Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναικεία πόδια

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ποδολαγνεία' που ξεκίνησε από το μέλος giwrgakhs, στις 15 Οκτωβρίου 2015.

1. Ρατσιστικό, όχι. Οργουελικό, θα έλεγα. Μόνο που εκεί τα γουρούνια είχαν την πρωτοκαθεδρία...χαχα
    Άντε βρε @_DaRkNiGhT_ , ατιμούλικο. Σε απαξίωσα, σε αποκαθιστώ.. 

2. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

ξέρω που το πας, κώλο πάντως δεν δίνω..

3. Μη σε βάζω σε κόπο, θα τον πάρω μόνος μου  

4. folha

folha deja vu

συμπαραστέκομαι στα οικόσιτα θύματα ρατσισμού και το παίζω κότα!

για λίγο είναι, θα επανέλθω  

μόνο μην μας αποπροσανατολίσουν από το στόχο μας ε; @Koproskylo for ever! όσα ισοδύναμα και να ζητήσουν, όσα μνημόνια κι αν προσπαθήσουν να υπογράψουμε!

5. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Messieurs, comportez-vous!

Όχι δημοψήφισμα πάντως, είναι hard limit μου.

6. Έχετε δίκιο, κυρία μου, είμεθα πολιτισμένοι!
    Παρακαλώ, να μου τον συσκευάσετε για δώρο.

Εντάξει?

7. estelwen

Τώρα μάλιστα. Λείπει όμως η γνώμη του οργουελιανού Ναπολέοντα.
    Tι προτιμάει, παραδοσιακό στόλισμα (μήλο/λεμόνι στο στόμα); Φιόγκο στο σβέρκο; Kάτι σε πιο κίνκυ;

8. Είναι παιδί του λαού. Η λαδόκολα αρκεί  

Συγγνώμη σας εύχομαι, αλλά τι σχέση έχουν τα γυναικεία πόδια με τον κώλο του @_DaRkNiGhT_ . Το έχουμε πάει σε παράλληλο σύμπαν το νήμα. Προτείνω να συνεχίζουμε τη συναρπαστική μας συζήτηση παίρνοντας ένα μπράντς. Τι λέτε?

9. estelwen

Είμαι επιφυλακτικά θετική, αν μάθω βέβαια τι είναι το μπράντς. Το γούγκλ μου λέει ότι είναι αυτό, στην όποια περίπτωση δεν είμαι σίγουρη τι να το κάνω... Είναι κάποιο ντόπιο έθιμο;   

10. Brunch (ουσ.) = γεύμα ανάμεσα στο πρωινό και το μεσημεριανό.
    Το brunch ως έννοια πρωτοεμφανίστηκε στη Βρετανία το 1895, ως μια ιδέα που θα εξυπηρετούσε όσους διασκέδαζαν το Σάββατο βράδυ, απαλλάσσοντας τους από το κυριακάτικο ξύπνημα για πρωινό, και προσφέροντας τους ένα γεύμα μεταξύ πρωινού και μεσημεριανού αργότερα το μεσημέρι. Τη συνήθεια ενστερνίστηκαν σταδιακά πολλές διαφορετικές κουλτούρες ανά τον κόσμο, κάθε μια προσφέροντας τη δική της πινελιά.

11. folha

folha deja vu

ή αλλιώς δεκατιανό  
    και για να είμαστε οντόπικ ορίστε πόδια να φαν τα μάτια μας  

12. estelwen

Πως γράφεται τα ελληνικά το brads τότε;    

Πάρτε και άλλα πόδια.