Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν είναι μόνο σεξ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος dom2012, στις 11 Ιανουαρίου 2020.

  1. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Εγώ πάντα ήξερα ότι είσαι μετενσάρκωση Μανδαρίνου ή του Σερ Χάμφρεϊ... 
    Nevertheless θα αναγνωρίσω ότι υπάρχουμε και ημείς οι μαζοχισταί που όσο πιο πολύ συνειδητοποιούμε ότι χορεύουμε στο ταμπούρλο, τόσο τη βρίσκουμε... Μαζοχισταί λέμε 
    !!!!!!!!!!!!  

    Αυτό είναι το κλασικό mindgame - απέλπιδα προσπάθεια απενοχοποίησης ανθρώπων με τις δικές μας επιθυμίες και τάσεις. Όπως σωστά όμως επισημαίνεις, κανένας Κ δεν αρέσκεται σε αυτό το game, τουναντίον αρνείται μέχρι... τελευταίας ρανιδας να το παίξει 
     
  2. -Volt-

    -Volt- Contributor

    Πολύ μονοδιάστατη θέση.


    Η υποτακτική που δεν είναι τρυφερή και δοτική, είναι υποτακτική;
     
  3. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    That been said η ευχαρίστηση του μαζοχιστή δεν απαραίτητα είναι στα ζητούμενα του σαδιστή, αν κρίνω από την αφεντιά μου, το ακριβώς αντίθετο θα έλεγα    
     
  4. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Σίγουρα δεν είναι στα ζητούμενα.

    Έλα, όμως, που στις περιπτώσεις γνήσιου ψυχικού μαζοχισμου, ο,τι και να τους κάνεις (ή δεν τους κάνεις) τους... "αρέσει".  
     
  5. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Αγαπητέ μου Τιθων, με μια πρώτη ανάγνωση μου δημιουργήθηκε έντονα η αίσθηση ότι σας έκατσε βαρύ το στιφάδο βραδιάτικα. Στην δεύτερη ανάγνωση αυτή αντικαταστάθηκε από την αίσθηση ότι μάλλον έχετε δίκαιο. Στην τρίτη και τέταρτη ωστόσο ξανά επέστρεψα στο πρώτο ενδεχόμενο και ήταν η πέμπτη που με έκανε να αμφιταλαντεύομαι πάλι.

    Ίσως αργήσω να καταλήξω σε συμπέρασμα
     
    Last edited: 15 Ιανουαρίου 2020
  6. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    @margarita_nikolayevna
    Καταρχήν γελάω ακόμα με τον Σερ Χάμφρεϊ...

    Δεν θα διαφωνήσω στο ότι ἀρνούμεθα να "παίξουμε" το κλασικό mindgame απενοχοποίησης που αναφέρετε...

    Δεν θα μου αρνηθείτε, κι εσείς όμως, το ότι, πολλές φορές, η αλληλεπιδραση σας - γενικώς- με εμάς, λειτουργεί απενοχοποιητικα. Όπως και -ειδικως- το ότι καποιες εντολές μας προσφέρουν άλλοθι σε "απαγορευμενους" διακαεις ποθους των υ/σ.
     
  7. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Αποφεύγω τις κακοτοπιές, μου φτάνει ο δικός μου ψυχικός μαζοχισμός και *υπάρχουν* τρόποι να μην τους αρέσει. Βέβαια μετά μπορούν να σε αποφεύγουν σαν βραστά κολοκυθάκια άλλα δεν μπορείς πάντα να τα έχεις όλα δικά σου!
     
  8. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Αιφνης, φανταζετε στα μάτια μου θελκτικοτερος, αγαπητε!  
    LOL
     
  9. tithon

    tithon Contributor

    γιά την αποκατάσταση της ιστορικής ακρίβειας θα διευκρινίσω οτι ήταν οσομπούκο, αγκαλιασμένο από οριακά διακριτική εσανς σκόρδου, με συνοδεία ελαφρού (χωρίς το μεδούλι) ρυζότου, πλήρους αρωμάτων. αμφότερα ξεπλύθηκαν με ξηρό νεμεάτη. πολύ πρόσφατη παρόμοια εμπειρία με προφύλαξε από αστοχίες στον υπολογισμό των ποσοτήτων.

    δεν είμαι βέβαιος αν η διευκρίνιση των γεγονότων, και της διαδοχής τους, θα διαφωτίσει, έστω και λίγο, την επεξεργασία της ταλάντευσής σας, αλλά δεν κατάφερα να αποφύγω την παρατήρηση του συχνά επαναλαμβανόμενου γεγονότος ότι ένιοι των συνομιλητών «υπερασπίζονται» την υποτακτικότητά τους, την κυριαρχικότητά τους, ή την ασυμμετρία της σχέσης τους σαν να ήταν ζητούμενο, με το μη σχετιζόμενο επιχείρημα οτι «νοιώθουν» καλά με αυτήν ή μέσα σε αυτήν. είναι προφανές οτι το να νοιώθω καλά σε μιά σχέση δεν καθιστά τη σχέση εξ ορισμού ούτε φετιχιστική, ούτε ασύμμετρη, ούτε σαδομαζοχιστική, ούτε κινκοεκτονωτική, ούτε οτιναναι, αλλά αντίστροφα αν νοιώθω καλά σε μιά σχέση είτε σαδομαζοχιστική, είτε ασύμμετρη με ρόλο, είτε φετιχιστική, με καθιστά αντίστοιχα είτε σαδομαζοχιστή, είτε κυριαρχικό ή υποτακτικό, είτε φετιχιστή, χαρακτηριστικά που δεν είναι ζητούμενα αλλά διαπιστούμενα.

    δεν κατανοώ πώς μπορεί να ικανοποιείται κάποιος με το να «νοιώθει» κυριαρχικός, αλλά αντίστροφα διαπιστώνεται οτι είναι κάποιος κυριαρχικός ή υποτακτικός επειδή ικανοποιείται¹ με ~συγκεκριμένο τρόπο.

    1. ή έστω «νοιώθει», νομίζει.

    --

    το νήμα διακηρύττει οτι το βδσμ δεν είναι μόνον σεξ. φράση διφορούμενη, το λιγότερο. το βδσμ απλώνεται σε μιά πλατυά συλλογή συμπεριφορών, όχι υποχρεωτικά συγγενών μεταξύ τους. το σεξ επίσης μπορεί να περιορίζεται στην «κύρια» ή «χαρακτηριστική» πράξη αλληλεπίδρασης των σεξιζ, υπό την ιδιότητά τους, ή να εκτείνεται σε όλες τις εκφάνσεις αυτής της αλληλεπίδρασης, υπό αυτές τις ιδιότητες (ή ρόλους). μπορούμε ξεχωριστά, να συνεννοηθούμε αν το βδσμ αφορά σε ερωτική αλληεπίδραση, άν αφορά μόνον σε ερωτική αλληλεπίδραση, αν αφορά σε εκτεταμένη ή εκτεινόμενη ερωτική αλληλεπίδραση, μέχρι πού εκετείνεται η ερωτικότητα της αλληλεπίδρασης, ή αν δεν αφορά καθόλου σε ερωτική αλληλεπίδραση, ή αν δεν αφορά σε αλληλεπίδραση. ξεχωριστά για κάθε εκδοχή βδσμ. με πρωθύστερα δεν θα συνεννοηθούμε.

    το άρθρο στο οποίο παραπέμπει η εισαγωγή του νήματος περιγράφει κυρίως την φετιχιστική εκδοχή του βδσμ, άντε και την σαδομαζοχιστική λίγο. είναι απολύτως ασαφές αν περιγράφει οποιαδήποτε αλληλεπίδραση, πέρα από μιά ευγενική αμοιβαία εξυπηρέτηση κινκοπροτιμήσεων ή υποκατάστατων, με την εξαίρεση μιάς δειλής αναφοράς στην πιθανότητα το βδσμ να αφορά και σε σχέσεις.
    το βδσμ μπορεί να μην είναι μόνον σεξ, να μην περιέχει καν σεξ, και ταυτόχρονα μπορεί να είναι αδιάκοπο, αλύπητο σεξ, σε κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας.
    αλλά δεν είναι ζητούμενο. δεν είναι υποχρέωση ή αριστεία. όπως τη βρίσκει ο καθένας  
    είναι άλλο πράγμα να την βρίσκει ο καθένας στις σχέσεις του, στις ασχολίες του, γαμιέται δεν γαμιέται, κι άλλο να την βρίσκει «πού είναι κυριαρχικός» ή που θα ήθελε να είναι (ή να μην είναι) εθελοντής πυροσβέστης.

    υγ: σήμερα μακαρονάδα με κιμά. το βράδυ θα δω.
     
  10. tithon

    tithon Contributor

    αφού (εάν ή εφ' όσον) διαπιστώσαμε οτι η γάτα διακρίνει με άνεση, αν θα είναι τρυφερή, δοτική, σκληρή, διεκδικητική, με δαγκωμένο λαιμό, με ματωμένα δόντια ή με υγρή γλώσσα, ανάλογα με τον ποιόν έχει απέναντί της, τι κάνει την κάθε στιγμή, μπορούμε να συνεχίσουμε τη συζήτηση, ανεξαρτήτως αγέλης, σχετικά με το αν υποτάσσεται, υπηρετεί ή επιβάλλεται, κατά περίπτωση.

    υγ: μεγάλες γάτες, πρωτεύοντα και λοιπά αγελαία, είναι διαφωτιστικά γιά τις παρατηρήσεις μας.
     
  11. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Ή όπως λέγαμε όταν ήμασταν φαντάροι για κάποιους καμμένους ΕΠΥ, το ότι νιώθεις ταξίαρχος και φαντασιώνεσαι συνταγματάρχες να σου βαράνε προσοχή, δεν αλλάζει το γεγονός ότι δεν είσαι παρά ένας ΕΠΥ ανθυποφουκαράς, γιατί ο ταξίαρχος δεν το νιώθει, το πράττει.
     
  12. dim1

    dim1 ®

    Συμφωνώ και με την απάντηση και με το υστερόγραφο.
    Το ερώτημα το έθεσα ως βάση προβληματισμού.