Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναικείος αυνανισμός

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Θρυαλλίς, στις 26 Οκτωβρίου 2015.

1. dimfetishman

dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

Αααα όλα κι όλα. Και ο άντρας μπορεί να παίξει. Και με τα δύο χέρια και με πολλά άλλα. Για τη διάρκεια συμφωνώ πως είμαστε λίγο αδικημένοι. Αν και τεχνάσματα πάντα υπάρχουν. Θα αναφέρω μόνο τη μέθοδο "σταματάω λίγο πριν την κορύφωση και ξεκινάω ξανά".

Ωστόσο σε κάθε περίπτωση η εικόνα ενός κορμιού (χμμμ γυναικείου θα πω εγώ) να παλεύει και να τρέμει από ηδονή είναι άκρως ερεθιστική  

2. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

Mπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε την πίσω πόρτα όπως κάνουμε εμείς για κάτι το "διαφορετικό"
    Επίσης κι εσείς μπορείτε να το βάλετε σε αυτοσχέδιες τρύπες (βλέπε american pie)

3. CaptainAfrican

CaptainAfrican Light. Soul. The essence of One.

το άλλο χέρι μπορεί να λειτουργήσει και σαν "ξένο" χέρι, ως αίσθηση.

4. Dapom

Dapom Contributor

@dimfetishman αυτό το "...και με πολλά άλλα" που είπες πολύ με προβληματίζει...αντε να σε δω να τον παίζεις με playmobil, τρεχούμενο νερό, μαξιλάρια, κουτάλες, λαμπατέρ, στεγνωτήριο, ζαρζαβατικά κλπ...

@sweet_release η πίσω πόρτα για πολλούς είναι μόνο έξοδος...εκτός κι αν μιλάς για πίσω πόρτα αλλου/ης οπότε ξεφεύγουμε απο το θέμα αυνανισμός. Τώρα όσο για τις αυτοσχέδιες τρύπες....αν είναι να αρχίσουμε τα μερεμέτια σπίτι για μια μαλακία...αστο καλύτερα

@CaptainAfrican κάποτε παύει να είναι και αυτό "ξένο"

5. CaptainAfrican

CaptainAfrican Light. Soul. The essence of One.

@Dapom ε...μην το ξεχειλώσουμε κι όλας

6. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

ναι το πρώτο εννοούσα...χαχαχ όχι μην αρχίσεις να τρυπάς τους τοίχους χD

Πάντως πέρα από την πλάκα έχεις δίκιο έχουμε πιο πολλές επιλογές 

7. dimfetishman

dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

Δρόμοι υπάρχουν πολλοί. Ομοίως και μονοπάτια. Επιλέγουμε ανάλογα και προχωράμε... εεε παίζουμε!!!

8. Πές τα κορίτσι μου, και πέσανε να με φάνε οι πουριτανοί... 

9. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

... τι σου συμβαίνει;  

10. Ανησυχείς, καλό μου?

11. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

μετράω τις υποκριτικές μου ικανότητες, καλέ κι εσύ...
    (σκέφτομαι στροφή στην καριέρα μου)

12. Α, και ανησύχησα...
    Καλά το πας, βάλε λίγο drama ακόμα.