Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Θρυαλλίς, στις 5 Ιανουαρίου 2016.

1. bumblebee

bumblebee Contributor

παλι τα ιδια   σορι ειναι ρεζερβε ο χαρος αποψε τον εστειλα αλλου. Να περιμενεις την σειρα σου, επιτελους λιγο τακτ 

2. whisperer

whisperer Regular Member

Οι δυο φορες που δακρυσα,τη πρωτη κατι αναλογο με το @CaptainAfrican στη γεννηση της κορης μου....
    τη δευτερη ηταν ασχημο,πολυ ασχημο,οταν εχασα την αδερφη μου....

3. Circe

Circe Lemon zest

Γι αυτό εμείς ριχνουμε στο σπιτι (χωρίς να μας δουν) γλυκά και καραμέλες για να τους καλοπιασουμε αφ'ενός και αφ' ετέρου να τα πάρουν και να φύγουν

4. Circe

Circe Lemon zest

Πολύ λυπάμαι γι αυτό που βίωσες σε τόσο νεαρή ηλικία και για τον άνθρωπο που χάθηκε.

5. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

6.  
  7. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Τυχερός ο άνθρωπος αυτός...Τι καλά να ήμουν έτσι!

8. εγώ γελάω πάντα με το συγκεκριμένο, γι αυτό το μοιράστηκα  

υγ. συνεχώς μου υπενθυμίζω να μη ξεχνάω να θυμάμαι  

9. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Όντως ήταν πολύ ωραίο.... 
    Εγώ προς το παρόν μερικό αλτσχάιμερ, είμαι σε καλό δρόμο προς ολικό. Εάν δείτε και δεν μπαίνω σίγουρα έχω ξεχάσει κωδικούς ή ακόμα και την ύπαρξη του ίδιου του φόρουμ!
    Μη χαίρεστε έχω προνοήσει, έχω αφήσει διαθήκη σε ότι αφορά το λογαριασμό μου εδώ μέσα σε κάποιον. Να προσεύχεστε να μην πάθω τίποτα, υπάρχει πιο εκνευριστικός άνθρωπος από εμένα.