Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεξί, αριστερό ή και τα δύο;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος sorriso solare, στις 22 Ιουνίου 2009.

?

Δεξί, αριστερό ή και τα δύο;

1. Δεξιόχειρας

37 vote(s)
    66,1%
  2. Αριστερόχειρας

8 vote(s)
    14,3%
  3. Αμφιδέξιος

10 vote(s)
    17,9%
  4. Δεν γνωρίζω / Δεν απαντώ

1 vote(s)
    1,8%
  1. ipakouo_skilaki

ipakouo_skilaki Regular Member

Αριστερόχειρας και το δεξί το χέρι το έχω μόνο για να αλλάζω ταχύτητες στο αυτοκίνητο.Επίσης μία γιαγιά μία μέρα μέσα σε ένα σούπερ μάρκετ μου έκανε παρατήρηση γιατί οι γονείς μου με άφησαν να μάθω να γράφω με το αριστερό και δεν με πίεσαν να αλλάξω χέρι.  

2. Lady_Dementia

Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

Ψήφισα "αμφιδέξιος"..

3. Maley

Maley Contributor

δεξιος και δεξιοχειρας..

4. cider

cider Kitchen master

Δεξιόχειρ. Το αριστερό μου πετάει μόνο όταν γράφω στον υπολογιστή (με τυφλό εννοείται), αλλά και τότε ακόμα το δεξί χτυπά τα πλήκτρα που του αναλογούν με διπλάσια ταχύτητα.

5. jimboy

jimboy Regular Member

Απάντηση: Re: Δεξί, αριστερό ή και τα δύο;

Eνα απ τα ελάχιστα πράγματα στα οποία η κοινωνία μας έχει προοδέψει τα τελευταία χρόνια!!!

Εχει πάψει πια να υπάρχει αυτή η αντίληψη ότι είναι κακό-δαιμονικό να είναι κάποιος αρειστερόχειρ

6. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Δεξιοχειρ.Ενας απο τους ελαχιστους τομεις στους οποους ανηκω στην πλειοψηφουσα αποψη... 

7. cider

cider Kitchen master

Re: Απάντηση: Re: Δεξί, αριστερό ή και τα δύο;

Δυστυχώς, σε κουνάει η ίδια κούνια που με κούναγε μέχρι προχτές, που άκουσα με φρίκη από (νέους) γονείς τη φράση "ε, προσπαθούμε να γράφει με το δεξί, αλλά θέλει πολλή δουλειά". Μιλάμε για επαρχία, βέβαια.

8. elfcat

elfcat . Contributor

Απάντηση: Re: Δεξί, αριστερό ή και τα δύο;

Εγώ πάλι α άλλη μια φορά στην μειοψηφία . Αριστερόχειρας με το δεξί να βοηθάει στα βασικά. Με παρηγορεί ενιότε ο αστικός μύθος που θέλει τους αριστερόχειρες ευφυείς... 

9. ipakouo_skilaki

ipakouo_skilaki Regular Member

Κοίτα που μαζευτίκαμε πολλοί αριστερόχειρες...  

10. Vishal

Vishal Regular Member

Μάλλον ο αριστεροχειρ που κρατάει μαστίγιο με το δεξί φέρνει καλύτερα αποτελέσματα.. 

11. darklight

darklight Regular Member

Δεξειόχειρες +2 (ζευγάρι)

12. Durcet

Durcet In Loving Memory

Re: Απάντηση: Re: Δεξί, αριστερό ή και τα δύο;

Όπως το είπες, πρόκειται για αστικό μύθο, ο οποίος και δεν επαληθεύεται. Χαρακτηριστικό παράδειγμα εγώ, που, αν και αριστερόχειρας, απέχω έτη φωτός από το να χαρακτηριστώ ευφυής.