Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν ξερω πως λεγεται

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος manolios, στις 11 Αυγούστου 2014.

1. manolios

manolios Unconventional sex

Γεια σε ολους. Ε α πραγμα που μου αρεσει, αλλα δεν ξερω πως λεγεται, ειναι να γεμιζω το στομα μου με νερο, να κολλαω τα χειλη μου στα μουνοχειλα της κοπελας και να πιεζω το νερο να μπει μεσα στο μουνακι της. Υστερα να κλεινω τα μουνοχειλα με τα δαχτυλα μου και τελος, ειτε να την αφηνω να το πιεσει να εκτοξευθει εξω απο τον κολπο της (σαν ψευτικη εκδοση squirt), ειτε να πλησιαζω το στομα μου και να παιρνω το νερο στο στομα μου, ζεστο απο μεσα της και με τη γευση απο το μουνακι της.
    Αποψεις;

2. Δε ξέρω πως λέγεται..αλλά νομίζω οτι μπορείς να το πεις μπουγελοpussy  

3. manolios

Προτιμω να το σκεφτομαι οτι ξεπλενω το μουνακι της και δεχομαι τα "βρωμονερα"... μπορουμε να το πουμε wash out!

4. yagos69

yagos69 Live with a dream, not a substance

Ενδιαφέρον κόλπο φίλε... Για να το δοκιμάσουμε κι άλλοι!  

5. Φήμες λένε πως λόγω εποχής επιβάλλεται να γίνει με Breezer καρπούζι.

6. manolios

Μηπως να το γεμισω με ρακες;;;

7. Γιατί δεν δοκιμάζεις να το γεμίσεις με μπύρα; Όσο να πεις, είναι εντυπωσιακή εικόνα ένα αφρίζον μουνί.

8. Ακόμα καλύτερα, με κομμάτια καρπούζι και σόδα.
    Τη βάζεις να χοροπηδάει για να αφρίσει το φρούτο εντός και να εκτοξευτεί μαζί με τα κουκούτσια.
    Πιό εφετζίδικο.

9. manolios

Μπραβο παιδια, εχετε φαντασια!!!  
    Αλλα επιμενω στη ρακη. Ειναι σαν να κανεις υποβρυχιο με το μουνοχυμα!

Για να το κανεις πιο ενδιαφερον παντως και γι αυτην (και δεν το εχω δοκιμασει) αφου βαλεις οτι θες βαζεις και τον πουτσο σου μεσα και μετα της τον προσφερεις στο στομα. Να δοκιμασει και αυτη τι φτιαξατε!

10. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Επίσης, μπορείς να ανοίξεις ένα μπαρ εκεί στην Κρήτη και να σερβίρεις τέτοια ποτά. Χρυσές δουλειές θα κάνεις (μάλλον).  

11. manolios

Μπραααααααβο!!!
    Θα εχω μερικες γυμνες γυναικες στη σειρα και ολα τα ποτα θα παιρνανε απο μεσα τους! Οποιος πελατης θελει βεβαια μπορει να το πινει κατευθειαν απο το "σέικερ"...

12. Ως προς τις μουσικές επιλογές, να μην παραλείψεις τις Pussy Riot και από Cramps το "Can your pussy do the dog".