Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δάχτυλο και strapon

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Ak93, στις 8 Ιουνίου 2023.

1. Sakos

Sakos New Member

Εγώ είχα μια τέτοια περίπτωση με μια κοπέλα αλλά τη πρώτη φορά που επιχείρησε για δάχτυλο δεν αντέδρασα καλά...! Αλλά μετά από καιρό μαζί με γλώσσα και δάχτυλο ήταν τα καλύτερα...!!! Ατελείωτες καυλες..! Μετά πήγα σε ομοίωμα αλλά έφυγε η κοπέλα κ έμεινε το χούι..! Αλλά ακόμη το χρησιμοποιώ...!

2. oddis

oddis New Member

Εαν το πεταξεις σαν παιχνίδι, σε φαση θαρρος ή αλήθεια ή σε φαση γραφεις σε χαρτια δαχτυλο αλλα εαν το τραβηξεις εσυ θα το φας ( αλλα το μαρκαρεις να το ξερεις απο πριν) για να κοψεις κίνηση. Υπαρχουν πολλοι τροποι. Τωρα για τον αντρα καλυτερα να παει σε μια αφεντρα που το κανει χρονια και να το δοκιμασει. Δεν θα πονεσει τοσο και εαν τελικα ειναι του αθλήματος θα εχει μια πολυ καλη πρώτη εμπειρία

3. to δαχτυλο είναι καυλα τι να λέμε τωρα. αν μαλιστα το νύχι είναι μυτερο και μαυρο βαμενο για να σκαλίζει και να πονάει λίγο ακόμα καλύτερα.

4. billS8

billS8 New Member

Λατρεμένο

5. Femme31

Femme31 Το κορίτσι του Κτηνοτρόφου

Αν το νύχι είναι μαύρο βαμμένο αλλά η γυναίκα δεν είναι Αφέντρα, συμβιβάζεστε;;

6. Αν το καταφέρει να με πείσει δεν αποκλείω τίποτα.

7. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Εμένα προσπαθούν να με πείσουν να ασχοληθώ με την κωλοτρυπίδα τους. Χρόνια τώρα  

8. Brt

Brt #ολαπολυ

Ε ναι, με ελκύουν αυτοί που δεν μου κάθονται να τους πειράξω το κωλαρακι. Έχω selection bias   τι να πεις.

9. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Είναι γνωστό σε όλους οι έχεις τάσεις ασχολίας με ανδρικά κωλαράκια.

10. 0λη η περιοχή από τα αρχιδια ως την τρύπα πίσω είναι πιστεύω άκρως ερεθιστικη για την πλειονότητα των ανδρών. Απλά για να μην χαρακτηριστουν δεν το λένε ειδικά για το πίσω τμήμα. Αλλά είναι τι να κάνουμε;

11. Brt

Brt #ολαπολυ

Μα τα λέω, αλλά δεν ακούνε. Ανεπίδεκτοι!

12. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Οι vanilla δεν κάνουν πρωκτικό σεξ;