Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν είμαι αφελής

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος lil star, στις 3 Οκτωβρίου 2015.

  1. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Εντάξει, αφού στα "ψιλοέχωσα", αφού έκανα και λίγη πλακίτσα, μην και γελάσεις ( μαλακία και το ξέρω ). Ας το παίξω και λίγο σοβαρός και "ποιητής".
    Τώρα τι σου λέω θα μου πεις και τι με κόφτει. Δεν με κόφτει, αλλά κάποιες "παιδικές ασθένειες" ( με το "παιδικές" δεν κάνω θέμα ηλικίας ) τις έχω περάσει κι εγώ.
    Η καρδιά ( το συκώτι, τα νεφρά, ο εγκέφαλος, όπου ο/η καθένας/καθεμία πιστεύει ότι για κείνον/η εδρεύει τ' όποιο συναίσθημα ) δεν έχει επιλογή, μονάχα χτυπάει.
    Κάποιες φορές αληθινά, άλλες επειδή θα το ήθελε εκείνη, επειδή θα είχε κουραστεί απ' την αδράνεια και θα γούσταρε, να "ξεκλειδώσει" λιγάκι.
    Αν είναι τυχερή, πέφτει πάνω σε κάποιον/α που για κείνη ( και υπογραμμίζω το για κείνη ) να το άξιζε. Άλλες φορές δεν της "κάθεται".

    Με τα λόγια, χτίζουμε όχι μόνο παλάτια αλλά ολόκληρους πλανήτες. Συνεπαιρνόμαστε, ονειρευόμαστε κάνουμε τα πάντα. Όταν όμως έρθει η ώρα των πράξεων...
    Πολλές φορές δεν κουνάμε ρούπι. Γιατί είναι ζόρι, γιατί δεν είναι τσαμπέ, γιατί απλά είδαμε ότι στο μυαλό μας ήταν φούσκα, γιατί στο παρελθόν κάποιος/α μας είχε "γαμήσει".
    Και πια ζητάμε πρώτα και μετά δίνουμε. Γιατί, χίλια γιατί. Και το να δώσεις σε κάποιον/α εκείνο που θέλεις εσύ ( σχήμα λόγου το εσύ ) και όχι εκείνο που ο/η άλλος/η θα είχε ανάγκη.
    Είναι σαν να μην του/της έδωσες τίποτε. Τουτέστιν ( και για να το τερματίσω ) αν κάποιος/α διψάει, δεν πας να του δώσεις μπριζόλα, δεν θα του/της έλεγε τίποτα.
    Ως προς το ότι όλοι/ες επιστρέφουν. Αστικός μύθος είναι. Εκτός και αν μετράει και η επιστροφή επειδή ο/η άλλος/η δεν βρήκε κάτι καλύτερο ή έμεινε "ρέστος/η".
    Οι ύστερες "μετάνοιες", οι αργοπορημένες κινήσεις, δεν έχουν κανένα νόημα. Κάθε πράγμα έχει τον καιρό του. Πέρασε εκείνος? Τέρμα, εκτός και αν κάποιος/α αρέσκεται σε υποκατάστατα/αποφάγια.
    Δεν ανασταίνονται οι "νεκροί/ες" και όσο και να περιμένεις το τηλέφωνο/την πόρτα/το mail να χτυπήσει, μόνο χρόνο και ζωή χάνεις. Γιατί κάποιοι/ες άπαξ και κατεβάσουν "διακόπτη", σε σβήνουν μια για πάντα.
    Και δεν επιστρέφουν ποτέ. Αφού θα προτιμούσαν χίλιες φορές να προχωρήσουν σαν τις άδικες κατάρες, παρά να ξαναβάλουν "δίπλα" τους κάτι που για κείνους/ες δεν θα είχε πια νόημα/είχε τελειώσει.

    Υ.Γ.

    Σου εύχομαι ειλικρινά να μην έχεις ήδη χάσει κάποιο άτομο αλήθεια σημαντικό για σένα. Που ήταν πάντα στο πλάι σου. Και να μην μπορείς να το ξαναδείς, που να έδινες ότι θα είχες και δεν θα είχες.
    Αν και όταν σου τύχει, που αργά ή γρήγορα τυχαίνει σε όλους/ες μας. Μετά απ' ένα σημείο θα σκέφτεσαι τις "απώλειες" αυτού του είδους και θα ζωγραφίζεται στο πρόσωπο σου ένα γλυκόπικρο χαμόγελο.
    Τον εαυτό σου κοίτα να μην χάνεις, για κανέναν και για τίποτε. Κανείς δεν αξίζει τόσο.
    ΟΚ, ο μπαρμπά Σκοτάδιας αφού είπε και άλλες μαλακίες, πιάνει την πετονιά, την πίπα, τον καπνό, φοράει το μαύρο του ζιβάγκο και πάει να πάρει την τράτα του να βγει στ' ανοιχτά.  

    Να είσαι καλά και μην σε παίρνει από κάτω.
    Και ότι είπαμε όλοι και όλες μας εδώ, αστείο ή σοβαρό, πάρε το με τα μανταλάκια.
    Αν δεν είχαμε αδυναμίες, αν δεν σφάλαμε ποτέ, αν τα ξέραμε όλα, θα ήμασταν στους ουρανοί να παίζουμε την άρπα.  
     
    Last edited: 4 Οκτωβρίου 2015
  2. lexy

    lexy .ti.va.

    Τί ξέρεις @gkass ;
     
  3. Tενέμπρα.... το τερμάτισες
    Φιλικά
     
     
  4. Προφανώς πως το στομάχι σου έχει αντοχή...στα σουτζουκάκια από πεθαμένο μάγειρα  
     
  5. lexy

    lexy .ti.va.

    Φαντάσου να είχε περισσότερο των 10' χρόνο  
     
  6. gkass

    gkass τέταρτος τοίχος

    Ο seirios το επιασε!
     
  7. lil star

    lil star New Member

    @cta Δε νομίζω να επικοινωνήσει και πάλι, πραγματικά  

    Όσο για αυτά που λέει ο @Tenebra_Silente , με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνη  
     
  8. gazza

    gazza Regular Member

    να πω την αληθεια εγω πιστευω θα επικοινωνησει...και καπως συντομα
     
  9. lil star

    lil star New Member

    @gazza Δεν πρόκειται. Αυτό μπορώ να το πω με μεγάλη σιγουριά   Εκεί όντως θα ήμουν αφελής να πίστευα κάτι τέτοιο   Αλλά ακόμα και να επικοινωνήσει; Τι;
    Δε νομίζω.
     
  10. Ακου το μαντη εχει δικιο χαχαχαχαχα @gazza μη παραπονεθεις εισαι!
     
  11. Mέχρι να.... εντωμεταξύ... εσύ καλοπέρνα  
     
  12. lil star

    lil star New Member

    Χαχαχαχα YOLO?