Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός BDSM ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Πολυγαμία' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 29 Νοεμβρίου 2010.

  1. Valkiria

    Valkiria Regular Member

    Απάντηση: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να σου επιβάλει τίποτα που δεν σου ταιριάζει, όποιος κι αν είναι αυτός. Δεν θα κάνεις εσύ σκόντο στα συναισθήματά σου. Σ' όποιους αρέσεις, για τους άλλους δεν θα μπορέσεις, απλά.
     
  2. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Απάντηση: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    Έκθεσις ιδεών με ελεύθερο θέμα του μαθητή της ...πρώτης καθιστής cad pmpc.

    Θέμα: Τι κάνουν οι συμμαθητές και οι συμμαθήτριές μου...

    Εγώ, που λέτε, βλέπω πως όλοι και όλες θέλουν να τα φτιάξουν μεταξύ τους και μένα μου αρέσει να παρατηρώ.
    Την αρχή της χρονιάς ο Λευτέρης τα έφτιαξε με την Ρέα. Ο Λευτέρης μόλις είχε φάει χυλοπιτα από την Ανίτα και η Ρέα ήθελε να τα φτιάξει με τον Χάρη, αλλά της είχε πει η Λουκία πως αυτός δεν την αγάπαγε κι έτσι η Ρέα εγκατέλειψε την ιδέα. Ο Λευτέρης όμως καλοβλέπει και την Γιούλη, τα κορίτσια λένε πως είναι πολύ ωραίος, και της τα έρριξε και τα φτιάξανε, αλλά κρυφά, αφού την έπεισε πως την Ρέα την ήθελε για να καμαρώνει η μαμά του που τα έχει με μια καλή μαθήτρια και να του δίνει πιο πολύ χαρτζιλίκι γιατί η Ρέα είναι απο πιό πλούσια οικογένεια.
    Η Γιούλη τοτε έβαλε τα κλάμματα, αλλά αυτός της είπε, πως μόνον αυτήν αγαπάει και είναι χαζή που δεν το καταλαβαίνει κι αυτή το κατάλαβε όταν αυτός της έρριξε ένα χαστούκι κι αυτής της φάνηκε πολύ ωραίο, το είχε δει και στο σινεμά με την πάστα-Φλώρα άλλωστε. Από τότε της Γιούλης πολύ της άρεσαν τα χαστούκια.
    Η Ρέα στο μεταξύ τον Λευτέρη τον είχε μόνο για να πηγαίνουν στα πάρτυ γιατί χόρευαν πολύ ωραία ως ζευγάρι και αυτή γινόταν η ψυχή του πάρτυ και τα άλλα αγόρια, και πιο μεγάλα της την έπεφταν, κι αυτή ήταν πολύ ωραία επειδή ντυνόταν σαν μεγάλη κι έβαζε και κολόνια της μαμάς της. Ο Λευτέρης την χώρισε όταν σε ένα πάρτυ την είδε με έναν πιο μεγάλο, τον Τάσο, που την φίλαγε γονατιστός στην κοιλιά κι αυτή ήταν όρθια και δεν φορούσε τη μπλούζα της και είχε βγάλει και τη στέκα της και την είχε βάλει στο κεφάλι του.
    Στο μεταξύ ο Χάρης που ήταν λίγο βουτυρομπεμπές, αλλά καλό παιδί, αν και ήθελε να τα φτιάξει με την Εύη κόλωνε γιατί ήταν πολύ ψηλή και κόλλησε με την Ελένη που είναι πολύ ωραία, αλλά οι γονείς της είναι πολύ αυστηροί και πάνε κάθε Κυριακή στην εκκλησία. Ο Χάρης που είναι πολύ πονηρός έβαλε τη μαμά του να πει στους γονείς της Ελένης να την φωνάξουνε στο σπίτι τους να διαβάσουν και αφού διάβασαν, καλά τώρα, η Ελένη του είπε να παίξουνε την θυσία του Ισαάκ, και ο Χάρης της είπε ποιος θα κάνει τον Ισαάκ, αύτή του είπε πως εκείνη θα κάνει τον Ισαάκ, αυτουνου δεν του πολυάρεσε, της είπε να κάνει την Ιφιγένεια, συμφώνησε (αυτή όμως τον Ισαάκ φανταζοταν, μου το είπε η Μαριάνα) και αυτός την έδενε σε μια καρέκλα με το μπουγαδόσχοινο της μάνας του, την έγδυνε εκτός από την κιλότα κι έκανε πως την εσφαζε με ένα τσεκούρι που είχε απ' τις απόκριες που ντύθηκε Ινδιάνος. Όλο αυτό έπαιζαν και τους άρεσε.
    Η Εύη έμαθε από την κολλητή της την Μαριάνα, την κουτσομπόλα που τα ξέρει όλα, πως ο Νικηφόρος κι ο Παντελής, ξεβρακώνονταν και μέτραγαν τα πουλιά τους, κι αυτό πολύ της άρεσε να το σκέφτεται και ήθελε να το δει και έβαλε την Μαριάνα να τους τα φτιάξει και πηγαινε ο Νικηφόρος σπίτι της και του έβγαζε το παντελόνι και το βρακί, τον έπιανε από το πουλί και τον έκανε βόλτα στα δωμάτια όταν οι γονείς της έβγαιναν έξω, γιατί κάθονταν πολύ φρόνιμα και τους είχαν εμπιστοσύνη. Η Έύη είπε μάλιστα στον Νικηφόρο να φέρει και τον Παντελή να τους κάνει μαζί βόλτα κι ο Νικηφόρος το έκανε, αλλά μετά τα χάλασε με την Εύη γιατι του άρεσε πιο πολύ να τον πηγαίνει βόλτα μόνον ο Παντελής, έτσι αυτή τα έφτιαξε με τον Τάσο, αυτόν που φίλαγε στο πάρτυ τη κοιλιά της Ρέας (της το είπε η Μαριάνα).
    Ο Χάρης που στο μεταξύ ειχε ψιλοκαταλάβει πως η Ελένη έκλεβε κι έκανε τον Ισαάκ και επειδή ο Λευτέρης τα χάλασε με την Γιούλη, γιατί μια φορά που την έδερνε με ένα μαστίγιο που είχε αυτή απ' όταν είχε ντυθεί μαρκησία στις απόκριες, του είπε πως δεν την δέρνει με αγάπη, τα έφτιαξε με την Γιούλη. Ο Λευτέρης δεν έχασε καιρό τα εφτιαξε με την Χριστίνα και της είπε μετά από μια βδομάδα πως τα εφτιαξε και με την Λουκία κι αυτηνής δεν της κακοφάνηκε, αλλά ούτε και της Λουκίας και πέρναγαν πολύ καλά γιατί επαιζαν το χαρέμι και του χόρευαν και πέρναγαν ωραία.
    Βέβαια μετα από λίγο η Λουκία τους είπε πως κι αυτή τα έχει με τον Παντελή, που βγάζει τον Νικηφόρο βόλτα από το πουλί, και πολύ τους άρεσε και γέλασαν και είπανε εντάξει...
    Αυτά που έγραψα ήταν τα πιο ωραία, γιατί τα άλλα παιδιά της τάξης όλο τα ίδια και τα ίδια κάνουν και δεν έχει πλάκα και όλο τσακώνονται, ενώ αυτοί που είναι και πιο φίλοι μου περνάνε πιο καλά κι ας τσακώνονται, στο τέλος τα βρίσκουνε, ας είναι καλα κι η Μαριάνα που μάλλον τα έχει με τον Μανώλη που την κλείνει στο κουτί με τα παιχνίδια του κι αυτή κλαίει και μετά την βγάζει και την φιλάει.
    Κυρία, να μη διαβάσετε αυτην την έκθεση στη τάξη, γιατί θα γίνει σούσουρο, έτσι κι αλλιώς την έγραψα για να σας πω αυτά που τόσο πολύ θέλετε να μάθετε και με ρωτάτε όταν έρχομαι σπίτι σας, αλλά πότε να προλάβω αφού είστε πάντα στα τεσσερα με αυτήν την ωραία σέλα στη πλάτη και κάνετε την φοράδα μου κι εγώ τον ιππότη και σας βαράω με το ξίφος μου τον πισινό σας...

    cad pmpc

    Δίδαγμα: Τα παιδιά είναι μια χαρά. Οι μεγάλοι γιατί τα κάνουν σκατά?
     
  3. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    Έχεις απόλυτο δίκιο σ' αυτό. Αν το ήξεραν όλοι όσοι δηλώνουν Dom, ή αν μπορούσαν να φερθούν ως Dom, δεν θα την γλίτωνε ούτε μία sub. Είναι πρακτικά αδύνατον να πούμε όχι, όταν ο άλλος επιμείνει λίγο παραπάνω. Αδύνατον. Εκτός αν είναι αποδεδειγμένα ντιπ σαβούρα ο άλλος και θα ντρεπόμασταν τον εαυτό μας αν το κάναμε.

    Συμφωνώ και μ' αυτό. Δεν είναι επιλογή μου και μάλιστα δεν σεμνύνομαι για την τάση αυτή. Συχνά ακούω πολλούς να λένε (νομίζω η llazouli το είπε πρόσφατα, αλλά το έχει πει και η elfcat αρκετές φορές), μα πώς μπορείς να λες ότι θα ζήσεις το BDSM, όταν δεν μπορείς ούτε τη ζωή σου να χειριστείς καλά καλά; Αυτό θα σου λύσει τα προβλήματα; Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο για ένα υποτακτικό άτομο να κάνει επιλογές, να ξεδιαλύνει τις επιθυμίες του, να αποφεύγει τις κακοτοπιές, να κρίνει τί είναι καλύτερο για το ίδιο. Ίσως να μιλώ για υλικό σκλάβας περισσότερο, δεν έχω πειστεί όμως ότι οι υποτακτικές τα καταφέρνουν πολύ καλύτερα, παρά την επιθυμία τους για διαπραγματεύσεις.

    Πάντως και αυτό που είπε η alnair, περί συμβατότητας, με βρίσκει σύμφωνη. Κυρίως όσον αφορά το πνευματικό επίπεδο, ίσως και το κοινωνικό. Δεν θα μπορούσα ποτέ να γίνω σκλάβα ενός ελάχιστα μορφωμένου αγροίκου. Απλά θα γελούσα (και δεν καυλώνω όταν γελάω). Όμως, θεωρώ ότι η συμβατότητα αυτή έχει σχέση με μία αρχική θετική στάση. Όχι με την σταδιακή μετατροπή των αξιών του υποτακτικού ατόμου μέσα στη σχέση Κυριαρχίας. Ελπίζω να είναι φανερό ότι δεν μιλούμε για λίγο γλύψιμο ποδιών και καμιά ψώλα στον κώλο. Τα κάνουμε κι αυτά, αλλά περισσότερο για να περνάει η ώρα, λολ. Δεν έχουν σχέση με κυριαρχίες και τα συναφή, κατά την άποψή μου. Το M/s είναι μία τόσο εσωτερική υπόθεση που πολλές φορές απορώ ειλικρινά πώς οι μετέχοντες στις M/s σχέσεις βρίσκουν τον τρόπο να εκφράσουν αυτό που βιώνουν και σωματικά. Ίσως η τελετουργία και το πρωτόκολο να βοηθούν. Δεν ξέρω, γιατί την μία φορά που χώθηκα βαθιά μέσα, δεν μου επετράπη να το συνεχίσω σε βάθος, καθώς εκδιώχθηκα από τη σχέση. Οπότε δεν ξέρω πού θα έφτανε σωματικά αυτή η αίσθηση της αφοσίωσης και της εξάρτησης.

    Κι αυτό σωστό και πολύ έντονα βιωμένο. Η άποψη μου όμως είναι ότι το δίλημμα "αξιοπρέπεια ή απόλαυση;" δεν πρέπει να τίθεται ποτέ ανάμεσα σε δύο αξιοπρεπείς ανθρώπους, έστω και σε M/s σχέση (για να μην πω ΚΥΡΙΩΣ σε M/s σχέση...)

    Ορθότατο. Δεν με πείραξε ποτέ ιδιαίτερα η επιβολή της μονογαμίας - ή μάλλον της αγαμίας, στην δική μου θλιβερή περίπτωση, με τα "μπουμπούκια" που πήγα και έμπλεξα, λολ. Αυτό που πόνεσε ειλικρινά, ήταν ο κατακρημνισμός των πεποιθήσεών μου. Βέβαια, τώρα που τις έχασα, το χαίρομαι. Στο καλό να πάνε και να μην ξαναγυρίσουν. Αλλά αν με ρωτήσετε αν έπρεπε ταυτόχρονα να με προδώσουν ή να μου ραγίσουν την καρδιά έτσι ώστε να μην αισθανθώ τίποτε ποτέ ξανά, θα απαντήσω ότι δεν ξέρω. Ρωτείστε τους πρώην μου.

    Ας κοπιάσουν, αν τολμούν.

    ΥΓ. cadpmpc, σχεδόν ντρέπομαι που το ποστ μου ακολουθεί την τοποθέτησή σου. Αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτε γι αυτό...
     
  4. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

                

    ---------- Post added at 03:16 ---------- Previous post was at 03:09 ----------

    κοιταχτειτε ολοι σας στον καθρεφτη , κοιταξτε μεσα στα ματια σας , μεσα στην ψυχη σας, μεσα στα θελω σας, κοιταξτε την ζωη σας εως τωρα και πειτε δυνατα με ειλικρινια προς αυτον που βλεπετε μεσα στον καθρεφτη σας :
    ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΓΑΜΙΚΟΣ/Η
     
  5. heeler

    heeler Regular Member

    Απάντηση: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    Δεν είναι ωραίο να βάζουμε ταμπέλες στα θέλω μας. Εδώ προσπαθούμε να καταργήσουμε αυτές που μας βάζουν "άλλοι"
    Η άποψή μου Astrovroxi συντάσσεται με τα παιδιά που λένε ότι bdsm και πολυγαμία δεν είναι πακέτο και αν δεν θέλεις απλά φεύγεις. Δεν έχει δικαίωμα κανείς να σου επιβάλει τα θέλω του αν εσύ δεν το θες. Δεν θα είσαι ούτε εσύ καλά αλλά ούτε και εκείνον θα ικανοποιήσεις στην τελική αν το κάνεις.
     
  6. tyfeas

    tyfeas In Loving Memory

    Απάντηση: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    Kαι ποιος ειναι αυτος/η που μπορει πραγματικα να κρινει?

    @ΜindMaster,μαστιγιο σκληρο οι ''προσυμφωνημενοι ρολοι'',ετσουξαν 
     
  7. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    Υποτίθεται πως αυτός που δεν ρίχνει επιχειρήματα στο τραπέζι σ' αυτή την κουβέντα είμαι εγώ, αλλά μα το θεό δεν έχω δει πολλά άλλα νήματα στα οποία να βασίστηκαν σκεπτικά, πάνω σε τόσο σαθρές βάσεις... Ελάχιστες φορές θυμάμαι να έχω δει μαζεμένες τόσες γενικεύσεις, τόσες (και τόσο) αυθαίρετες παραδοχές, και τόσα νοητικά σάλτα μορτάλε...

    Δεν θα κάτσω να υπεραναλύσω το κάθε σημείο, απλώς σταχυολογώ:



    Αυτό που επείγει πιά να καταλάβεις εσύ, dora, είναι το ότι δεν έχουν όλοι όσοι δηλώνουν -έστω- Dom, τη διάθεση (πολλώ δε μάλλον την πρεμούρα) να μην τους ξεφύγει καμμία sub... Δεν είμαστε όλοι τόσο πολυσυλλεκτικοί, ή τόσο ακόρεστοι, λαίμαργοι, βουλημικοί όσο κάποιοι, γιά να μας ενδιαφέρει ντε και καλά το να ντουφεκάμε ό,τι περνάει από μπρος μας, επειδή πρέπει οπωσδήποτε να το γευτούμε κι αυτό (κι εκείνο, και το άλλο, και πάει λέγοντας), ή γιά να προσθέσουμε άλλο ένα τρόπαιο στη συλλογή μας (δεν είμαστε ούτε επιδειξίες όλοι μας, άλλωστε).

    Κυρίως όμως, εάν οφείλουμε να διακρινόμαστε από ένα χαρακτηριστικό, αυτό είναι το να μπορούμε να διαθέτουμε τους εαυτούς μας όπως εμείς γουστάρουμε, να επιλέγουμε ό,τι πραγματικά θέλουμε και να απορρίπτουμε αυτά που δεν θέλουμε, ασχέτως του εάν θα μπορούσαμε εύκολα να τ' αποκτήσουμε... Οι Doms, dora, δεν κάνουν ουρές έξω από το κάθε μαγαζί όπου προσφέρεται "το δώρο της υποταγής", ως άλλοι νεανίες που συναθροίζονται γιά ν' αποκτήσουν το νέο Χάρρυ Πόττερ την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας.

    Πολύ δε περισσότερο οι Doms (κι εγώ θα σου πω, γιά ν' αποφύγουμε πιθανές κουβέντες περί καθαροαιμίας, έστω οι κατά δήλωσίν τους Doms), δεν μασάνε από προσπάθειες επιβολής περί του τί θα κάνουν ή δεν θα κάνουν, αλλά ούτε κι από σχετικές υποβολές που επιχειρούνται κατά καιρούς από κάποιες subs (ή κατά δήλωσίν τους subs, ή κατά τα μυαλά τους subs, ή slaves).

    Οι Doms στους οποίους αναφέρομαι, dora, δεν θα κάνουν εκπτώσεις σ' αυτό που πραγματικά θέλουν, γιά να συλλέξουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό υποκαταστάτων. Πολλώ δε μάλλον, δεν θα μπουν στη διαδικασία ν' ακολουθούν απλοϊκούς τυφλοσούρτες ή να συμπληρώνουν check lists, του τύπου "πώς να κάνετε τη σκλάβα σας ευτυχισμένη", μόνο και μόνο γιά να έχουν ανελλιπώς αποδέκτη γιά την κυριαρχικότητά τους, ή μονίμως κάποια πλάτη γιά να μαστιγώνουν, ή υποδοχέα γιά το πουλί τους, καθημερινώς.

    Subs και slaves κυκλοφορούν πλέον και σε Lego, όπως θα ξέρεις. Ε, όσο αφορά κάποιους από εμάς να τρέξουμε ν' αγοράσουμε τα Lego, άλλο τόσο μας αφορά το "να μη μας γλυτώσει ούτε μία sub". Ας γίνει, επιτέλους, αντιληπτό... Κατανοώ βεβαίως πως αυτή η συνειδητοποίηση έχει κόστος, γιατί θα στερήσει από κάποιες τις εύκολες δικαιολογίες γιά τον εαυτό τους και θα τις αναγκάσει να τον δουν πιό καθαρά και να πρέπει να τον κρίνουν αυστηρότερα, αλλά καλώς ή κακώς, όλα τα μάτια πρέπει ν' ανοίγουν, κάποια στιγμή...


    Όταν λοιπόν, Seduction, "σαφέστατα υπάρχει η αρχική επιλογή" και μάλιστα κι αυτή η επιλογή "μπορεί να είναι ή και να καταλήξει λανθασμένη" και ως εκ τούτου "να αρθεί", δεν σημαίνουν αυτά πως υπάρχει όχι μόνο μιά προ-συμφωνία, αλλά και μιά διαρκής (σε όλη τη διάρκεια της σχέσης, αφού η σχέση δεν παύει να είναι υπό αίρεση) συμφωνία;

    Πώς είναι λοιπόν δυνατό να ισχύει και αυτό, ταυτόχρονα με εκείνο που έλεγες μερικά posts πιό πάνω;

    Πώς "ΔΕΝ υπάρχει προσυμφωνημένος ρόλος", όταν "σαφέστατα υπάρχει αρχική επιλογή"; Πώς επιλέγεται ο τυχερός θνητός που θα κάτσει καβάλα στον έτερο, εάν όχι στη βάση μιάς συμφωνίας σε πέντε στοιχειώδη πράγματα; Με κλήρωση;

    Τί είναι αυτό που ενοχλεί, τελικά; Το "προσυμφωνημένο" ή το "ρόλος"; Είναι μήπως ανάγκη να διεκρινίσουμε πως το "ρόλος" στην ελληνική γλώσσα δεν σημαίνει ντε και καλά και "θέατρο";

    Ή μήπως αυτό που συμβαίνει (όπως εγώ πιστεύω) είναι το ότι εσκεμμένα συγχέουμε τις λέξεις και τις έννοιες, γιά να φτιάχνουμε κλίμα ή γιά να μην "χαλάμε την πιάτσα";

    Το να κρατάνε λαούς ολόκληρους βυθισμένους στην άγνοια και την αμάθεια, ήταν (και είναι) πάντα ένα από τα ισχυρότερα όπλα των ισχυρών αυτού του κόσμου, γιά την αποτελεσματική και κατά το δυνατόν διαρκέστερη υποδούλωση των ασθενέστερων... Κι εμείς εδώ αναλόγως πουλάμε σύγχυση, μπερδεύουμε τα πράγματα και δεν ξεκαθαρίζουμε τίποτε. Ενώ παράλληλα, ψάχνουμε γιά σκλάβους... Προσωπικά, δεν πιστεύω πως η σύμπτωση είναι τυχαία...

    Δεν πρεσβεύω βέβαια ένα bdsm χωρίς σκλάβους. Αλλά επειδή είμαι bdsmer κι όχι δουλέμπορος, μ' ενδιαφέρει μόνο η υποταγή όσων γνωρίζουν ακριβώς τί συμβαίνει γύρω τους, τί συμβαίνει στους ίδιους, και γιατί. Κι επειδή το δικό μου τουλάχιστον target group περιορίζεται σε τέτοιους ανθρώπους και μόνο, δεν εκτιμώ καθόλου τις προσπάθειες συσκότισης της πραγματικότητας που αποσκοπούν στο να μην υπάρχουν τελικά και πολλοί τέτοιοι άνθρωποι...

    Αληθεύει όντως αυτό, Syrah; Πάντα; Ακόμη και με δεδομένο τον ψυχαναγκασμό των υποτακτικών, που εσύ η ίδια ανέφερες; Είσαι σίγουρη γιά το ότι σε κάθε περίπτωση, αυτός ο άνθρωπος που -όπως εσύ λες- δεν είναι κύριος των επιλογών του αλλά έρμαιο της ψυχοσύνθεσής του, θα ευτυχήσει τελικώς να αποκομίσει απόλαυση ισόποση με την εξουσία που θα παραχωρήσει; Και σε ποιόν και τί έγγειται η διασφάλιση του ότι θα επιτευχθεί αυτό το ευχής έργον; Στον καλοκάγαθο Κυρίαρχο και τη μεγαλοψυχία του;

    Με λιγότερα λόγια: Εάν αυτό το έρμο έρμαιο, ως γνήσιο έρμαιο, παραχωρήσει (θέλοντας και μη, αφού δεν μπορεί να κάνει κι αλλοιώς, κάπου πρέπει να την παραχωρήσει) όλη την εξουσία σ' έναν τελείως μαλάκα, πόση ακριβώς απόλαυση θ' αποκομίσει;

    Καλώς. Ή μάλλον, άριστα. Σαδιστές δεν είμαστε, άλλωστε;  

     
    Last edited: 3 Δεκεμβρίου 2010
  8. smari

    smari Regular Member

    Re: Απάντηση: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    @MindMaster με μια μόνο λέξη που νομίζω τα λέει όλα...

    respect!





    μπορώ να δώσω κι εδώ μερικά ακόμα ρεπ? ρεπ ρεπ ρεπ

    γιατί είναι τόσο δύσκολο να είμαστε ειλικρινείς?
     
    Last edited: 3 Δεκεμβρίου 2010
  9. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?


    καλημερα Smari

    ξερεις συνηθως απαιτουμε απο τον ετερο της σχεσης μας (οτι μορφη κι αν εχει) να ειναι μονογαμικος και καθε παρεκκλιση απο τη δικη μας μονογαμια
    την κουκουλωνουμε η την δικαιολογουμε ...
    ο καθρεφτης βλεπεις ειναι σκληρος και κρυος
     
  10. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    Επειδή αυτό το νήμα το υπεραναλύσαμε, δεν ανοίγουμε ένα άλλο με τίτλο: "Δεν με εκφράζει το bdsm. Είμαι εκτός πολυγαμίας;"...  
     
  11. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    Σου παραδίδω ευχαρίστως την σκυτάλη αγαπημένε μου φίλε....άνοιξέ το κι ερχόμαστε εκεί να συνεχίσουμε.(ετοίμασε και κανένα μεζεδάκι όμως μην τα λέμε ξεροσφύρι γιατί εγώ ξεχάστηκα εδώ...   )
     
  12. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Δεν με εκφράζει η πολυγαμία.Είμαι εκτός bdsm?

    Εσύ φέρε μου τον έλεγχό σου να διορθώσω τον βαθμό σου στην Έκθεση τέκνον μου