Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν ειναι δικη μου, αλλα ειναι απο τα πρωτα ερεθισματα που εχω απο τον χωρο

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Mindom, στις 9 Ιουλίου 2011.

1. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Απάντηση: Δεν ειναι δικη μου, αλλα ειναι απο τα πρωτα ερεθισματα που εχω απο τον χωρο

Χαλαρωστε ωρε συντροφοι.....μια φαντασιωση εγραψε ο χριστιανος.....μηπως να περασουμε κι απο εξετασεις για αφροδισια το μυαλο μας? Αφηστε το, αυτο θα περασει απο ειδικες εξετασεις απο ψυχιατρο συντομα....χαχαχχα!!!   

2. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Απάντηση: Δεν ειναι δικη μου, αλλα ειναι απο τα πρωτα ερεθισματα που εχω απο τον χωρο

Παιδιά μην φοβάστε για τα αφροδισιακά νοσήματα, διότι όταν διοργανωθεί κάτι τέτοιο στην Ελλάδα μετά από 100 χρόνια..., η επιστήμη θα έχει κάνει θαύματα καταπολεμώντας όλα τα νοσήματα...  

Με τις φαντασιώσεις και τα όνειρα δεν μεταδίδονται νοσήματα.  

Και κάτι έτσι πληροφοριακά.
    Σε τέτοιες διοργανώσεις που έχω παραβρεθεί στο εξωτερικό, πέρνουν κάθε δυνατή προφύλαξη και τσεκάρουν τον/ην κάθε συμμετέχοντα/ουσα ακόμα και με πράσφατη ιατρική εξέταση, φυσικά πάντα υπάρχουν τα ρίσκα, αλλά ποτέ δεν παίζουν με την υγεία τους ρωσική ρουλέτα.

Last edited: 11 Ιουλίου 2011
  3. Alexkat

Alexkat Contributor

Πάντοτε διευκρινιστικός και ενημερωμένος αγαπητέ Πέρρη rep rep rep 

4. MasterPerris

Αγαπητή μου Astrovroxi, το public στο bdsm, δεν είναι επίδειξη όπως νομίζουν μερικοί άσχετοι, είναι κάτι σαν τον Ατλαντικό ωκεανό...είναι πολύ βαθειά τα ύδατα εκεί... και πρέπει να ξέρεις πολύ καλό κολύμπι για να τα καταφέρεις να μην πνιγείς, οπότε όπως καταλαβαίνεις αγαπητή μου, οι περισσότεροι/ες μένουμε στην φαντασίωση γιατί αυτό το σπόρ είναι για λίγους/ες παίκτες/ριες.

Να έχεις μία υπέροχη ημέρα!

5. Astrovroxi

Ακομα κι ετσι να ειναι φιλτατε,ξερω καλο κολυμπι.....αλλο που κολυμπαω σε σκοτεινα σημεια των ωκεανων γιατι ντρεπομαι να με δουν να κολυμπω γυμνη!

6. MasterPerris

Αγαπητή μου, το "κακό" και το δύσκολο στο bdsm public αν είσαι το "θύμα", είναι να ντρέπεσαι αλλά και να φαίνεσαι μπροστά σε όλους/ες..., γιατί τα αδήφαγα μάτια των παρευρισκομένων, θέλουν να βλέπουν το "θύμα" τους μέσα στην ντροπή και τον φόβο να προσπαθεί να μην χάσει την ανθρώπινη υπόστασή του και βυθιστεί στην αντικειμενοποιησή του αλλά ταυτόχρονα να στάζει από την καύλα που προσφέρει το bdsm public. Αν δεν το έχεις ζήσει ή δεν το έχεις δει δεν θα μπορέσεις να καταλάβεις απόλυτα τι εννοώ.

Στο bdsm public αγαπητή μου, σχεδόν πάντα παίζεις στην κόψη του ξυραφιού, γι΄ αυτό και τα "θύματα" αλλά και οι "Θύτες" πρέπει να είναι πολύ καλοί παίκτες για να μην κοπούν... 

7. Astrovroxi

Αρα με αυτα τα δεδομενα ανηκω στην ελιτ των παικτων......μπραβο μου!

8. MasterPerris

Τσου...,δεν ανήκεις στην ελίτ των παικτών σύμφωνα με αυτά που γράφεις σ΄αυτό το ποστ σου.

Στο public bdsm, η ντροπή είναι το βασικό υλικό που πρέπει να έχει το "εκτιθέμενο προιόν", όμως το "προιόν, αντικείμενο" πρέπει να εκτίθεται σε πολύ φωτεινά....(και όχι σκοτεινά) σημεία, ώστε να βλέπουν όλοι/ες το πόσο καλό είναι το "αντικείμενο" που θα χρησιμοποιήσουν..., π.χ. πόσο εύκολα ανοίγουν οι οπές του..., μετά από πόσο χρονικό διάστημα μαστιγώματος μαλακώνει η σάρκα του για να μην δυσκολεύει αυτούς/ές που θέλουν να περάσουν βελόνες στην σάρκα...ή να συρράψουν τις οπές του κ.λ.π.

Υγ.Το public bdsm αγαπητή μου,(και ειδικά το εξευτελιστικό για την σκλάβα) όπως ξέρεις είναι το καλύτερo μενού.... του bdsm για εμένα και το έχω ζήσει μέσα από πράξεις και όχι από θεωρία, οπότε σε κάποια συνάντηση μπορώ να σου πω και να σου μάθω... περισσότερα για αυτό το σπορ... από κοντά.

Last edited: 12 Ιουλίου 2011
  9. Astrovroxi

Αγαπητε μου φιλε και ειδημων του public - οπως ο ιδιος αυτοαποκαλεισαι - να σε ενημερωσω με τη σειρα μου οτι γραφοντας "σκοτεινα" δεν εννοουσα αυτο που καταλαβες..... 
    Ξερεις, το οτι ντρεπομαι και αποφευγω οτιδηποτε public στο οποιο συμμετεχουν γνωστοι μου, δεν σημαινει οτι δεν κανω οτιδηποτε με "αγνωστους" προς εμενα τουλαχιστον. 
    Αρα ασε κι εμας τους αδαεις να εχουμε μια μικρη αποψη για τετοια "σχεδια",μικροτερα ή μεγαλυτερα και γενικα για....συναξεις και παρτακια!
    Το οτι δεν μιλαμε δεν σημαινει οτι μονο τα διαβαζουμε.....απλα ειμαστε πολυ συνεσταλμενα και   ντροπαλα παιδια ωστε να μην εκθετουμε εαυτους για αυτες μας τις πραξεις! 

10. Mindom

Mindom Regular Member

Ενα εχω να πω, αν και συμφωνω απολυτα, λιγο-πολυ ολοι ειμαστε των ακρων σε αυτο τον ιστοτοπο, και ειμαστε γιατι στα ακρα εχει καλυτερη ΘΕΑ....
    Απολαυστε την θεα, και θασκεφτουμε αργοτερα πως θα γυρισουμε στην ρουτινα μας....

11. Alexkat

Alexkat Contributor

Ετσι ....τώρα γράφεις....και δεν είμαστε μόνο των άκρων εδώ....αλλά και της ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ σε ότι αφορά την ΛΑΓΝΕΙΑ που πιστεύω ότι είναι κοινός τόπος ΟΛΩΝ ΜΑΣ....εύγε φίλτατε...!

12. Mindom

Mindom Regular Member

Θελω να μιλησω, και επειδη εχω αρκετα πουριτανο σοι, μονο εδω μπορω να πω αυτα που σκεφτομαι...
    Εχω φιλους, και μερικους πολυ καλους και δοκιμασμενους, αλλα και παλι δεν καταλαβαινουν τις σκεψεις μου...
    Αλλα κανω και καινουργιους φιλους, και ΠΑΝΤΑ ξερω να ακουω, και απο αυτα που ακουω απανταω η΄απλα σιωπω και σκεφτομαι!!!!