Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναικεία ονείρωξη.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος iolanda, στις 24 Σεπτεμβρίου 2020.

1. Invisible Ypsilon

Invisible Ypsilon Regular Member

Μήπως τα δίνεις όλα στον ύπνο και είσαι εξαντλημένη στο ξύπνιο;    

Σε πειράζω φυσικά... Το θέμα του γυναικείου οργασμού έχει απασχολήσει πολλά νήματα κι είναι όντως τόσο μυστηριώδες όσο κι η άβυσσος που ξεκινά ανάμεσα στα πόδια μας. Εγώ για πολλά χρόνια δεν ήξερα τι θα πει οργασμός κι ήμουν πεπεισμένη μάλιστα ότι είμαι ανοργασμική εκ κατασκευής. Κούνια που με κούναγε...  

2. Ourolagnos

Ourolagnos Regular Member

όταν μιλάς για ονείρωξη εννοείς ότι squrtάρεις στον ύπνο σου?!?  

3. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Αν μου επιτρέπεις την ερώτηση, αυτό άλλαξε γιατί απελευθερώθηκες εγκεφαλικά, γιατί βρήκες τον άνθρωπο που εκανε την επιθυμία σου γιγαντιαία ή για κάποιο άλλο λόγο;

4. iolanda

iolanda Contributor

Κι εγώ, ενώ μόνη μου το είχα ανακαλύψει αρκετά νωρίς, σε σχέση άργησα.
    Όταν τελικά συνέβη, από τη μια χάρηκα αλλά συνέχισα να νομίζω πως είμαι προβληματική επειδή δεν είχα κολπικό οργασμό.

@Ourolagnos όχι, κανονικό οργασμό.

5. iolanda

iolanda Contributor

6. Invisible Ypsilon

Invisible Ypsilon Regular Member

Ήταν συνδυασμός παραγόντων. Και απελευθέρωση εγκεφαλική όπως λες, και απελευθέρωση σεξουαλική, απενοχοποίηση καταστάσεων, ωριμότητα συναισθηματική, αυτοεκτίμηση κι αυτοπεποίθηση, έντονη ερωτική επιθυμία, ορμονική φάση πιθανόν, άνεση χρόνου και χώρου, κατάλληλα αξεσουάρ, μοναχικό παιχνίδι, ελεύθερη φαντασία μα και διακριτική επιμονή από τον παρτενέρ. Όχι ότι θα πρέπει να συντρέχουν ντε και καλά όλα αυτά για να επιτευχθεί... Απλά, όταν σου έχει σφηνωθεί η ιδέα ότι δε μπορείς να πετύχεις κάτι γίνεται σαφώς πιο δύσκολο να το πετύχεις.  

7. Lady_in_Black

Lady_in_Black MindGames

Θεά! Που το θυμήθηκες?!

8. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Και όμως υπάρχει  

9. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Κοιτα να δεις συνειρμους που μπιρεις να κανεις σε αυτο το νημα...
    Ο οργασμος της γυναικας ειναι τοσο μυστηριωδες οσο και η αβυσσος. Απο την αλλη ο οργασμος (αυτος με το μυστηριο και την αβυσσο) ειναι αμεσα συνδεδεμενος με τον εγκεφαλο της γυναικας (ο εγκεφαλος ειναι το οργανο που σκεφτομαστε και πραττουμε).
    Οργασμος + εγκεφαλος = μυστηριωδες και αβυσσος...

Καλα κανει και δεν με δωνει η μανα μου!!!

10. Astra

Astra Regular Member

Αχ πόσο συμφωνώ. Και εγώ δεν είχα φτάσει σε οργασμό για κάποια χρόνια. Αλλά τελικά έγινε.

Επίσης νομίζω μου έχει συμβεί και σε μένα να τελειώνω στον ύπνο μου ή απλά να είμαι αρκετά υγρή.. νομίζω είναι κάτι νορμάλ
    . Λογικά!

11. Seras Victoria

Seras Victoria "Play stupid games, win stupid prizes" Contributor

Χθεσινό όνειρο κατά το οποίο έχυσα, ίσως με επηρέασε το νήμα λολ ποιος ξέρει..

Κοιμόμουν στο δωμάτιο των γονιών μου, ήταν σκοτεινά και ένιωσα κάποιον να μου γλείφει το μουνι. Ξύπνησα μέσα στο όνειρο και είδα ότι ήταν μια κοπέλα την οποία δεν γνωρίζω. Μετά από λίγο συνειδητοποίησα ότι υπήρχε και μια ακόμα. Στο όνειρο υπήρχε η αίσθηση ότι τις είχα γνωρίσει πρόσφατα και θυμάμαι να λέμε ότι θα ήταν πολύ ωραίο να είμαστε τρεις φίλες που κάνουν και ζουν μαζί τα πάντα φιλικά αλλά παράλληλα οποτε θέλουμε να γλειφουμε η μία την άλλη.
    Αποφασίσαμε ότι θα το κάναμε εκείνη τη στιγμή και μπήκαμε όλες να κάνουμε ένα τοπικό ντουζακι (όνειρο ξεονειρο η καθαριότητα έχει σημασία ακόμα και στο υποσυνείδητο μου).
    Όταν βγήκαμε από το μπάνιο στο οποίο ήταν σκοτεινό, τα πάντα ήταν σκοτεινά, κατάλαβα ότι η μαμά μου κοιμάται στο παιδικό μου δωμάτιο (δεν ξέρω what the fuck was that).
    Αγχώθηκα λίγο αλλά μπήκαμε ξανά στο δωμάτιο και αρχισε η κοπέλα που με εγλειφε αρχικά να με γλείφει και εγώ εγλειφα την τρίτη κοπέλα, δεν θυμάμαι την στάση που είχαμε θυμάμαι μόνο την αίσθηση.
    Στο σημείο αυτό έχυσα και ξύπνησα αρκετά απογοητευμένη που δεν ήταν πραγματικότητα.

12. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Κάλλιο αργά παρά αργότερα...
    Θα έλεγα και τι λένε μερικοί σοφοί παλιάνθρωπες για την καταγωγή της θρησκείας σε σχέση με τον γυναικείο οργασμό, αλλά αποφεύγω τις πολιτικές συζητήσεις, μη στάξει η ουρά κανά γαϊδάρου, δεν έχω και σγουγγαρίστρα και λεκάνη εύκαιρη, αφού... Και οι περικεφαλαίες από τα τουριστάδικα και τα εποχιακά σκουριάζουν με τη μία...