Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δέκα αρχές για υγιείς σχέσεις 24/7 (D/s και M/s)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Resources and Tutorials' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 4 Ιουνίου 2014.

Tags:
  1. Elysium

    Elysium Contributor


    Ενίοτε και τίποτα απολύτως  

    Δεν είναι θέμα αριθμητικής οι ανθρώπινες σχέσεις όποιους ρόλους κι αν έχουν.
     
  2. lexy

    lexy .ti.va.

    Πότε ξεκινούν οι εξετάσεις επιλογής; Απαραίτητα δικαιολογητικά;

    και λίγο edit για να γκρινιάξω  
    Δεν μου άρεσε το κείμενο. Καθόλου. Είναι αυτο που λένε συμφωνώ επί της αρχής μα στα σημεία διαφωνώ ποικιλοτρόπως. Ίσως ευθύνεται ο τρόπος γραφής- όχι, δεν φταίει η μετάφραση, διάβασα και το πρωτότυπο κείμενο, θα έλεγα ότι η μετάφραση μάλλον λειαίνει κάποια σημεία του.
    Μου θυμίζει αμερικανικού τύπου σεμινάριο, "εγώ και οι άλλοι" κ.λ.π.
     
    Last edited: 12 Ιουνίου 2014
  3. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    @gaby @thanasis καλώς σας βρήκα και σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!  
    Κι εγώ πιστεύω πως συμβαίνει αυτό, είτε εκφράζεται ανοιχτά είτε όχι.
    Συμφωνώντας, να αναφέρω μία βασική διαφορά στην χρησιμότητα του «ξεγυμνώματος». Αν δεν ξεγυμνωθεί-σταδιακά εννοείται, τίποτα δεν συμβαίνει από την μία μέρα στην άλλη- η υ, Ο Κ δεν θα μπορέσει να επιδράσει και να επιλέξει τους καλύτερους δυνατούς τρόπους αλληλεπίδρασης/επίδρασης/εκπαίδευσης μαζί της, ενώ κάτι ανάλογο, δεν νομίζω να ισχύει κι αντίστροφα.
    Επίσης νομίζω πως και το είδος του «ξεγυμνώματος» μπορεί να διαφέρει, λόγω των χαρακτηριστικών εκείνων που φέρει ο καθένας απ αυτούς, ανάλογα με την Κ ή υ ψυχοσύνθεση.

    Εσείς τι πιστεύετε?
     
  4. seduced mind

    seduced mind Guest

    Ναι οκ αν είναι ο Brad Pitt ή ο George Clooney ο άλλος δεν χρειάζεται να κάνει κάτι (η εξαίρεση του κανόνα). Αλλά ειλικρινά σκέψου πόσα πολλά πρέπει να δώσει το μέσο Υ στη Κ του για να έχει τη τιμή να την έχει Κ του, που κάτι τέτοια κείμενα του φαντάζουν αστεία...Aν κάτσω και ψάξω το φόρουμ θα βρω μάλλον καμιά 500ρια φορές γραμμένη τη φράση πως τα Υ είναι τόσα πολλά που αν δεν βρει μια Κ αυτό που θέλει σε κάποιο Υ θα το βρει σε άλλο. Οπότε καταλαβαίνεις πως κάτι τέτοιο είναι άκρως αντίθετο με τη παραχώρηση χώρου σε ίντριγκες και καυγάδες άρα στην ουσία αυτά τα κείμενα εφόσον επιθυμεί το Υ να συνεχίσει η σχέση δεν βρίσκουν εφαρμογή...
     
  5. thanasis

    thanasis Contributor

    Μια βασική διαφορά επίσης είναι, όπως έχει γραφτεί πολλάκις, οτι το ξεδίπλωμα του ψυχισμού του Κ (και των προθέσεών του) παίρνει τέμπο από τον μετρονόμο που λέγεται need-to-know basis. Επίσης, βασική αρχή για μένα (για αισθητικούς και λειτουργικούς τρόπους) είναι το pacing του ανοίγματος να το δίνει ο Κ, εκμεταλλευόμενος (ουχί δεσποζόμενος από) τα cues που εκπέμπει -απλόχερα συνήθως- το υ.
     
  6. Elysium

    Elysium Contributor

    Θα ίσχυε αυτό που γράφεις αν οι κυρίαρχες είχαν την εμφάνιση της Jolie  
    Τίποτα... Για να τα βρεις με την «Έφη από την Αγ. Παρασκευή» που έχει ερωτικές κυριαρχικές τάσεις και αρέσκεται σε σαδομαζοχιστικές πρακτικές, δε χρειάζεται κάτι παραπάνω από το να ταιριάζουν κυρίως οι χαρακτήρες σας (και να μη μοιάζει κάποιος στον κουασιμόδο).
    Πολύ απλά είναι. Ούτε αναλογίες, ούτε ανταγωνισμοί ή ποσοστώσεις και.. (ανθρωπο)θυσίες.
     
  7. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art


    όταν σε διαλέξει η Κ μέσα από το πλήθος, δεν θα είναι γιατί στο ''παζάρι'' θα έχεις περισσότερα ''προσόντα'' από τα υπόλοιπα υ. Αλλά γιατί θα έχει δεί Εκείνη σε εσένα πράγματα που της αρέσουν και της ταιριάζουν, πράγματα που μάλλον ούτε εσύ δεν θα τα έχεις δει και δεν θα τα γνωρίζεις για τον εαυτό σου.

    Βασικό για εμένα είναι η επικοινωνία, μετά την ειλικρίνεια. Στην καθημερινότητα υπάρχουν πολλά πάρα πολλά, η αμοιβαιότητα και η επικοινωνία πρέπει να είναι εκεί πάντα, μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για ανθρώπινη σχέση. Προσέξτε αυτή την λέξη, ΣΧΕΣΗ!
     
  8. seduced mind

    seduced mind Guest

    Πάλι διαθέτει το Υ κάποια πράγματα που δεν διαθέτουν τα άλλα Υ. Δεν μου λες κάτι διαφορετικό.... Και συγγνώμη που θα σε απογοητεύσω αλλά όχι σε χώρους συνεύρεσης δεν θα πάει με ένα σαπιοκοιλιά τι να κάνουμε τώρα; Να το αλλάξουμε; Δεν θα μπει στο κόπο να τον γνωρίσει καν....Σε χώρους συνεύρεσης δεν αλλάζει, στο νετ μπορεί να είναι διαφορετικά, μπορεί να μαγευθεί από τα κείμενα του Υ να τον ερωτευθεί παράφορα και να θέλει να τον κάνει δικό της. Στους χώρους συνεύρεσης είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα... σορρυ...
     
  9. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art


    εδώ μιλάμε για τις σχέσεις κ και υ όχι για το που θα συναντηθούν. Ποτέ δεν ξέρεις που θα συναντηθείς με κάποιον και γιατί.Μιάς και το αναφέρεις δεν θα πήγαινα ποτέ σε χώρο συνεύρεσης κ και υ, είναι επιτηδευμενο, πόσο μάλλον η αυτοδιάθεση μου να υποταχθώ δεν είναι εμπορεύσιμη. Ξέρεις κάποιοι άνθρωποι έχουν την ''μυρωδιά'' και οι άλλοι την ικανότητα να ''μυρίσουν''. Έτσι βρίσκονται. Εμένα όλοι αυτοί οι ''όροι'' που θέτεις περί ''προσόντων'' και μη, δεν με ικανοποιούν. Μία τέτοια ''ρηχή'' Κ, για μένα, είναι για ρηχές καταστάσεις, κι εμένα μου αρέσει να κολυμπώ στα βαθειά.
     
  10. seduced mind

    seduced mind Guest

    Όταν είναι να κάνω σχέση προτιμώ την αίσθηση την όρασης και της συνεύρεσης για να δω τι μου βγάζει... Άλλωστε στα ρηχά δεν πνίγεσαι ποτέ.... Ξέρεις όταν σε καλύπτει αυτή που έχεις δίπλα σου, όλα αυτά τα κείμενα το πως θα διατηρηθεί η σχέση, τα Do's and Dont's σου φαντάζουν τουλάχιστον αστεία....έχεις τόσο τέλεια αυθόρμητη συμπεριφορά απέναντι της όπως και εκείνη το ίδιο που αυτή η σχέση είναι για τροφή για το επόμενο αριστούργημα του Κοέλιο....
     
  11. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    επαναλαμβάνω όμως ότι το θέμα εδώ είναι σχέσεις 24/7, πάντως και για να σε ''πειράξω'' λίγο, όντως αν μου παρομιάζεις την κ/υ σχέση με τα έργα του Coelho, τότε επιμένω στην αρχική μου θέση αυτά είναι επιφανειακά.

    Αν δεν ΄΄πνιγείς΄΄ μέσα στα χέρια της.. Δεν θα αναγεννηθείς ποτέ, κάτι σαν τον Φοίνικα  
     
  12. seduced mind

    seduced mind Guest

    Δεν κάνουμε όμως σχέσεις 24/7 για πλάκα όπου αυτές θεωρώ αριστουργήματα του Κοέλιο. Αν κάνει κάποιος σχέση 24/7 και περιμένει στη διάρκεια να σωθεί από τέτοια κείμενα είναι άξιος της τύχης του...