Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναικείος αυνανισμός

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Θρυαλλίς, στις 26 Οκτωβρίου 2015.

1. γλυκιτατη και συμπαθεστατη σειρηνουλα......ενιοτε τα παιχνιδια με τα χερια και τα δαχτυλα ειναι το απολαυστικα που η χρηση των βοηθηματων δεν κρινετε απαρετιτη... σε καθε περιπτωση καλο ειναι βρισκετε σε εφεδρια....  

2. Eν έτει 2015 όλο και περισσότερα περί τη σεξουαλική απόλαυση γίνονται αυτονόητα. Ο αυνανισμός είναι πλέον αποκατεστημένος στο συλλογικό ασυνείδητο ως χρήσιμη και απολαυστική πράξη. Εξακολουθεί όμως να θεωρείται από πολλούς ιδιωτική υπόθεση, όσο και αν η προτροπή του "ειδικού" για αυνανισμό μόνο κατ' ιδίαν, φαντάζει παρωχημένη.

Θέλω να επισημάνω μιάν άλλη παράμετρο του θέματος. Από την εποχή του Αδάμ και της Εύας το απαγορευμένο είχε μιά ιδιαίτερη γοητεία: της βεβήλωσης. Οσο περισσότερο ανοιχτοί είμαστε σε θέματα που κάποτε θεωρούνταν ταμπού, τόσο πλουσιότερο και απολαυστικότερο γίνεται το ερωτικό παιχνίδι. Αλλά χάνεται σιγά σιγά η γοητεία του απαγορευμένου. Η καύλα της κλειδαρότρυπας.

Μία σκηνή που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μου είναι εκείνη που έκανα τσακωτή τη δεύτερη ξαδέλφη μου να αυνανίζεται. Ημουν 20 κι εκείνη 22. Το γυναικείο σώμα δεν είχε πολλά μυστικά για μένα ήδη, η εικόνα της ξαδέλφης μου όμως όταν αντιλήφθηκε πως την είδα, ήταν συγκλονιστική. Ο αδέξιος τρόπος που προσπαθούσε να καλύψει το γυμνό κορμί της, τα αναψοκοκκινισμένα μάγουλα, η έκσταση της καύλας ανακατωμένη με την ενοχή της ντροπής στο βλέμμα, είναι κάτι που δεν το έχω νιώσει ξανά, ακόμα και με την ίδια (μετά από αυτό είχαμε μιά σύντομη σχέση).

Τέσπα, κάτι κερδίζουμε, κάτι χάνουμε. Μου αρέσει να παίζω με την εκάστοτε ερωτική μου σύντροφο το παιχνίδι της ντροπής, αλλά δεν είναι το ίδιο Η έξαψη του απαγορευμένου χάνεται ανεπιστρεπτί...

3. Verana

Verana New Member

Δε θυμάμαι καν τη πρώτη φορά που αυνανίστηκα, η πιο μακρινή μου ανάμνηση είναι πολύ πολύ μακρινή... Ξέρω όμως με βεβαιότητα ότι αποτελούσε πάντα αγαπημένο "σπορ" για εμένα. Η αλήθεια είναι ότι στο οικογενειακό μου περιβάλλον αποτελούσε εν μέρει ταμπού, αφού η μαμά μου φρόντιζε πάντα να με τιμωρεί όταν αντιλαμβανόταν ότι κάτι τέτοιο κάνω κάτω από την κουβέρτα και με την πόρτα κλειστή. Από την άλλη εντελώς κουλ με το θέμα ήταν ο πατέρας μου ο οποίος όχι μόνο δεν το σχολίαζε αλλά μια φορά, όταν η μητέρα μου τον ρώτησε απελπισμένη "Τι θα κάνουμε;" της απάντησε "Αφού θέλει άσ 'την.". Ως κορίτσι του μπαμπά, λοιπόν, κι εγώ, συνέχισα να κάνω αυτό που μου άρεσε.
    Στις αρχές τις εφηβείας ανακάλυψα την ομαδική μαλακία (να με συγχωρείτε για την έκφραση αλλά αυτό το αυνανισμός στο λαιμό μου κάθεται) με μία φίλη μου στην οποία έδειξα και πώς να το κάνει και πολύ της άρεσε. Ένα ολόκληρο καλοκαίρι δεν κάναμε άλλη δουλειά αλλά επειδή τα κοριτσάκια μεταξύ μας δεν κάνουμε τέτοια πράγματα με μαλακίες, σύντομα ξεκινήσαμε τα πλακομούνια. Μπορώ να πω ότι μεγαλώνοντας έγιναν αμέτρητες συζητήσεις με φίλες και φίλους για το θέμα αυτό, άλλες με στόχο τους την πλάκα, άλλες για να δώσουμε οδηγίες η μία στην άλλη κι άλλες πάνω σε καυλοκουβεντούλες που οδήγησαν στο προφανές. Ξεπέρασα τις ενοχές μου, γιατί όπως και να το κάνουμε μου είχε μείνει ένα κάτι από τη μαμά, και το απολαμβάνω ακόμα και σήμερα, όποτε έχω την ευκαιρία.
    Κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής η αλήθεια είναι ότι άργησα να αρχίσω να το κάνω, όχι επειδή ένιωθα ενοχές αλλά επειδή οι περισσότεροι κοίταζαν καλά καλά σα να επρόκειτο να βγάλω κανένα αυγό. Σύντομα το ξεπέρασα κι αυτό. Τώρα πια το χρησιμοποιώ και ως μέθοδο κορύφωσης στο σεξ και ως απομονωμένη δραστηριότητα, είτε με τον καλό μου είτε μόνη μου. Μπορώ να πω ότι στο γούστο μου αυτό συμβάλλει και ο ερεθισμός που μου προκαλεί η σκέψη πως, κάτι που μου έδιναν να καταλάβω ότι δεν πρέπει να γίνεται καθόλου ή αναγκαστικά να γίνεται όταν είμαι μόνη σπίτι, το κάνω μπροστά στον άλλον και το κάνει κι αυτός και μας αρέσει κιόλας. Κατά συνέπεια το μαλακίζεσθαι αποτελεί για εμένα περισσότερο μέθοδο απόλαυσης παρά εκτόνωσης και φυσικά φροντίζω κάθε φορά να το κάνω όλο και πιο πικάντικο.
    Όπως λέει κι ένας φίλου μου: "Εγώ και δέκα φορές να γαμηθώ μια μαλακία στο τέλος θα την παίξω.".

4. whisperer

whisperer Regular Member

(ε ναι,ιδια ειναι ν ακους αυνανιστηκακι ιδια επαιξα το μουνακι μου ? )

5. στο αυτοκίνητο, οδηγώντας.
    με δευτέρα, βέβαια, και σε επαρχιακό δρόμο, να σε προσπερνούν ποδηλάτες  

6. στα παλιά μπλε αστικά, με τα ξύλινα καθίσματα  

7. sleeper

sleeper ...urban dreaming... Contributor

χιχι!  
    Εγώ με 5η στην εθνική (καλά δεν την λες και εθνική αυτή) με 90 χιλιόμετρα/ώρα (πολύ αργά για μένα) και αρκετή κίνηση...

8. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Η πρωτη φορα που το εκανα ηταν νομιζω καπου οταν πηγαινα πρωτη γυμνασιου. Ειχα παρει εναν καθρεφτη και καθως εξερευνουσα το μουνι μου και προσπαθουσα να δω τι ακριβως εχω εκει κατω, ερεθιστηκα σε μεγαλο βαθμο. Με εχει στοιχειωσει το αβαταρ της @lexy. Καθε φορα που το βλεπω θυμαμαι την συγκεκριμενη σκηνη. Οταν ηρθα σε οργασμο, νομιζα οτι θα παθαινα καρδιακη προσβολη, τρομαξα υπερβολικα απο τις συσπασεις.

Την πρωτη φορα δε που το εκανα μπροστα σε συντροφο μου, κοντεψα να πεθανω απο ντροπη, παρολο που μου το ζητησε ο ιδιος ενιωθα υπερβολικα αβολα και αυτο γιατι κατα τη διαρκεια της ερωτικης επαφης σε προηγουμενη σχεση μου, καθως εγω επαιζα με την κλειτοριδα μου, ο συντροφος μου σταματησε εκνευρισμενος και μου εκανε παρατηρηση λεγοντας μου πως αυτο το πραγμα τον ξενερωνει  . Ομολογω πως εκανα καιρο να το ξεπερασω αυτο.

Δεν νιωθω καμια ενοχη πλεον, το απολαμβανω εξισου και σε ιδιωτικες στιγμες και μαζι με τους ερωτικους μου συντροφους, οπως επισης και το να παιζω εγω με το καυλι του συντροφου μου και αυτος με το μουνι μου.

Μεγαλωνοντας, φυσικα, καταλαβα πως δεν χωρανε ντροπες και ενοχες σε τετοιου ειδους θεματα. Απολαμβανω την καθε στιγμη και εαν καποιος με θεωρει ανωμαλη ή υπερβολικη, δικο του προβλημα.

9. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

αυνανιστηκε καμια σημερα για τσαμπα γραφετε?

10. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Δεν προλαβα. Εσυ εκανες τιποτα;

11. Dapom

Dapom Contributor

Κι όμως σαν θέαμα είναι πολύ ωραίο/ερωτικό να βλέπεις μια γυναίκα να χαϊδεύεται ή να τρίβεται...γενικότερα να αυτοϊκανοποιείται

12. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Σαφώς, μόνο που το θέμα δεν είναι αν αρέσει σε άνδρα/γυναίκα να βλέπει μία γυναίκα να αυνανίζεται.