Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναικείο-Ανδρικό σώμα και προτιμήσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος eyes_wide_shut, στις 27 Σεπτεμβρίου 2012.

1. Armida

Armida Regular Member

Απάντηση: Γυναικείο-Ανδρικό σώμα και προτιμήσεις

Υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά που μου αρέσουν στους άντρες και το μάτι μου πάει εκει αν και στις περιπτώσεις των σχέσεων έμαθα ευτυχώς να μη δίνω τόση σημασία. Έχω αδυναμία στα ανοιχτά μάτια, στα σημάδια στο πρόσωπο και στο γλυκό χαμόγελο αν και προτιμώ να μην το χρησιμοποιεί πολύ. Επίσης μου αρέσει να είναι ψηλότερος μου με μέτριο βάρος. Αυτά

2. WhiteBlack

WhiteBlack Regular Member

Πάντα σιχαινόμουν τους "παραφύσιν" όμορφους! Γιατί στο μεγαλύτερο ποσοστό τους είναι ψωνάρες οπότε μου έβγαινε η αυθόρμητη αντίδραση απλά να τους έχω χεσμένους κι εκτός του οπτικού μου πεδίου!
    Πέραν λοιπόν της αντικειμενικής ομορφιάς όπως προείπε κάποιος υπάρχει και η γοητεία σε έναν άνθρωπο που δεν μπορείς να την προσδιορίσεις με λέξεις ή εκφράσεις τύπου: "ωραία μάτια", "ωραίος κώλος" κ.λ.π απλά υπάρχει κάτι στον αέρα του που σε τραβάει.
    Προσωπικά η εξωτερική εμφάνιση πότε δεν αποτελούσε κριτήριο επιλογής για μένα.

3. Necrotik

Necrotik Dead Member

Μάλλον δεν είναι η εμφάνιση ενός ανθρώπου αυτή καθαυτή που μας ελκύει, αλλά ο αέρας που αυτή εκπέμπει (π.χ. δυναμισμός, ευαισθησία κ.α.).

4. vanesa

vanesa Regular Member

Τίποτα δεν πάει χαμένο στη χαμένη σου ζωή

5. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Εμένα, (πιστεύω και του Ίσνογκούτ... ) μου αρέσουν οι γυναίκες σαν αυτήν του βίντεο... 

Ωχ..., δεν πρόλαβα να υποβάλλω το ποστ μου και μου ήρθαν τα πρώτα 500 pm...από ευτραφή...θηλυκά, που θέλουν λένε σαν τρελές να με γνωρίσουν απο κοντά.... 

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  6. eyes_wide_shut

eyes_wide_shut Regular Member

Μοιραζόμαστε θαρρώ κάποιες κοινές γραμμές και ιδέες..ο καθένας στη δική του κοσμοθεωρία..με βάση αυτή τη φράση σου...

Even the people we don't like very much or at all, can give us wonderfull moments if we see them with other eyes....

7. eyes_wide_shut

γιατί...?σε χαλάει ίσως αφαιρώντας κάτι από την σκληράδα ή την αρρενωπότητα του...?

8. eyes_wide_shut

Είναι απλά πληθωρικές και θέλουν το χώρο και το χρόνο τους αυτές οι γυναίκες...για την αλήθεια..πολύ χώρο... 

9. Armida

Armida Regular Member

Όχι ακριβώς. Απλώς μου αρέσει να μην ειναι εκδηλωτκός εκφραστικά

10. dom2012

dom2012 Regular Member

Και η εξωτερική εμφάνιση βέβαια παίζει το ρόλο της σε γνωριμία για όποιο λόγο και αν γίνεται αυτή. Για ένα πήδημα μπορεί να παίξει και το πρωτεύων. Για να συνάψω όμως μια σχέση… η συμπεριφορά μάλλον, το μυαλό, η ψυχή… και αυτό το κάτι που ονομάζουμε χημεία. Δεν συζητάω βέβαια για μια εμφάνιση που σε απωθεί. Τότε δεν υπάρχει κανένα δίλημμα

11. MasterPerris

12. MasterPerris

Πάντως ενας πολύ χοντρός άντρας έχει τα τυχερά του, γιατί για να μπορέσει να τον αγκαλιάσει η γυναίκα του (λόγω τεραστίων διαστάσεων περιφέρειας) φέρνει μαζί και τις φίλες της για να τα καταφέρει...λολ <χ>