Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναικείος αυνανισμός

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Θρυαλλίς, στις 26 Οκτωβρίου 2015.

1. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

...στα κατάλληλα χέρια.  

2. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Google μεταφραση

3. αυτο ειναι για τους εξυπνους....εγω που ειμαι κουτος προτιμω βιβλιο με εικονες η να μου δειξετε στην πραξη ....  

4. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Στησου

5. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

...έχεις και φαντασία!?  

6.   

7. ε δεν εχω... ενας εγω και ενας ο χανς κριστιαν αντερσεν..  

8. MυρΤώ

MυρΤώ Guest

Πραγματικά,συμφωνώ και επαυξάνω.Οι σημερινοί εφηβοι,που αντιμετωπίζουν τέτοιου τύπου ανάγκες για αυνανισμό,θα πρέπει να ντρέπονται και να νιώθουν αυτές τις ενοχές και την απέχθεια για το σώμα και όλα αυτά τα φυσιολογικά που οι σωστοί γονείς δημιουργούν.
    θα μοιραστώ μαζί σας και μια προσωπική ιστορία τωρα.
    μια συμμαθήτριά μου,που έπαιζε πιάνο χρόνια και είχε αρκετά ευλύγιστο καρπό,μας έλεγε πως πετύχαινε χρόνο prestissimo (πάρα πολυ γρήγορα) και ιδίως μετα τον έπαινο και το βραβείο στο διαγωνισμό του Φίλωνα,είχε φτάσει σε τέτοιο σημείο να προλαβαίνει να τελειώσει πριν η μητέρα της,αλλα και ο πατέρας της και μαζί καμια φορά και η γιαγιά,ψάξουν κάτω απο την κουβέρτα με τον πιο διακριτικό τρόπο και ανακαλύψουν το αυνανιστικό της πρόβλημα..
    Για να δώσω μια εικόνα,ήταν στο περίπου η περίπτωση της κοπελιάς στο Νορβηγικό φίλμ, "Få meg på, for faen!"
    δεν ξέρω εαν το έχετε δει,εγω το νοίκιασα πέρισυ,επειδή πάντα ένιωθα μια συμπάθεια για τους κατατρεγμένους..
    στη προκειμένη περίπτωση,για τους σεξομανείς,όπως αυτή η ψυχούλα στις φωτό η οποία βασανίζονταν απο συνεχόμενες σεξουαλικές ορέξεις,η καημενούλα..

με τη μοναδική διαφορά,πως αυτή η συμμαθήτριά μου είχε σωστούς γονείς που όταν το αντιλήφθηκαν,πρωτα την τιμώρησαν με πατροπαράδοτα ραπίσματα,μετα την έβαλαν να σταθεί τιμωρία με το ένα πόδι στον τοίχο και τέλος την έστειλαν για ύπνο νηστική αφου προηγουμένως της έδεσαν τα χέρια με μονωτική ταινία,ώστε να μην το επαναλάβει.
    την άλλη μέρα εννοείται και πήγανε όλοι μαζι(και η γιαγια) σε παιδο-γυναικολόγο,ο οποίος και την ρώτησε για ποιο λόγο αυνανίζεται τόσο πολυ,και στη συνέχεια την μάλωσε κι εκείνος που δεν βελτίωσε τον χρονο της,μολονότι είχε εξασκηθεί και με τον μετρονόμο με αποτέλεσμα να την κάνουν τσακωτή η μαμα,ο μπαμπας αλλα και η γιαγια,σε ανύποπτο χρόνο.
    Γενικώς,ο Ασκητής τα γράφει ρεαλιστικά,αν σκεφθούμε πως τον συμβουλεύονται γυναίκες με προβληματικές καταστάσεις κι όχι άτομα που διατηρούν μια φυσιολογική σεξουαλικότητα και υγιείς σχέσεις με την οικογενειά τους

9. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Μυρτω και λοιποι. Εσεις λοιπον που εχετε μεγαλωσει σε τοσο ανοιχτομυαλες οικογενειες τα συγχαρητηρα μου. Να αναφερω απλα, σε περιπτωση που δεν το ξερετε, πως πολλοι-ες δεν εχουνε μεγαλωσει σαν εσας και θα σας παρακαλουσα να μην χρησιμοποιειτε τις λεξεις προβληματικος κτλ γιατι τις θεωρω προσβλητικες και να σταματηστε να μιλατε ειρωνικα.

Σε μια χωρα που η κορη φοβαται και ντρεπεται να συζητησει με την ιδια της τη μητερα για την πρωτη της σεξουαλικη επαφη, που δεν υπαρχει ενημερωση ουτε απο το σχολειο ως μαθημα σεξουαλικης αγωγης, που τους γκευ τους λενε πουσταρες, κραγμενες κτλ και που υπαρχει τεραστιος ρατσισμος ακομα και εδω μεσα δυστυχως για τις σεξουαλικες προτιμησεις των αλλων, εγω αυτα τα ακουω βερεσε.

Μεχρι πριν λιγα χρονια, ο πατερας κλειδωνε την κορη στο σπιτι για να μην ξεπαρθενιαστει και σε μερικα μερη μας γινεται ακομα.

Ο Ασκητης και ο καθε Ασκητης που ειναι γιατρος, γραφει καποια ιατρικα κειμενα, μεσα απο χρονια παρατηρηση και συζητηση με ατομα που ζητησαν τη βοηθεια του. Επισης ο καθε γονιος κρινει και αποφασιζει για τους δικους του λογους τι ειναι σωστο και τι οχι και δεν μας ενδιαφερει, τελειος γονιος δεν υπαρχει.

Δεν αναφερει οτι πρεπει να ντρεπονται, αλλα ακριβως το αντιθετο. Ποιος ο λογος να κοροιδευτε ενα τοσο ευαισθητο θεμα και να λετε εξυπναδες με ιστοριουλες ανοητες; Παιδικη χαρα ειδικα απο γυναικες και σνομπισμος για ακομα μια φορα σε θεμα τετοιο, στο οποιες καποιες ειπαμε προσωπικες εμπειριες μας.

Last edited: 29 Οκτωβρίου 2015
  10. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Cool! κανείς δεν είναι προβληματικός.

Προσωπικά ακόμα κλειδώνω την πόρτα του δωματίου μου, να το παίξω. So what?

11. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Η μαμα σου το ξερει;