα στο κρεβατι και κυρια στο σαλονι...Τουλαχιστον αυτος εχει τα κοτσια να λεει δημοσιως αυτο που σκεφτεται και να μην προσποιειται ουτε να βολευεται.
    Εαν συζηταμε την Κυριαρχια και την υπεροχη της γυναικας πανω στον αντρα, τοτε θα πρεπει να παρουμε ως δεδομενο οτι καποιος κυριαρχει και καποιος υποτασσεται...Κατα την αποψη μου αυτο που κυριαρχει και υποτασσεται εναλαξ ειναι οι επιθυμιες και οι φοβοι μας, η ηθικη και η καυλα μας, η αληθεια και το ψεμα μας. Δεν εχει να κανει με φυλα και πορτοφολια. Οταν φοβασαι τι θα πουν οι φιλοι σου για την γυναικα που εχεις διπλα σου, τοτε υποτασσεται στο φοβο σου και κυριαρχη εδω ειναι η δυναμη του ετεροπροσδιορισμου. Ειμαι οσο αξιος αναγνωριζουν οι αλλοι οτι ειμαι...συμφωνα με τα δικα τους κριτηρια, οχι αναγκαστικα με τα δικα μου.
    Isnogood εισαι ακραιος στις εκφρασεις σου, οχι τοσο στις αποψεις σου μιας και αντιπροσωπευουν την πλειοψηφια των αντρων (και δη των ελληνων) ειτε το παραδεχονται ειτε οχι. Φερνεις στη επιφανεια συνεχως, την δυναμη που εχει η εξωτερικη ομορφια και η ψευτοηθικη στην χωρα μας. Ο αντρας που πηδαει οτι κινειται ειναι γαμιας και κανει αυτο που του ερχεται φυσικο. Η ομορφη γυναικα που πηδαει οποτε και οποιον γουσταρει ειναι πουτανα. Η ασχημη γυναικα που κανει το ιδιο, well, στην ελλαδα απλα ειναι ενα τιποτα.
    Ευτυχως εχω ζησει σε μια χωρα που οσο και ξενερωτη να ηταν ειχε ενα δυο καλα. Δεν ενιωσα ποτε οτι η εξωτερικη μου εμφανιση ηταν τροχοπεδη η πλεονεκτημα στην επαγγελματικη μου σταδιοδρομια. Το ιδιο και στην προσωπικη μου ζωη. Δεν με εκαναν ποτε να αισθανθω μειονεκτικα η οτι βρισκομαι σε καποιο αγωνα δρομου για το ποσα κιλα πρεπει να ειμαι για να μην ντρεπεται ο συντροφος μου. Αυτο σημαινε ελευθερια.
    isnogood, με καθε φιλικη διαθεση θα σου πω οτι εχεις χτισει ενα πολυ μικρο κλουβι μεσα στο οποιο εχεις κλεισει τον εαυτο σου και τις επιλογες σου. Και χτυπιεσαι και πικραινεσαι γιατι δεν βρισκεις αυτο που πιστευεις οτι αξιζεις. Κανε μια χαρη στο εαυτο σου και μην εισαι απολυτος. Αν μη τι αλλο γινε καλυτερος απο τον μεσο Ελληναρα που δεν αποτελει καμμια εκπληξη για εμας τις γυναικες, και δεν ξεχωριζει απο το πληθος η κανει τη διαφορα.