Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δίκη Γρηγορόπουλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Iagos, στις 14 Ιουλίου 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. master Thanassis

master Thanassis Regular Member

Απάντηση: Δίκη Γρηγορόπουλου

το παιδί χάθηκε λυπάμαι κρίμα να χάνοντει ετσι αν8ρώποι
    η Αθήνα κάηκε
    οι κακοί τιμωρήθηκαν οπως τους άξιζε
    Θέλω να ξέρω αν υπάρχει και αν ναι γιατι δεν έπαιξε
    παραμέληση ανηλίκου

2. Durcet

Durcet In Loving Memory

Re: Απάντηση: Δίκη Γρηγορόπουλου

Το ακούσαμε κι αυτό! Δε φταίει ο δολοφόνος, φταίνε οι γονείς του θύματος που το άφησαν να βγει έξω! Μήπως έπρεπε να φανταστούν πως κάπου εκεί έξω θα υπήρχε κάποιος ψυχάκιας μπάτσος που θα χρησιμοποιούσε το υπηρεσιακό του όπλο για να δολοφονήσει;

3. master Thanassis

Απάντηση: Re: Απάντηση: Δίκη Γρηγορόπουλου

δεν είπα κατι τέτοιο
    αλλα ο ρόλος του γονιού λέω εγω δεν ειναι και
    να προφυλάσει το [παιδί του και να μην τοχει
    αμόλα απο εδώ και απο εκεί
    άλλωστε ενας υπεύθυνος γονιός πρέπει να τα φαντάζεται ΟΛΑ
    απορία εκφράζω

4. Lady_No

Lady_No Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Δίκη Γρηγορόπουλου

Εν μέρη φταίνε και οι γονείς αλλά τα παιδιά δεν τα ελέγχεις εύκολα είναι η αλήθεια! Εγώ πάλι δεν πιστεύω σε ψυχάκιδες ούτε σε αλήτες πάσης ηλικίας αλλά σε αθώα θύματα..

5. Durcet

Durcet In Loving Memory

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δίκη Γρηγορόπουλου

Θα συμφωνούσα με την απορία αυτή αν κάναμε λόγο για ένα παιδί 5 ή και 10 χρόνων. Αλλά μιλάμε για έναν έφηβο που, όσο να 'ναι, έχει την κρίση να προφυλαχθεί μόνος του από κάποιους κινδύνους και, κατά συνέπεια, δε χρειάζεται τη γονική παρουσία σε μόνιμη βάση. Επιπλέον, δε νομίζω να έκανε κάτι το παράτολμο. Για έναν καφέ, απ' ότι θυμάμαι, είχε πάει.

6. master Thanassis

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δίκη Γρηγορόπουλου

δεν το συνεχίζω δεν βγάζει άκρη
    εγώ μιά απορία εξέφρασα

7. SadalMelik

SadalMelik Regular Member

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δίκη Γρηγορόπουλου

Κατα πάσα πιθανότητα δεν θα μπορούσε να στοιχειοθετηθεί μια τέτοια κατηγορία στο δικαστήριο και για αυτό δεν θα υπήρχε. (χωρίς να έχω γνώσεις το λέω αυτό, υπόθεση κάνω)

8. blindfold

blindfold Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δίκη Γρηγορόπουλου

η ποινή επεκτάθηκε από τη προτεινόμενη (σπάνιο ) γιατί δεν υπήρξε σημαντικό επεισόδιο ,οι αστυνομικοί λέγοντας για φασαρίες υπέρβαλαν εσκεμένα για να δικαιολογήσουν τη πράξη τους η οποία δεν ήταν εν βρασμό αλλά προμελετημένη .

δεν μπορεί να φταίει ο γονιός επείδη το κράτος δίνει όπλα σε ανίκανους ανθρώπους να τα κρατήσουν, αλλιώς να μεγαλώνουμε όλοι τα παιδία σε σπίτια-κλουβία ,στο μόνο που ίσως θα φταίγανε θα ήταν επειδή ψηφίζουν και συντηρουν αυτή τη σάπια κοινωνία .

9. tristan

tristan Guest

Διότι παραμελείς ένα ανήλικο οταν τον αφήνεις να τριγυρνάει κοντά στο κλουβί με την αρκούδα ή τον κροκόδειλο στον ζωολογικό κήπο, ή να παιζει κρυφτό κάτω απο ένα φορτηγό.
    Σε σημεία υψηλού κινδύνου δηλαδή.
    Η γειτνίαση με οπλισμένους αστυνομικούς δεν πρέπει να αποτελεί κίνδυνο, και αυτό είναι το μήνυμα.
    Συμφωνώ οτι το περιβάλλον που ζούμε δεν ειναι ιδιαίτερα φιλικό για κανέναν.
    Σε αυτή την περίπτωση όμως διορθώνεις το περιβάλλον αντί να θετεις συνεχως νεους περιορισμούς. Για παράδειγμα... αν ζεις σε σπίτι γεμάτο μικρόβια, οφείλεις να το καθαρίσεις και οχι να πασαλείβεσαι με οινόπνευμα.
    Πως πρεπει να σκέφτονται οι γονεις δηλαδή. Οτι οι οπλισμένοι αστυνομικοί είναι απειλή για τα παιδιά?

10. Mr Giannis

Mr Giannis Regular Member

ουσιαστικά πρόκειται για δίκη με πολιτικά κριτήρια. Η απόφαση που μιλά για δόλο σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος αστυνομικός είχε επιλέξει το θύμα του, το έβαλα στόχο και το εκτέλεσε. Όμως κάτι τέτοιο δεν αποδείχθηκε. Η απόφαση είχε σαν στόχο να μην δημιουργηθούν άλλα προβλήματα. Το μεγάλο πρόβλημα όμως παραμένει. Το να αποδίδεται πραγματική δικαιοσύνη.Για να γίνει αυτό θα πρέπει οι δικαστές να είναι ανεπηρέαστοι και να έχουν αποφασίσει να βάλουν το κεφάλι τους στον ντορβά. Τέτοιους δικαστές σήμερα δεν γνωρίζω.

---------- Post added at 20:12 ---------- Previous post was at 20:06 ----------

Master Thanassis Είτε μας αρέσει είτε όχι, οι γονείς των ανηλίκων είναι υπεύθυνοι.Το να ξαναγυρνάμε στα παλιά "τι γύρευε στα εξάρχεια το ανήλικο στις τρεις τα ξημερώματα" δεν μας βγάζει πουθενά.
    Τα περισσότερα "παιδιά" έχουν πρόβλημα με τους γονείς τους. Δεν ζουν ουσιαστικά μαζί τους. Είναι παραμελημένα. Γι αυτό είναι εύκολο να πέσουν σε κάθε είδους παγίδες. Όταν νοιάζονται οι γονείς για το τί θα αρπάξει η τσέπη και ο κ...λος τους, τί περιμένουμε; Παιδιά που θα γίνουν πολίτες ή λεχρίτες;
    Και βέβαια είναι υπεύθυνοι οι γονείς και ο νόμος προβλέπει τιμωρία όταν ο γονιός εκθέσει ανήλικο σε θανάσιμο κίνδυνο.
    Για φαντάσου όμως να γινόταν ΤΩΡΑ δίκη για τους γονείς του νεαρού. Θα καιγόταν το σύμπαν.
    Μην ξεχνάς ότι έχουμε δημοκρατία και ελευθερία όση μας επιτρέπουν.

11. master Thanassis

Απάντηση: Re: Δίκη Γρηγορόπουλου

εχω την εντυπωση πως τα ειπατε ολα
    την καλησπερα μου

12. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Αυτό μας έλειπε τώρα,να κατηγορηθούν οι γονείς ενός εκκολαπτόμενου πολίτη που δεν του απαγόρευσαν την πρόσβαση στα Εξάρχεια μπας και πυροβοληθεί εν ψυχρώ από ένα αστυνομικό λεχρίτη.

Thread Status:
Not open for further replies.