Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δίπλα στο τζάκι...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος subversion, στις 16 Νοεμβρίου 2010.

1. subversion

subversion Regular Member

Το είχαμε συζητήσει κ το σχεδιάζαμε καιρό.Η εβδομάδα προσφερόταν για μια 4ήμερη απόδραση απ'τη μεγαλούπολη.`Ημασταν ξεκούραστοι κ είχαμε κέφι για ένα αρκετά μακρύ ταξίδι.`Ημασταν ερωτευμένοι.Σ'όλη τη 12ωρη διαδρομή με λεωφορείο κ ferry-boat,έκανε φοβερό κρύο,έριχνε χιονόνερο κ δεν ξεκόλλησα απ'την αγκαλιά της Κυρίας μου.Κοιμόμουν στη δικιά της κ κοιμόταν στη δικιά μου.Κάθε τόσο της ζέσταινα τα χέρια με την ανάσα μου.`Οταν κάποτε το βράδυ φτάσαμε στο έρημο χωριό του νησιού,το μοναδικό σημείο ζωής ήταν η μυρωδιά του καπνού απ'τα τζάκια κ τις ξυλόσομπες που σιγόκαιγαν στα λιγοστά κατοικημένα σπίτια.Ομίχλη,υγρασία κ παγωνιά.Το παλιό,μικρό,πέτρινο σπίτι ήταν κι'αυτό σκοτεινό κ κρύο όταν μπήκαμε αλλά σιγά σιγά άρχισε να ζεσταίνει απ'την παρουσία μας κ τη φωτιά του τζακιού που άναψα αμέσως.
    Αφού εγκατασταθήκαμε κ τακτοποίησα τα πράγματά μας,κούρνιαξα στη φλοκάτη,στα πόδια της Κυρίας μου που καθόταν στην αναπαυτική πολυθρόνα δίπλα στο τζάκι.`Ολο το βράδυ τριβόμουν νωχελικά στα πόδια της κ κάθε τόσο της σέρβιρα τοπικές λιχουδιές κ κόκκινο κρασί απ'τα σταφύλια που είχα τρυγήσει κ πατήσει πριν μερικά χρόνια,όταν ακόμα ζούσα εκεί.Ανταλλάζαμε γλυκόλογα κ αισθανόμουν πλήρης βλέποντας στο βλέμμα της Κυρίας μου την απόλαυση κ την ευχαρίστηση.Είχα πιεί κ γω αρκετό κρασί αλλά το χρειαζόμουν καθώς είχε έρθει η ώρα...
    Με εντολή της στάθηκα στα τέσσερα,έχοντας εκτεθειμένο το εσωτερικό μέρος του μηρού,ανάμεσα στα πόδια,ώστε να διευκολύνω το έργο της.Η λεπτή σιδερένια βέργα με το καλλιγραφικά φτιαγμένο Μονόγραμμα της Κυρίας μου στην άκρη,είχε ήδη ερυθροπυρώσει μέσα στο τζάκι.Το κορμί μου ήταν πια έτοιμο να στιγματιστεί ανεξίτηλα με το σημάδι Της.

2. Ninevi

Ninevi Regular Member

Απάντηση: Δίπλα στο τζάκι...

Και τελικά;  

3. subversion

subversion Regular Member

Απάντηση: Δίπλα στο τζάκι...

Τελικά ..Προφανώς επέζησα!..