Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναικείος αυνανισμός

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Θρυαλλίς, στις 26 Οκτωβρίου 2015.

1. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

@MυρΤώ ο ορος προβληματικες οικογενειες εξακολουθει να με ενοχλει απο μεριας σου. Στα υπολοιπα σου απαντησα.

2. MυρΤώ

MυρΤώ Guest

κι εμένα με ενοχλεί και με θλίβει να υπάρχουν τέτοιες οικογένειες..ice on fire,
    αλλα δυστυχώς,δεν είναι όλα θεμιτά στην ζωή πάντα..
    το σημαντικό είναι να ξεπερνιούνται τα άσχημα..και να πορεύονται αυτοι οι άνθρωποι στη ζωή αισιόδοξοι,χαμογελαστοί και γαλήνιοι
    έστω και με τη βοήθεια των γιατρών,όπως ο Ασκητής κτλ

3. Elune

Elune Priceless

Ελπίζω να είναι ένα είδος αστείου, καθότι αν πρόκειται περί ειλικρινούς διατύπωσης της σκέψεώς σου τότε προφανώς υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Τα παιδιά δεν είναι αντικείμενα για πειραματισμούς. Ας είμαστε λίγο σοβαροί όταν πρόκειται για αθώες ψυχές, οι οποίες ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να καταλάβουν τι πραγματικά συμβαίνει στα 11,12,13 τους. Αν είναι να μάθει κάτι θα το μάθει μόνο του, ψυλαφίζοντας τον εαυτό του. Τα κηρύγματα σεξουαλικότητας και πόσω μάλλον το "μπανιστήρι" από τον πατέρα προς την κόρη θα ήτο ανώφελο, ενώ πιθανότητα να δημιουργούσε προβλήματα στην ψυχολογία της έφηβης. Και αναφέρω ΕΦΗΒΗΣ γιατί η συγκεκριμένη ηλικία είναι η πιο σημαντική στη ζωή ενός ανθρώπου.

4. E-stella

E-stella Guest

η αλήθεια είναι πως ήμουν κάπως υπερβολική όταν έγραψα για τον Μεσαίωνα..
    μέχρι και στην εποχή της γιαγιάς μου συνέβαιναν αυτα που περιγράφονται στις συνεδρίες του Ασκητή..!
    θυμάμαι η γιαγιά μου,μου είχε εκμυστηρευτεί πως η προγιαγιά μου,κυνηγούσε τη γιαγια και τα αδελφια της με τη ρόκα που έγνεθε το μαλλι,εαν έκαναν κάποια αταξία
    και μερικές φορές εκείνα,κρύβονταν κάτω απο το κρεβάτι,ωστε να γλυτωσουνε απο τις παντα απραγματοποίητες απειλες..
    Βέβαια,η αλήθεια είναι πως το θέμα του αυνανισμού δεν συζητιόταν στο σπίτι,δεν έπεφτε ως θέμα ας πούμε στο κυριακάτικο τραπέζι
    είτε στο απογευματινό τσάι..είτε στις αυγόφετες που έτρωγε η γιαγια μου συνήθως για πρωινό.
    Δεν είχε τύχει να συζητήσουνε ποτέ όλοι μαζί οικογενειακώς την τεχνική,είτε την μεθοδολογία που χρησιμοποιούσαν τα 4 αδέλφια (το κορίτσι και τα παιδιά)
    ούτε έκαναν εφόδους επιθεώρησης θαλάμου οι γονείς,ώστε να ξετρυπώσουν τις αταξίες κάτω απο τις κουβερτες.
    ούτε στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι που ανέφερες,γινόταν κάποιο σόου παρόμοιο της σκηνης με την έκφυλη οικογένεια οπου ανεφερες...
    οπου απο τη δυναμική της περιγραφής σου,προς στιγμην νομισα..
    πως πρόκειται για σκηνές απο την επερχόμενη ταινία του Λάνθιμου(!!)
    "Μέσος και Παράμεσος"...

5. Dapom

Dapom Contributor

Όλοι στο τυρί και την φάκα κανείς;

Σχετικά με το σκηνικό του @peleas σας χάλασε που ενας αντρας θα κοιτάει...δεν σας χάλασε που μια γυναίκα (και ειδικα η μανα) θα της έδειχνε πως να το κανει και πιθανόν και πρακτικά επάνω της.

Αναρωτιέμαι ...δεν το διαβάσατε προσεχτικά ή υπάρχουν αλλα θέματα;

ΥΓ: Για να προλάβω οποιονδήποτε "έξυπνο /η" το παραπάνω σχόλιο δεν δηλώνει αποδοχή της περιγραφόμενης πράξης.

6. Προφανώς και όλο το σκηνικό είναι απαράδεκτο κατα την γνώμη μου. εγώ προσωπικά δεν μπορώ να διακρίνω καμια γλυκύτητα σε κάτι τέτοιο.
    Πόσο μάλλον επειδή έχω και παιδιά και γνωρίζω και πρακτικά και θεωρητικά που ακριβώς είναι τα όρια μέσα στα οποία μπορώ να κινηθω με ασφάλεια .
    Θα κάνω κάποια συζήτηση γενική,θα απαντήσω σε τυχόν ερωτήσεις αλλά ως εκεί.

7. lexy

lexy .ti.va.

Τα βρεφάκια αυνανίζονται. Τα παιδάκια αυνανίζονται. Οι έφηβοι, επίσης. Τα ενήλικα άτομα αυνανίζονται κι αυτά.

Χωρίς γονική συναίνεση και συμμετοχή. Άπαντες.

8. έφερε και το εικόνισμα για να δημιουργηθεί η κατάλληλη ατμόσφαιρα δέους που θα πλαισίωνε τον αντιαυνανιστικό όρκο...
    ή έγινε σε πιο μινιμαλ σκηνικό
    ο όρκος?

9. αλλα το πάτησες το πονηρό το like στον παΤερας τον πελεα...

10. CaptainAfrican

CaptainAfrican Light. Soul. The essence of One.

Α ρε @peleas έφερες την καταστροφή!!! Χαχαχαχαχα

Κοπέλια...έλεος καπου στο τι διαβάζετε και γράφετε  

11. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

Ναι  

12. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

Σιγά μην με έκανε κι εξορκισμό χαχαχα ε λίγο κατσάδιασμα και απλός όρκος :Ρ