Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναικεία πόδια.....

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ποδολαγνεία' που ξεκίνησε από το μέλος dimitrisg, στις 23 Ιουνίου 2012.

1. dimitrisg

dimitrisg Regular Member

Έχω πάθος με την φωτογραφία... και όταν αυτό συνδιάζεται με ένα ζευγάρι καλλίγραμμα πόδια,τότε το πάθος γίνεται φετίχ!

Τα πόδια της θάλασσας προς τέρψη κάθε ηδονοβλεψία ποδολάγνου

Αναρτήστε ελεύθερα και τις δικές σας φωτογραφίες!

2. Απάντηση: Γυναικεία πόδια.....

Πόδια .. Το πιο ερωτογενές σημείο τόσο για τους υποτακτικούς ( για να τα λατρέψουν ) όσο και για τους κυριαρχικούς ( για να τα βασανίσουν) ..

3. AuroraBorealis

AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

Απάντηση: Γυναικεία πόδια.....

Αχ θάλασσα μου σκοτεινή, θάλασσα αγριεμένη, που θα με βγάλεις το πρωί, σε πια στεριά μου ξένη..

4. Emiris

Emiris Regular Member

Και τι θα σε πείραζε βρε φίλε Δημήτρη να τραβήξεις τη φωτογραφία και λίγο πιο ψηλά για εμάς που έχουμε διαφορετικές προτεραιότητες στο γυναίκειο κορμί ;  
    Πάντως παραδέχομαι ότι τα μπουτια της κοπέλας είναι πολύ λαχταριστά. Και οι γαμπες κουκλίστικες. Από πόδια δεν το κατέχω.

5. dimitrisg

dimitrisg Regular Member

αυτή τη γυναίκα είτε κομμάτι κομμάτι την δείς , είτε συνολικά , είναι ένα μοναδικό θέαμα που θα σου μείνει αξέχαστο

τα καλύτερα έρχονται...

6. Emiris

Emiris Regular Member

Πάντως είναι αξιοπερίεργο το πόσο περισσότερο μας ερεθίζει η φωτογραφία μίας «πραγματικής» κοπέλας σε σχέση με μία φωτογραφία ενός μοντέλου σε περιοδικό ή ίντερνετ.

Προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί έχει πολύ μεγαλύτερη αξία για εμένα η φωτογραφία μιας απλής κοπέλας από αυτή ενός μοντέλου. Ίσως η γνώση ότι η τελειότητα στο μοντέλο είναι δουλειά του photoshop και όχι πραγματική σάρκα, αλλά και αυτό μόνο εν μέρει εξηγεί.

Ελπίζω να έχεις την άδεια της κοπελίτσας για τις φωτογραφίες και να της έχεις εξηγήσει σε τι είδους φόρουμ τις βάζεις  

7. xy

xy Regular Member

Ωραίο πράμα τα γυναικεία πόδια. Πολλά θα δείς, λίγα αξίζουν να τα ξανα δείς. Πρόσφατα, πολύ πρόσφατα, είχα την τύχη να δώ δις ωραία γυναικεία πόδια.

8. Alexkat

Alexkat Contributor

Sorry ρε παίδες ....για πιά θάλασσα μιλήσατε παραπάνω ....?

9. AuroraBorealis

Για το μέλος του φόρουμ, θάλασσα.

10. AuroraBorealis

Πάντως dimitrisg, έχω δυο γνωστούς οι οποίοι το μικρό τους είναι Δημήτρης και έχουν πάθος με την φωτογραφία και τα πόδια.

Με τελείως όμως διαφορετικό γούστο στα πόδια.

Παράξενο ε?

11. vanesa

vanesa Regular Member

Συμφωνώ τά γυναικεία πόδια υπάρχουν για νά τά λατρευουν κ νά τά περιποιούνται

12. dimitrisg

dimitrisg Regular Member

Λες να το έχει το όνομα φίλε aurora?

ΕMIRIS προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από μια φωτό μου όταν αυτή αποτυπώνει αυτό ακριβώς που βλέπω και δεν χρειάζεται κανενός είδους παρέμβαση και μάλιστα οι πιο ωραίες μου φωτό είναι αυθόρμητες!...όσο για την άδεια της κοπέλας,μαζί τις ανεβάσαμε αλλά και μόνος μου να ήμουν δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο χωρίς την άδεια της