Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δανεισμός του υ σε άλλον - η Κ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Θρυαλλίς, στις 5 Νοεμβρίου 2016.

  1. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    1) Τι εννοείς "ότι όταν ο Κ πήγε με την υ πρώτη φορά άγνωστος της ήταν" αν είναι δυνατον;

    2) Ακόμα και αν μιλάς σοβαρά για αυτά περί εκπαίδευσης και πείρας κλπ για να σου δώσει κάποιος το υ του να το χρησιμοποιήσεις ως τέτοιο πρέπει να σε ξέρει, να σε εμπιστεύεται να να να...

    Τι νομίζεις ότι είναι τα υ; Σακοι του μποξ;

    Όσο για το πως μάθαμε εμείς, όπως όλοι. Κάναμε υπομονή βρήκαμε έναν άνθρωπο και δοκιμάσαμε πράγματα μαζί του.... δλδ χαλαρά φυσιολογικά....
     
  2. antgiou

    antgiou Regular Member

    αγαπητη μαντλιν αυτό που δεν μου αρεσει εδώ αποτυπώνεται σε μια εκφραση...== πολύ λαδι και από τηγανγτα τιποτα==
     
  3. antgiou

    antgiou Regular Member

    mauve σεβομαι την αποψη σου αλλα δν συμφωνω. Επειδή ακολουθησες εσυ μια μεθοδο δεν σημαινει ότι πρεπει να την ακολουησσουν ολοι.Να εισαι καλα
     
  4. antgiou

    antgiou Regular Member

    χαθηκαν και οι μέντορες..........................που είναι οι μέντορες?Και αυτοι την ιδια αποψη εχουν και δεν δανειζουν???
     
  5. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Ναι ισχύει και αυτό, προσπερασέ το και πήγαινε εκεί που σου κάνει ότι πέτυχες μια σούμπα που πληρεί τις προδιαγραφές, μην αφορίζεις όλο το φόρουμ. Κανείς δε χάνεται τα γούστα ποικίλουν, μην απογοητεύεσαι.
     
  6. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    @antgiou τ' ότι σου απαντώ απευθείας είναι ένδειξη σεβασμού, δεν σε κατακρίνω. Αν βρουν όλοι ή όχι είναι και θέμα τύχης και θέμα ψαξίματος.
    Κι αν έβρισκα και βρίσκω εγώ, που σε διαβεβαιώ, ούτε όμορφος είμαι, ούτε φραγκάτος, ούτε έξυπνος. Δεν βλέπω γιατί, να μην μπορεί να βρει ο οποιοσδήποτε.
    Τ' ότι κάποιοι/ες είναι εγγεγραμμένοι/ες σ' ένα forum εναλλακτικού ερωτισμού, δεν σημαίνει ντε και καλά, ότι είναι διαθέσιμοι/ες προς όλους/ες.
    Μπορεί να θέλουν απλά να συζητήσουν και τίποτ' άλλο. Την τελευταία σύντροφο και υ μου, την γνώρισα από δω, όπως είχα γνωρίσει και κάποιες άλλες πριν από κείνη εδώ. Δεν κατακρίνω το να ψάξεις και να βρεις κάποιον/α εδώ πέρα. Αλλά υπάρχουν και έξω από δω.
    Που τις είχα βρει? Σε club, σε έκθεση ζωγραφικής, στη δουλειά μου. Τις γνώρισα, βγήκαμε έξω, γούσταρε ο ένας τον άλλον, τους άνοιξα την κουβέντα και τους είπα κάποια πράγματα. Κάποιες φρίκαραν, άλλες ιντριγκαρίστηκαν, κάποια είχε ήδη το "σαράκι". Δεν υπάρχει κάποια συνταγή σίγουρης επιτυχίας.

    Αν δεν θέλεις να ψάξεις, οι πιθανότητες να βρεις, μάλλον λιγοστεύουν. Δεν νομίζω ότι σου γράφω κάτι προσβλητικό ή παράλογο.
    Μετά, συγνώμη και για τον καφέ μου δεν νιώθω κάτι, αλλά δεν είναι ότι τον δανείζω. Και ποιος είπε στο τέλος, ότι στις βουδουσουμιάρικες σχέσεις δεν μπορεί να υπάρχει και συναίσθημα ή κάποιος/α να είναι μονογαμικός/η?
    Κλείνοντας, στο BDSM "προβλέπονται" και πρακτικές σαν το whoring ή τον ακρωτηριασμό, αν κάποιος/α δεν τις γουστάρει, παύει να είναι βουδουσουμιάρης?
    Είναι άπειρα τα "γούστα" που βρίσκονται κάτω απ΄την βουδουσουμική "ομπρέλα", ο/η καθένας ικανοποιεί εκείνα που του/της ταιριάζουν.
    Εγώ σου εύχομαι να βρεις κάποιον να σου δανείσει την υ του. Αλλ' αν δεν βρεις, δεν φταίνε οι "μονοφαγάδες".  
     
  7. antgiou

    antgiou Regular Member

    σωστη η αποψη σου αλλα δεν μπορω να βγω εξω κ να ρωταω ποιανης της αρεσει το bdsm.Αυτό τυχαινει μια σις τοσες.Θα με παρουν με τις πετρες αν ρωτησω κατι τετοιο..Ουθτε να τρεχω θεσσαλονικη που γινονται μια στο τοσο συναντήσεις.Αν δεν μπορει το φορουμ ν βοηθησεικαι αυτό χρειαζεται αναβαθμιση.
     
  8. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Αναβάθμιση στο να βρεθεί το ταίρι/ παρτενέρ, τα μπερδεύεις πολύ. Καμία λογική σύνδεση δε βρίσκω σε αυτό που γράφεις.
     
  9. antgiou

    antgiou Regular Member

    γιατι όχι?περαιτερω κατηγοριοποιηση και να φτιαχτει και μια κατηγορια μεντόρων.Ετυχε μερικοι βρηκαν κ εκπαιδευτηκαν.Ολοι οι υπολοιποι αν δεν εχουν γνωστο τι θα γινουν?Εμενα ας πουμε ποιος θα με εκπαιδευει στο να δω session?
     
  10. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Αν δε μπεις στους κύκλους να γνωρίσεις κόσμο, δεν απλά δεν και είναι δύσκολο δεν είσαι ο μόνος που ψαχνεται.

    Μέντορες υποθέτω πως υπάρχουν, το να σε "μπάσει" κάποιος σε αυτό είναι κ θέμα τύχης.
     
  11. antgiou

    antgiou Regular Member

    αρα είναι κλικα.Καταλαβα
     
  12. Brigitte

    Brigitte Contributor

    1) To οτι αρεσκονται καποιοι Κ να δανειζουν τα υ τους δεν σημαινει οτι κατι τετοιο αρεσει σε ολους. Εγω ξερω και βανιλλες που δανειζουν τον/την συντροφο τους, ανταλλασσουν καλυτερα. Δεν ειναι αποκλειστικο προνομιο των bdsmers αυτο. Τωρα βεβαια εσυ θες υ οπωσδηποτε. Σε αυτη την περιπτωση συντασσομαι με τον @Tenebra_Silente. Πρεπει να βρεξεις κωλο για να πιασεις "ψαρι". Μπορεις να βαλεις στο προφιλ σου κατι σαν "αγγελια" ή προσπαθησε να κανεις επαφες μεσω του τσατ. Συμβουλη αν θες: Μη δειχνεις απεγνωσμενος ομως. Eιναι πολυ ντεκαυλε.

    2) Εισαι σε ενα σαιτ που βριθει απο υ. Η δυσκολια στο να βρεις υ δικο σου εγκειται σε 'σενα, στον τροπο προσεγγισης σου απεναντι στα υ ή στο οτι τα υ που επιλεγεις να προσεγγισεις απλα δεν ενδιαφερονται. Ψαξε να βρεις καλυτερα αν κανεις εσυ καποιο λαθος οταν τους απευθυνεσαι και μετα δειξε με το δαχτυλο τους Κ που δε σε δανειζουν με το ζορι. Επιπλεον μην ξεχνας οτι και τα υ ειναι γυναικες. Δεν θελουν κοπο, θελουν τροπο.

    3)Τα υ δεν ειναι εδω για να εκπαιδευουν τους εν δυναμει Κ. Μπορει να τυχει και αυτο. Αλλα δεν ειναι ο κανονας. Ο καλυτερος τροπος για να εκπαιδευτεις ειναι διπλα σε καποιον εμπειρο Κ που θα εχει το χρονο, θα δει σε 'σενα καποιες δυνατοτητες εξελιξης και θα θελησει να σε εκπαιδευσει. Που θα τον βρεις? Και σε αυτο η απαντηση ειναι οτι πρεπει να συζητησεις με κοσμο και να δικτυωθεις. Εδω ή σε αλλα παρομοια σαιτ.

    *Το τί σχεσεις εχουν τα μελη εδω το αφηνω ασχολιαστο και δε με αφορα για να το κρινω. Θα σου προτεινα να προσεχεις λιγο πως εκφραζεσαι και να μη βιαζεσαι να κρινεις τους αλλους επειδη δε σου κανουν τα χατηρια και δε σου φερνουν μια υ στο πιατο. Αυτες οι αποψεις σου αν μη τί αλλο δεν σε βοηθουν ιδιαιτερα να πετυχεις τον στοχο σου, ισα ισα σε απομακρυνουν απο αυτον.
     
    Last edited: 11 Δεκεμβρίου 2016