Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Θρυαλλίς, στις 5 Ιανουαρίου 2016.

1. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Χτύπησε το τηλέφωνό μου πριν 15 χρόνια ακριβώς. Ξημερώματα Δευτέρας, ο καλύτερος φίλος του Χ, δεν μπορούσα να καταλάβω καν τι έλεγε.

- Θρυαλλίς, σου μιλάω ακούς;

- Δεν καταλαβαίνω τι μου είπες, μίλα λίγο πιο καθαρά.

- Ο Χ πριν 3 ώρες, γύριζε από Θεσσαλονίκη και το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε μετωπικά με μία νταλίκα.

Ήμουνα από τον ύπνο, δεν είχα συνειδητοποιήσει ακόμα τι ώρα είναι. Κοιτάω το ρολόι, ρίχνω μία γρήγορη ματιά στην οθόνη του κινητού μου να δω με ποιον μιλάω και ξαναβάζω το ακουστικό στο αυτί μου.

-Ψ εσύ είσαι; Τι έγινε; Τι έπαθε;

-Λυπάμαι που στο λέω εγώ, σκοτώθηκε και ξεσπάει σε κλάματα.

Κάθομαι κάμποση ώρα στο κρεβάτι μου, νομίζοντας πως βλέπω ακόμα όνειρο χωρίς την παραμικρή κίνηση. Μετά από λίγη ώρα αρχίζω να κλαίω με λυγμούς και βλέπω τη μητέρα μου μέσα στο δωμάτιό μου. Με ρωτάει τι έγινε, δεν μπόρεσα να πω τίποτα. Αναγκάστηκε να πάρει τηλέφωνο τον τελευταίο αριθμό που με κάλεσε για καταλάβει. Θυμάμαι αποσπασματικά διάφορες σκηνές εκείνης της ημέρας, αλλά δεν μπορώ να σας πω με σιγουριά με ποια σειρά γίνανε. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ώρα που έφτανε το φέρετρο στην εκκλησία, κατέβασα τα μάτια στο πάτωμα, δεν μπορούσα καν να το αντικρύσω. Έφυγα κατευθείαν και κρύφτηκα έξω στην αυλή, στο μπροστινό μέρος της εκκλησίας, έκλαιγα με μαύρο δάκρυ και καθόμουνα κάτω στο πάτωμα. Κάποια στιγμή με πήρανε σηκωτή στη μέση της κηδείας, με πήγανε σπίτι μου και με πλακώσανε στα ηρεμιστικά για να κοιμηθώ.

Όταν πήγα κάποιες μέρες μετά να μαζέψω τα πράγματά μου από το σπίτι του, δεν είχα καν κουράγιο να κλάψω άλλο. Κοιτούσα σαν να μην είχα επαφή με το περιβάλλον και έκανα εντελώς μηχανικές κινήσεις. Πήγα μόνη μου βέβαια και ο λόγος είναι ο εξής : Ήμουνα 16 1/2 και ο Χ ήταν 37 χρονών. Άκουγα μόνο αρνητικά σχόλια για την σχέση μου, για την διαφορά ηλικίας που είχαμε και συνέχεια τα .... Τι τον θες τον μπάρμπα; Είσαι μικρό κορίτσι. Αυτός πάλι παιδεραστής είναι ; Και ξαφνικά όλοι θέλανε να με παρηγορήσουν.

Ελεύθερο το νήμα μπορεί ο καθένας να γράψει ότι θέλει, θα σας παρακαλούσα όμως πάρα πολύ να μην τρολάρετε το συγκεκριμένο ποστ μου, ούτε να σχολιάσετε τον τρόπο γραφής του. Δεν είμαι καλή στη συγγραφή, ότι γράφω είναι από καρδιάς όμως, τα έγραψα μέσα σε 10 λεπτά.

Στιγμές λοιπόν που δεν θα ξεχάσετε ποτέ, είτε καλές είτε κακές και θέλετε να τις μοιραστείτε.

2. libra

libra Regular Member

Εγω δε θα ξεχασω ποτε το περιεργο συναισθημα που ειχα οταν εναν ιουνιο μπηκαμε δυο στο νοσοκομειο κ φυγαμε τρεις!
    Το μονο που δε θα με αφησω να ξεχασω ποτε!

3. CaptainAfrican

CaptainAfrican Light. Soul. The essence of One.

Παρομοίως, βαθιά μέσα μου, με πύρινα στοιχεία, την πρώτη φορά που τον κράτησα στην αγκαλιά μου, άυπνος μετά από 22 ώρες, με ταξίδι μπρος-πίσω Αλεξανδρούπολη για δουλειά...
    Έκλαιγε του σπαραγμού, του είπα "καλώς ήρθες άντρα μου", σταμάτησε το κλάμα, άνοιξε τα ματάκια του κι έψαχνε να με βρει...

4. @Θρυαλλίς σε θεωρω τυχερη... (εχω το λογο μου μη το παρεις στραβα)
    δεν θα ξεχασω ποτε τις δυο φασεις της ζωης μου.. οταν εχασα Τον Ενα... και οταν μπηκε στη ζωη μου Ο Α...

5. libra

libra Regular Member

Αχ μωρεεε!!! Τι γλυκοοο!!!
    (Μετα γλωσσα δε βαζουν μεσα αλλα τεσπα)

6. CaptainAfrican

CaptainAfrican Light. Soul. The essence of One.

Βιαζόμουν να μιλήσει...το 'χω μετανιώσει  

7. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

@dark_lady[Α] δεν το παίρνω στραβά. Για να το λες κάτι θα ξέρεις.

8. Lost Hours

Lost Hours Regular Member

Δε θα ξεχάσω ποτέ εκείνο το αυγουστιάτικο βράδυ στην παραλία του Γυθείου που ερωτεύτηκα την συντροφό μου σε όλες τις ηλικίες της μέσα σε μια στίγμη,αιωρούμενοι και οι δύο λίγο πιο πάνω απο την άμμο καθώς τα αστέρια του ουρανού στροβιλίζονταν αφήνοντας πίσω τους φλεγόμενες ουρές

9. libra

libra Regular Member

10. Merci ειναι περιεργη νυχτα αποψε...

11. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Οι Καλικάντζταροι φταίνε, τελευταία μέρα στη γη  

Ελληνική δοξασία (αρχαίας καταγωγής) «δαιμόνιων» που σύμφωνα με σύγχρονη δοξασία εμφανίζονται κατά το Δωδεκαήμερο (25 Δεκεμβρίου - 6 Ιανουαρίου). Σύμφωνα με τη λαϊκή δοξασία τις μέρες αυτές τα «νερά είναι αβάφτιστα» και οι καλικάντζαροι βγαίνουν από τη γη για να πειράξουν τους ανθρώπους και να τους ανακατέψουν τα σπίτια, διότι είναι άτακτοι και τους αρέσουν τα παιχνίδια.Αυτοί ζουν στον κάτω κόσμο και τρέφονται με φίδια,σκουλίκια,κτλ.

12. Χεχ... τοτε μαλλον προτιμησαν το μυαλο μου! (Καπου φταις κι εσυ χεχ.. we share the same pain)