Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν μπορώ να βρω πραγματικό σκλαβο

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος Afentra katrina, στις 19 Απριλίου 2022.

  1. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Να του την πείτε για ποιο λόγο; Έχετε κάποια διαφωνία στη δήλωση "το BDSM δεν είναι τσόντα;"
     
  2. Alex L.

    Alex L. Το BDSM δεν είναι Kinky Sex είναι BDSM

    Το BDSM είναι μορφή σεξουαλικής έκφρασης. Η πορνογραφία είναι η τέχνη που ασχολείται με το σεξ και παράλληλα εμπορικό προϊόν, λοιπόν ως εμπορικό προϊόν εκφράζει τα γούστα του πελάτη διότι αν δεν τα εξέφραζε δεν θα κατάφερνε να πωληθεί, γι' αυτό και είναι ενοχλητική διότι δείχνει τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως βολεύουν κάποιον. Όσο αναφορά το BDSM η αρχική πορνογραφία του είδους δημιουργείτω ως εξής, ο πελάτης πήγαινε στην εταιρία παραγωγής περιέγραφε την φαντασίωση του, δηλαδή αυτό που ήθελε σεξουαλικά να βιώσει και εκείνοι ανάλογα την φαντασίωση, του παρέδιδαν είτε μία εικονογραφημένη ιστορία, είτε κάποιο φιλμ, είτε φωτογραφίες στα οποία απεικονίζονταν και εξιστορώνταν τα όσα ο πελάτης είχε ζητήσει.
    Οι πρώτες εταιρίες που παρήγαγαν BDSM ήταν στο επίπεδο του amateur και στις ταινίες πρωταγωνιστούσαν άτομα που είχαν BDSM σεξουαλική έκφραση ή επαγγελματίες του χώρου (επαγγελματίες mistress και πελάτες τους) όχι πορνοστάρ. Από την άλλη αυτό που προπαγανδίζεται ως πραγματικό BDSM το 24/7 είναι εμπνευσμένο από ένα μυθιστόρημα ερωτικής επιστημονικής φαντασίας.
    Γιατί η πορνογραφία του είδος εκφράζει τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως βολεύουν κάποιον, στο παρόν θέμα του post, δεν υπάρχει κανένας πραγματικός σκλάβος - δηλαδή ένα BDSM άτομο που θέλει τον ρόλο του σκλάβου και να επιθυμεί να πηδάει την mistress του, διότι αν την πηδάει δεν είναι σκλάβος της αλλά ο εραστής της, επομένως κάποιος που αναζητεί κάτι τέτοιο δεν είναι BDSM άτομο αλλά κάποιος που θέλει να εμπλουτίσει την σεξουαλική του ζωή με κάποια επίπεδα φετιχισμού ή βιτσιόζικου σεξ.
    Η πορνογραφία το γνωρίζει καλά αυτό και γι' αυτό σε καμία BDSM τσόντα αυτού του τύπου (mistress/slave) ο σκλάβος δεν πηδάει την mistress μπορεί να τον πηδάει εκείνη με strapon αλλά ποτέ εκείνος εκείνη, από την άλλη σε mainstream sex τσόντες με kinky ατμόσφαιρα υπάρχει το σενάριο που κάποια παριστάνει (το παίζει) mistress κάνει κάμποσα θεατρικά και στο τέλος λειτουργεί ως μία γυναίκα σε mainstream sex τσόντα με μόνη διαφοροποίηση ότι είναι ντυμένη σαν mistress και ο γαμιάς της φοράει κολάρο.
    Γι' αυτό η πορνογραφία του BDSM εκφράζει το πραγματικό BDSM, διότι απευθύνεται σε άτομα με BDSM σεξουαλικότητα και εκφράζει τις σεξουαλικές τους επιθυμίες.
     
  3. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Δεν είναι ντοκυμαντέρ.
     
  4. Alex L.

    Alex L. Το BDSM δεν είναι Kinky Sex είναι BDSM

    Έξυπνο αλλά δεν αλλάζει την ουσία.
     
  5. Rupa

    Rupa New Member

    @Alex L.
    Δηλαδή συγγνώμη, για να καταλάβω.
    Εσείς ξυπνήσατε μια όμορφη, ηλιόλουστη Κυριακή, εγγραφήκατε σε ένα φόρουμ που ονομάζεται "Greek BDSM Community" και αποφασίσατε να αρχίσετε να περιφέρεστε στο χώρο κατακεραυνώνοντας με θέσφατα τα άτομα που τον απαρτίζουν και κατακρίνοντας τον τρόπο ζωής τους; χωρίς να έχετε κάνει καν τον κόπο να διαβάσετε έστω λίγο τι λέγεται και τι πρεσβεύεται εδώ μέσα, και γενικά στο φόρουμ και από το κάθε άτομο ξεχωριστά; έχετε ιδέα σε ποι@ απευθύνεστε κραδαίνοντας με περισσό θράσος τη σημαία της υπέρτατης αλήθειας;
    για να μην αναφερθώ στον σεξιστικό λόγο που φτύνετε καθώς προσπαθείτε να μας πείσετε ότι ολ@ εδώ μέσα είναι ασχετ@ και προπαγανδίζουν (sic), ενώ εσείς ξέρετε τί πραγματικά είναι BDSM.
    Υμνείτε την πορνογραφία και καλά κάνετε, αλλά, θα σας το πω κι εγώ, σας το ξαναείπαν, σίγουρα οι τσόντες δεν είναι BDSM. Μόνος σας το είπατε, είναι εμπορικό προϊόν και σκοπό έχει να πουλήσει. Θα έπρεπε να σας λέει πολλά αυτό, αλλά καταλαβαίνω ότι μέχρι εκεί φτάνει η αντίληψη σας, εξ ου και η περιφορά της πορνογραφίας ως βδσμικο ευαγγέλιο.
    Επίσης, να ξέρετε, εδώ έχουμε και άλλα ενδιαφέροντα. Και λογοτεχνία γράφεται από γερές πένες, και ποίηση, κι εμείς εδώ ολ@ τα ασχετ@ τα διαβάζουμε και τη βρίσκουμε. Και για σειρές μιλάμε, και για ταινίες, και για μουσική. Καλέ, κοίτα να δεις, είμαστε άνθρωποι! και το παρόν δεν είναι ένα φόρουμ για να πηδήξετε ούτε για να καυλώνετε στα διαλείμματα από τη δουλειά σας. Διότι, να σας θυμίσω, σε άλλο νήμα παρομοιάσατε το φόρουμ με τσοντάδικο και σας χάλασε ο Σεφερης (sic). Well, εδώ δεν είναι τσοντάδικο. Βέβαια, όπως λέει και ένα πολύ αγαπητό μου μέλος, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
    Θα ήσασταν αστείος, αλλά έχει αρχίσει να κουράζει η αλαζονεία σας. Εμενα τουλάχιστον, ας μη μιλάω για τα υπόλοιπα μέλη. Κάντε μας τη χάρη και, πριν συνεχίσετε την προσπάθεια προσηλυτισμού στο ιερό Ευαγγέλιο της τσόντας, κάντε μια γύρα στα νήματα του φόρουμ να έχετε μια ιδέα σε ποι@ απευθύνεστε.
     
  6. rea..

    rea.. Contributor

    Όπα και μου την έπεσε η πορνο-λυρική!
    Η τσόντα είναι μέρος της μικροαστικής κουλτούρας, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες ορισμένων ψευτοδιανοούμενων να την αναγάγουν σε τέχνη, διανόηση.. ή ό,τι άλλο.

    Η τσόντα είναι για να τραβάμε την μαλακία μας, τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο από αυτό.
    Η εξιδανίκευση της είναι το ίδιο ακραία και γραφική όσο και η δαιμονοποίηση της. Η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος.

    Για το καλοσόρισμα σου παραθέτω μια άλλη σκηνή, της ίδιας ταινίας όπου ο φουκαράς παραγωγός τσόντας προσπαθεί να εισάγει την τέχνη στην τσόντα με την θρυλική ατάκα του αείμνηστου Ευρυπιώτη ..

    -Αμάν ρε Τάκη ένα πούτσο ήρθαμε να ρίξουμε και συ θα μας τρελάνεις!

     
  7. iDontKnow

    iDontKnow Regular Member

    Φάσκετε και αντιφάσκετε. Όντως η πορνογραφία η οποία υπάρχει ως εμπορικό προιόν και έχει ως πρωταρχικό σκοπό να πουλήσει, πρέπει να εκφράζει τα γούστα του πελάτη, και ως τέτοια δεν μπορεί εξ ορισμού να δείχνει τα πράγματα όπως είναι, ή όπως λέει και ο @Arioch δεν είναι ντοκυμαντέρ. Αυτό μπορεί να το βεβαιώσει πληθώρα ανθρώπων που δεν είναι cis άντρες, καθώς οι cis άντρες αποτελούν το μεγαλύτερο target group του mainstream πορνό.

    Αυτό να ισχύει για την πορνογραφία ως εμπορικό προιόν, υπάρχει όμως και η πορνογραφία η οποία παράγεται όχι κατα παραγγελία, αλλά απλά και μόνο επειδή ο δημιουργός θέλει να εκφραστεί, και η οποία συχνά είναι πολύ πιο ειλικρινής, και υπάρχει θαρρώ πολύ πριν τι έννοιες "πελάτης" και "εταιρία παραγωγής". Τι σας κάνει τόσο σίγουρο λοιπόν πως η πρώτη πορνογραφία με BDSM θεματολογία ανήκει στην πρώτη κατηγορία και όχι στη δεύτερη?

    Ο σκλάβος υποτίθεται θέλει αυτό που θέλει και η αφέντρα του. Αν η αφέντρα θέλει να την πηδήξει αυτό δεν την κάνει λιγότερο αφέντρα (υπάρχει ολόκληρο νήμα για αυτό) ούτε ο σκλάβος είναι λιγότερο σκλάβος επειδή την πήδηξε κατ' εντολή της. Όσον αφορά το αν ο σκλάβος θέλει να την πηδήξει, ίσως και να θέλει, αλλά το αν αυτό θα γίνει είναι θέμα της αφέντρας. Το αν η αφέντρα είναι ξαπλωμένη ανάσκελα με ανοιχτά τα πόδια και ο σκλάβος απο πάνω της δεν σημαίνει ότι δεν έχει τον έλεγχό του, και εφόσον τον έχει μια χαρά αφέντρα είναι. Και στην τελική μπορεί να είναι και σκλάβος και εραστής της.

    Η πορνογραφία του BDSM είναι σαν τις ταινίες της Marvel, ευχάριστες αν είσαι φαν τους αλλά πολύ απέχουν από την πραγματικότητα.
     
  8. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Βρίσκετε; Η θέση σας ότι ένα εμπορικό προϊόν απεικονίζει την ουσία του BDSM είναι ισοδύναμη με τη θέση "Οι χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις της Coca-Cola απεικονίζουν το πραγματικό πνεύμα των Χριστουγέννων"
     
  9. Iagos

    Iagos Contributor

    Θα σας συνιστούσα να το σβήσετε αυτό...
     
  10. Alex L.

    Alex L. Το BDSM δεν είναι Kinky Sex είναι BDSM

    Εγώ ούτε φάσκω ούτε αντιφάσκω, ξέρω ακριβώς τι λέω και το πράγμα έχει κουράσει απίστευτα. Όπως χρόνια τώρα έχει κουράσει όλο αυτό το παιχνίδι με τους τίτλους, όταν τα πράγματα είναι απλούστατα.
    Αν αποφασίσω σε μία σχέση BDSM να έχω το ρόλο του σκλάβου είναι απίστευτο ξενέρωμα αυτή που έχει τον ρόλο της mistress το ζητούμενο της να είναι να την πηδήξω, αν ήθελα κάτι τέτοιο δεν θα έμπαινα σε BDSM σχέση. Αν τώρα σε μία BDSM σχέση αποφασίσω να έχω τον ρόλο του master/top ή όπως άλλιως θα το πούμε είναι επίσης απίστευτο ξενέρωμα αυτή που μου έχει παρουσιαστεί ως σκλάβα το μόνο που ζητάει να είναι mainstream sex με ολίγη BDSM ατμόσφαιρα.
    Είναι ότι να'ναι φάση να παρουσιάζομαι ως Κυρίαρχος και η κυριαρχούμενη μου να έχει γκόμενο, αυτό δεν είναι κυρίαρχος άλλα cuckold slavemaster.
    Οι μόνοι στον χώρο χρόνια τώρα που ξέρουν τι τους γίνεται είναι οι σκλάβοι/υποτακτικοί και οι επαγγελματίες mistress κάθως και κάποιοι που ξέρουν τι τους γίνεται και απλά για τους δικούς τους λόγους αποφασίζουν στο internet, να μιλάνε σαν να μην ξέρουν τι τους γίνεται.
    Έχετε εστιάσει όλοι στις τσόντες για να πετάξετε την μπάλα στην εξέδρα ενώ το θέμα είναι: κάποια που παρουσιάζεται ως mistress, ψάχνει σκλάβο για την πηδάει, να της κάνει τα θελήματα και τον σάκο του μποξ στα νεύρα της και λέω, δεν είναι mistress και δεν ψάχνει σκλάβο, είναι απλά μια γκόμενα που ψάχνει μαλάκα για γκόμενο ο οποίος επίσημα δεν θα είναι ο γκόμενος της.
     
  11. Alex L.

    Alex L. Το BDSM δεν είναι Kinky Sex είναι BDSM

    Αυτή ήταν η αλήθεια. Το ότι ήταν υπέρβαρη προσωπικά δεν με ενοχλούσε καθόλου το πρόβλημα ήταν ότι ενοχλούσε εκείνη και έδειχνε αμήχανη και εντελώς άβολα, ενώ μία mistress ανεξάρτητα της εμφάνισης της πρέπει να δείχνει σίγουρη και δυναμική. Το αμήχανη και ένιωθε άβολα ήταν το πρόβλημα και όχι τα κιλά.
     
  12. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι όλοι εμείς εδώ συλλήβδην δεν ξέρουμε τι λέμε και ότι το όλο πράγμα δε μας έχει κουράσει απίστευτα; Νομίζετε ότι είστε ο πρώτος που ήρθε από το πουθενά με πάθος και έπαρση τηλε-ευαγγελιστή να μας δείξει το φως το αληθινό;