Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν ειναι δικη μου, αλλα ειναι απο τα πρωτα ερεθισματα που εχω απο τον χωρο

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Mindom, στις 9 Ιουλίου 2011.

1. thaleia

thaleia Contributor

Απάντηση: Δεν ειναι δικη μου, αλλα ειναι απο τα πρωτα ερεθισματα που εχω απο τον χωρο

εγω προβατινολαγνα ειμαι .... ειναι ακραιο??
    διοτι ποιοτικο εννοειται οτι ειναι .... και gurmet επισης ...

2. Mindom

Mindom Regular Member

Απάντηση: Δεν ειναι δικη μου, αλλα ειναι απο τα πρωτα ερεθισματα που εχω απο τον χωρο

Βανιλα ε???
    Μαλιστα, και εγω βανιλα δηλωνω, τουλαχιστον ακομα, αλλα ειμαι σαρκοφαγο, και τα αρνακια ειναι πολυ ψηλα στην λιστα μου!!!

3. Alexkat

Alexkat Contributor

Δεν υπάρχει κατ εμε αγαπητή μου κάτι ποιοτικότερο της προβατολαγνείας ή αν θες και ακραίο..... (μου αρέσουν πολύ τα ακραία...) αρκεί να τόχεις για να μπορείς να καταλάβεις σε τι είδους ομορφιές εισέρχεσαι....!

Y/Γ Το νόημά μου, μπορούν να το καταλάβουν μόνο τα άτομα της "σέκτας μας".....!
    Οποιοδήποτε άλλο νόημα από οποιονδήποτε άλλο ίσως αποτελέσει παρανόηση.... 

Last edited: 13 Ιουλίου 2011
  4. Mindom

Mindom Regular Member

Λοιπον, για να βαλω τα πραγματα στην θεση τους, μια και εγω το ξεκινησα ολο αυτο...
    Ειμαι πολυ κτητικος για να δεχτω να μοιραστω μια δικη μου δημιουργια με τον καθενα, αλλα αυτο το καταλαβαινω τωρα.
    Δεν την κατεβαζω, αλλα ακομα και εγω δεν ειμαι συμφωνος με αυτα που λεει πλεον.
    Ευχαριστω

5. thaleia

thaleia Contributor

τα ονειρα σου μην τα λες
    γιατι μια νυχτα κρυα
    μπορει και οι φροϋδιστες
    ναρθουν στην εξουσια ...  

καλε μου εν bdsm forum φιλε
    αφου διεβεις τον Ρουβικωνα
    alea jacta est

ελα !!! ο Πομπηιος σε περιμενει  

6. Mindom

Mindom Regular Member

ο κυβος εριφθη, συμφωνω!!!!
    πηρα φορα, μαθαινω, και μαθαινω γρηγορα!!!!!
    Τα αποτελεσματα θα φανουν, και θα τα ανακοινωσω οταν αλλαξω κατασταση, ακομα δηλωνω βανιλια, αλλα μονο και μονο απο ελειψη εμεπιριας!!!!!