Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δανεισμός του υ σε άλλον - η Κ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Θρυαλλίς, στις 5 Νοεμβρίου 2016.

1. NewKatrin

NewKatrin Very irregular member

Η δικη μου διαθεση περι δανεισμου, εξαντλειται στο να δανειζω παντα οταν ειμαι παρουσα. Αλλωστε αυτο γινεται για να μου προκαλεσει ευχαριστηση. Και ευχαριστηση εν τη απουσια μου δεν υπαρχει. Θελω εν ολιγοις να ειμαι "εκει". Να βλεπω. Και να με κοιταζει στα ματια οσο "δανειζεται". Θελω να τα βλεπω να υγραινονται....να κοκκινιζουν.

2. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Είτε σε αγέλες, είτε σε ομάδες, ο homo sapiens λειτουργεί καλύτερα όταν υπάρχει αυστηρά καθορισμένη ιεραρχία.

3. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Θέλουν και οι πιθηκάνθρωποι τα δεντρά τους, μην τους βαστάζουμε με το ζόρι  

4. Είναι σύνηθες στους ανθρώπους να ταυτίζονται με ο,τι τους μοιάζει και επίσης, να το γενικεύουν σε συντριπτική πλειοψηφία, ώστε να νιώσουν καλύτερα. Οτι ανήκουν σε μια μεγάλη παρέα κλπ κλπ.
    Είναι επίσης συνηθισμένο να ειρωνεύονται ο,τι δεν τους μοιάζει.
    Πολύ συνηθισμένα όλα αυτά, στην φύση των ανθρώπων.

5. espimain

espimain Contributor

Συ είπας !

6. Eίναι γοητευτική η πείρα, τα χρόνια εμπειρίας στον χώρο κλπ κλπ, αλλά το να οδηγείσαι σε μια αναζήτηση παρτενερ/συντρόφου με γνώμονα κυρίως τα χρόνια που βρίσκεται κάποιος στον χώρο, είναι κάπως λες και πηγαίνεις στο μαρκετ και ψάχνεις τις γνωστές μάρκες επειδή σου δίνουν μια αίσθηση ασφάλειας, τύπου "αυτήν παίρνω, αυτήν εμπιστεύομαι". Υπάρχουν πολλά περισσότερα πέρα και πίσω από την βιτρίνα.

7. kinvara

kinvara Δική Του

Δεν αποτελεί ούτε ανάγκη ούτε επιθυμία ούτε και φαντασίωσή μου αυτή η πρακτική.

8. Gayslave98

Gayslave98 New Member

Δεν ξέρω αν θεωρητε δανεισμός
    Αλλά εμένα μου έχει τύχει ο Κ. να φέρει φίλους του σπίτι και να με "κεράσει" στη παρέα του
    Εμένα μου άρεσε πολύ

9. espimain

espimain Contributor

"ἄλλαι μὲν βουλαὶ ἀνθρώπων, ἄλλα δὲ Θεὸς κελεύει"

10. kinvara

kinvara Δική Του

Μιλάω σα κοινή θνητή.    

11. espimain

espimain Contributor

Εσείς δεν λέγατε το " είδομεν το φως το αληθινόν" ή κάτι παρόμοιο;      

Last edited: 28 Μαρτίου 2022
  12. kinvara

kinvara Δική Του

Ψέμματα να πω; Το είδα...
    Το Φως μου όμως, ξέρει εκείνο τι αποφασίζει..