Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναικείο-Ανδρικό σώμα και προτιμήσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος eyes_wide_shut, στις 27 Σεπτεμβρίου 2012.

1. m.a.i.r.y.

m.a.i.r.y. New Member

Απάντηση: Γυναικείο-Ανδρικό σώμα και προτιμήσεις

Καλησπέρα..προσωπικά θεωρώ πως η εξωτερική εμφάνιση δεν παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο..Η προσέγγιση όπως και η έλξη που θα νιώσω για κάποιον είναι το βασικότερο..Άρα ο χαρακτήρας με ότι συμπεριλαμβάνει αυτό νομίζω ότι με τραβάει περισσότερο σε έναν άνδρα..Προτιμώ τους μελαχροινούς αν και αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να με ελκύσει ένας πιο ανοιχτόχρωμος!Γενικά νομίζω ότι οι γυναίκες έχουν τελείως διαφορετικά κριτήρια από ότι οι άνδρες.Κάνω λάθος?

2. eyes_wide_shut

eyes_wide_shut Regular Member

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!! Και αν είναι και εκείνη ευτραφής, το ίδιο και οι φίλες της ???? 

3. eyes_wide_shut

Εάν όμως σε πλησιάσει κάποιος πολύ χοντρός άντρας ή κάποιος βρώμικος ή ατημέλητος, ή κάποιος με κάποιο άσχημο χαρακτηριστικό πάνω του, ο οποίος όμως είναι ελκυστικός χαρακτήρας ταυτόχρονα ? Τότε τι?

Τα κριτήρια των ανδρών και των γυναικών δεν είναι πολύ διαφορετικά νομίζω, απλά ο τρόπος που εκδηλώνει το κάθε φύλο τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του ίσως να διαφέρει...

4. m.a.i.r.y.

m.a.i.r.y. New Member

Νομίζω ανέφερα ότι η εμφάνιση δεν παίζει τον βασικό ρόλο όχι όμως και καθόλου!Απλά λέω ότι δεν κοιτάω μόνο ωραίους άνδρες και θεωρώ ότι πρέπει να δίνουμε ευκαιρία σε ανθρώπους που δεν είναι αντικειμενικά όμορφοι.Βέβαια αν ο άλλος είναι βρώμικος όπως ανέφερες τότε δεν συζητάμε για εξωτερική εμφάνιση αλλά για άσχημη συνήθεια.

Μπορεί να έχεις δίκιο αν και νομίζω ότι οι γυναίκες ίσως να είναι πιο "ευέλικτες" σε θέματα ομορφιάς!

5. eyes_wide_shut

Δεν ξέρω αν υπάρχει αυτό που λες "αντικειμενική ομορφιά" ή είναι κάτι που έχει καλλιεργηθεί από τις κοινωνίες και την επιστήμη του μάρκετινγκ για προφανείς και μη λόγους...

Όταν λες πιο ευέλικτες, τι εννοείς? Ότι δεν έχουν τόσο αυστηρά κριτήρια όσο οι άντρες ας πούμε?

6. m.a.i.r.y.

m.a.i.r.y. New Member

Όταν λέω αντικειμενική ομορφιά δεν εννοώ την ομορφιά που προωθούν τα media..δεν μιλάμε για μοντέλα..μιλάμε για κανονικούς ανθρώπους..

Όσο για την ευελιξία των γυναικών..ναι δεν είναι τόσο αυστηρές και τους ελκύουν πιο εύκολα τα ψυχικά χαρίσματα από ότι τους άνδρες.

7. eyes_wide_shut

Καλά, δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι ισχύει κάτι τέτοιο...υπάρχουν και γυναίκες που πηγαίνουν με όποιον κάτσει, το ίδιο και άντρες..υπάρχουν και γυναίκες που έχουν πολύ αυστηρά κριτήρια, το ίδιο και άντρες..δε ξέρω πόσοι είναι από κάθε πλευρά αλλά δε νομίζω πως υπάρχει γενικός κανόνας, δε μαρέσουν εξάλλου αυτές οι γενικεύσεις...

Μπορεί κάποιος άντρας ας πούμε να έχει πηδηχτεί ή να είχε σχέση με κάποια "αντικειμενικά" πολύ άσχημη κοπέλα και κάποια άλλη στιγμή με ένα μοντέλο..σε ποιά κατηγορία θα τον βάλουμε? Κάθε άνθρωπος περνάει διαφορετικές φάσεις στη ζωή του και δοκιμάζει διάφορα πράγματα...

8. NobodyKP

NobodyKP Contributor

Να προσθέσω και πολύ συχνά τα "λεφτά" συναισθήματα!

9. black_scorpio

black_scorpio Mentor

Μέσα σε λογικά πλαίσια ως αναφορά τις αναλογίες,κατά τα άλλα σημασία μεγάλη δίνω στο βλέμμα της κοπέλλας.

10. Marbledragon

Marbledragon Regular Member

Εμένα μου αρέσει πολύ το δέρμα, να είναι καθαρό και μελαμψό σαν το δικό μου   Μετά προσέχω τα πόδια, τα δάχτυλα των χεριών και γενικά μ' αρέσει να είναι ζουμερή.

11. Libertin

Libertin Regular Member

Σίγουρα πάνω από 40... Πάντα μου άρεσαν οι γυναίκες και όχι τα κοριτσάκια. Σίγουρα μπαμπάτσικη (γεματούλα)... Το αρχέτυπο της θηλυκότητας. Γενικά, ο τύπος της νοικοκυρούλας. Αν δεν σε ελκύει εξωτερικώς, πώς θα γυρίσεις να την κοιτάξεις? Από εκεί ξεκινούν όλα.  

12. BiVampi

BiVampi Regular Member

Re: Απάντηση: Γυναικείο-Ανδρικό σώμα και προτιμήσεις

Εγώ ξέρω ότι πολλοί άντρες όταν συζητάνε, θεωρητικά, πάντα λένε ότι προσέχουν μυαλό, εξυπνάδα, αυτό το κλικ με το θηλυκό... και μετά όταν το θηλυκό έχει τα κιλάκια του (καλά δε μιλάμε και για 300 κιλά) το στρίβουν σφυρίζοντας αθώα... Καρατσεκαρισμένο  

Kudoz Libertin ... και εγώ μαζί σου!  Τέτοια θηλυκά μου αρέσουν κι εμένα .. με μια διαφορά... εμένα με τραβάει να μπορεί ο άλλος να κρατήσει μια συζήτηση και να νιώθεις ότι ό,τι βλέπεις είναι ο πραγματικός του εαυτός...