Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεσιμο για ενα καλο Μαστιγωμα !!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος petrosmpo, στις 16 Σεπτεμβρίου 2009.

1. xeniaa

xeniaa New Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Δεσιμο για ενα καλο Μαστιγωμα !!!

προτιμω να παταω κατω σταθερα και κανονικα...

2. Stalker

Stalker Not a very nice guy Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Δεσιμο για ενα καλο Μαστιγωμα !!!

Αν τα ποδοδακτυλακια ειναι ψηλα,τοτε περιοριζεται ο χρονος παραμονης σε αυτη την hanging position,αγαπητε Α.Β..κι εμεις τον θελουμε το χρονο μας ,no;..οποτε μαλλον θα συμφωνησω με την xeniaa..σταθερα και κανονικα.Τα δεκαποντα οπως δεν τα διαπραγματευομαι,ε;.. 

3. ... με τι;

4. SensualTorturer

SensualTorturer Regular Member

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δεσιμο για ενα καλο Μαστιγωμα !!!

Αχ αυτοί οι θηρευτές εκ του συστάδην! δεκάποντα στο μαστιγωμα καλέ μου; και καλά να τα φοράει ο μαστιγώνων! η υποφέρουσα;

Που πήγε η παράδοση που θέλει την μαστιγούμενη γυμνή, στο κρύο, στην υγρασία, να κρεμεται από το ταβάνι, τα ακροδακτυλάκια της ίσα που να ακουμπάνε το πάτωμα και σε κάθε πτώση του οργάνου να ακούς τον συριγμό, το υπόκωφο άδιασμα των πνευμόνων και την κραυγή;
    Πού πήγε η παράδοση ότι ο πόνος δεν είναι ποτέ ένας, αλλά συνδιασμός, ώστε το mind fucking του υποκειμένου να είναι πλήρες;
    Που πήγε η πράδοση της προετοιμασίας του υποκειμένου μεσα από την αναμονή σε στάση άβολη και πονετική, αποκομένο από την ελπίδα της συγγνώμης;
    Τι χαλαρότητες είναι αυτές προς τους υποτασσομένους; Σε λίγο θα ζητήσουν και περίθαλψη! και όχι μόνο θα την ζητήσουν αλλά θα τους την δώσετε!
    έλεος!

5. fmaster13

fmaster13 Regular Member

Απάντηση: Δεσιμο για ενα καλο Μαστιγωμα !!!

Ας μπουνε τα δεκαποντα και ας πατουν στις μυτες.Αυτο για να μην χαλιεται κανενας...

6. SensualTorturer

Re: Απάντηση: Δεσιμο για ενα καλο Μαστιγωμα !!!

Να και άλλος ένας! Από κει η ουρά για το ΙΚΑ!
    χεχεχεχε

7. fmaster13

fmaster13 Regular Member

Απο δω ποια ουρα ειπαμε οτι ειναι???(θυμιστε μου).

8. SensualTorturer

Της αυτασφάλισης ...

9. fmaster13

fmaster13 Regular Member

καλο...αλλα εγω ειμαι γραφικος.θα παω στο ικα!

10. SensualTorturer

τι σημαίνει γραφικός ως προς την ασφάλιση; μήοως επειδή κάθεσαι σε λάθος ουρά;;;;
    θα πληρώσεις μια, θα πληρώσεις δύο, καποια στιγμή θα βαρθείς και θα πάς εκεί που πρέπει .. μην ανησυχείς! εκτός αν βρεις κάποιον να σε πληρώνει! υπάρχει και αυτή η λύση!

11. Jomaru

Jomaru Guest

συμφωνω γιατι ετσι μαστιγωνονται και τα μπροστινα μερη του σωματος..

12. ipakouossklavos

ipakouossklavos Regular Member

Απάντηση: Re: Δεσιμο για ενα καλο Μαστιγωμα !!!

Ωχ, το πρώτο εκ των δύο σβήστηκε. Μήπως το είχες κατεβάσει να μου το στείλεις γιατί είναι ότι ωραιότερο έχω δει σε μαστίγωμα; (το μόνο άσκημο ήταν ότι έβλεπες στην θέση της υποτακτικής γυναίκα αντί για άντρα)