Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν είναι αυτό που νομίζεις...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος margarita_nikolayevna, στις 27 Ιανουαρίου 2017.

1. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Χαχαχαχααχα... όχι  

2. margarita_nikolayevna

Κι άλλο ένα…     

Είχαμε –πώς να το πω κόσμια;; - αλληλεπιδράσει κι άλλες φορές με τον συγκεκριμένο. Αλλά ποτέ με αυτό το συγκεκριμένο τρόπο, για αυτό το «σκοπό».

Ήταν μικρός, ίσως και πιο μικρός και από μένα, και μου έκανε εντύπωση που με ενέπνεε τόσο. Πάντοτε με τραβούσε η πιο ώριμη γοητεία, σε όλα τα επίπεδα. Αλλά όταν αποφάσιζε να πάρει τα ηνία, το είχε!! Το είχε για τα καλά.

Πιάνει το χέρι μου, με τραβά, με πλησιάζει κοντά του. Προσπαθώ κάπως να τραβηχτώ, όπως ορίζει το «σενάριο» στις εν λόγω «αλληλεπιδράσεις» αλλά με γυρνά και κολλά την πλάτη μου στο στήθος του. «Εδώ πέρα κάνουμε ό,τι λέω, ό,τι δείχνω εγώ, μόνον έτσι βγαίνει…» μου λέει στο αυτί. Τα πόδια μου, αν και μπροστά από τα δικά του, σέρνονται στο ρυθμό που δίνει.

Είναι κόσμος γύρω και νιώθω κάπως περίεργα. Γιατί βέβαια; Αφού και όλοι οι υπόλοιποι το ίδιο κάνουν, γιατί εγώ να νιώθω αμήχανα;

3. dina

dina Σκλαβα της Brt Contributor

Είσαι σε σχολή χορού!!!

4. margarita_nikolayevna

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟλε     
    Ναι ναι ναι!! Αυτός ήταν ο νεότερος ίσως αλλά πλέον υποσχόμενος καβαλιέρος που με έχει χορέψει τάνγκο    
    Μπράβο μπράβο!!

5. dina

"Πρέπει να του τα λες όλα!
    Να ξερει τα πάντα για σενα."
    Αυτό μου έλεγαν κάθε φορα,πριν πάω να τον συναντήσω.
    Αν και μικρή τότε,είχα κάνει ήδη πολλά.
    Έφτασα έξω από την "οικια" του.
    Η πόρτα ήταν ήδη ανοιχτή...με περίμενε...τον είχα πάρει τηλέφωνο από την προηγούμενη μέρα και του είχα πει πως θα περάσω.
    Η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή.
    Προχώρησα προς το δωμάτιο που ήξερα πως θα είναι.
    Πάντα εκεί ήταν όταν ήταν να βρεθούμε μόνοι μας.
    Τα πόδια μου έτρεμαν...
    Χτυπάω την πόρτα κι ακούω τη φωνή του να με προσκαλεί μέσα.
    Παντα ήρεμη.
    Παντα ζέστη.
    "Σε περίμενα." μου λέει.
    "Ξέρεις τη διαδικασία Κωνσταντίνα,παιδί μου."
    "Μάλιστα." του απαντάω και γονατιζω.

6. charlotte

charlotte «Μηδείς αγεωμέτρητος εισίτω μοι την θύρα»

Αχ! Τι καλο κοριτσι!!!!! Πηγαινες στο κατηχητικο κι εξομολογουσουν!!!!!! Ευγε! Τεκνό!!!!!

7. dina

Ναιαιαιαιαιαιααιαιαιαιαιαι!!!!!!!!!!!
    Είσαι φοβερή!!!!

8. margarita_nikolayevna

9. charlotte

charlotte «Μηδείς αγεωμέτρητος εισίτω μοι την θύρα»

Λιποαναρροφηση;;;;;;; εχουμε τελειους γλουτους;;;;

10. margarita_nikolayevna

Ε εντάξει, στα όρια της τελειότητας (γιατί η μετριοφροσύνη είναι μια από τις 3.000 αρετές μου    )!!
    Όχι όμως 

11. lexy

lexy .ti.va.

12. margarita_nikolayevna

Όχι αυτή τη φορά!!
    Είχα κάνει μια και μοιραία φορά σκι πριν κάτι χρόνια και κάρφωσα τα μπαστούνια στον πάγκο κι έφυγα κλαίγοντας αποφασισμένη να μην το ξανακάνω ΠΟΤΕ!!!!!!