Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεύτερη θέση, ναι ή όχι & γιατί?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος she_Dragon, στις 13 Νοεμβρίου 2006.

  1. gaby

    gaby Guest

    Re: Απάντηση: Δεύτερη θέση, ναι ή όχι & γιατί?

    Καλή μου σωστά τα λες...

    Αλλά ένα πράγμα στο οποίο μπορεί να μη διαφέρει καθόλου η υποταγμένη από την ερωτευμένη γυναίκα είναι η ροπή ώρες ώρες να σκέφτεται με "φαιδρότητες". Η απώλεια ελέγχου βλέπεις. Μπορεί να οδηγεί σε πολύ πολύ φαιδρές σκέψεις.

    Θα μπορούσα να γράψω ένα μικρό βιβλιαράκι, από αυτά τα λιλιπούτεια με τις διάφορες ατάκες που στήνουν δίπλα στα ταμεία των βιβλιοπωλείων, με διάφορες "φαιδρότητες" που κατά καιρούς έχουν κυριαρχήσει ολοκληρωτικά στην ψυχή μου και μου έχουν χαλάσει την ημέρα.

    Κάποιες στιγμές η femsub μπορεί να νιώσει τόσο απόλυτα ανασφαλής που και αυτές οι φαιδρότητες που λες παραπάνω, θα γίνουν το επίκεντρο της ζωής της και πολλές άλλες.

    Αν δεν μπορεί να το διορθώσει αυτό μόνη της η femsub της το διορθώνει ο Κύριός της. Με τον κατάλληλο τρόπο, πιθανότατα γλυκό στην αρχή, για μένα κάθε φορά εύχομαι να αρκεί αυτός...
     
  2. sapfw

    sapfw λιβελούλα Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Δεύτερη θέση, ναι ή όχι & γιατί?

    Έχεις δίκιο, η ανασφάλεια είναι ένα χαρακτηριστικό της ψυχοσύνθεσης μιας σκλάβας/υποτακτικής και είναι στη δικαιοδοσία Του πως θα τη χειριστεί.
     
  3. Syrah

    Syrah Contributor

    Re:

    Anasia, Konstantinos και Smart_Lady καλημέρα σας,

    Δεν αντιλαμβάνομαι το s/m σαν ένα επιστημονικό πεδίο όπου κανείς είτε "είναι γνώστης", είτε "δεν γνωρίζει το αντικείμενο". Νομίζω ότι όπως εγώ, πάρα πολλοί άνθρωποι σε αυτό το forum αισθανθήκαμε το "τσίμπημα" από την προεφηβική ηλικία, οπότε ίσως είναι λίγο άστοχο να βάλουμε κάποιο κριτήριο σχετικά με την εγγύτητα του καθενός στο αντικείμενο. (άλλωστε ποια είναι η σκοπιμότητα?) Δεν υπάρχει λόγος οι συνομιλητές να προσπαθούν να αλληλοακυρωθούν. Εγώ διαβάζω με ενδιαφέρον τα όσα γράφετε και με τη σειρά μου γράφω και αυτά μου αισθάνομαι εγώ προσωπικά όσον αφορά το εκάστοτε topic. Η γνώμη μου δεν είναι κριτική ή προσωπική επίθεση εναντίον του συνομιλητή μου, είναι απλώς μία διαφορετική τοποθέτηση. Υποκειμενική φυσικά, όπως οι τοποθετήσεις όλων μας σε αυτό το forum.

    Φιλικά,

    Dame
     
  4. anasia

    anasia Contributor

    Απάντηση: Re:


    Eγώ είμαι σίγουρη πως η γνώμη σου δεν θέλεις να είναι κριτική ,
    όμως θα πρέπει να αλλάξεις λίγο το τρόπο που γράφεις γιατί αυτά ….


    ‘’….δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε κανόνες συμπεριφοράς για να γίνετε αγαπητοί.’’
    ‘’….δεν χρειάζεται να είμαστε κραυγαλέοι’’
    ‘’….βρίσκω λανθασμένη τη συμπεριφορά εκείνων που επιβάλλουν στο σύντροφό τους να αυτοταπεινώνεται δημοσίως ή να τους μιλάει υποχρεωτικά στον πληθυντικό.’’
    ‘’….Όχι στα καλούπια, σκλάβα ενός ανθρώπου είσαι επειδή το νιώθεις, όχι επειδή εφαρμόζεις τους κανόνες (τους οποίους, ποιος Θεός όρισε, δεν γνωρίζω, γιατί όπως είπα είμαι πρωτοδεσμίτισσα).’’


    είναι κριτική !

    θέμα γραφής είναι οπότε !

     
     
  5. gaby

    gaby Guest

    Συναισθηματική πολύ σε βρίσκω. Σεντιμενταλίστρια μάλλον. Δεν υπάρχει μόνον αυτός ο τρόπος να έχεις μία σχέση Κυριαρχίας - υποταγής, που παρεμπιπτόντως τον περιγράφεις με τελείως βανίλλα αποχρώσεις, πολλές από αυτές τις σχέσεις είναι polyamorous με τον Κυρίαρχο επικεφαλής, να έχει περισσότερες από μία υποτακτικές ή σκλάβες. Συνηθέστατο.

    Και εδώ σ αυτό το νήμα συζητάμε τα υπερ και τα κατά του να είναι κάποια η "δεύτερη" είτε χρονικά, είτε "τη τάξει". Δηλαδή, δεχόμαστε ότι το polyamorous υπάρχει και συζητάμε μία από τις όψεις του.

    Έχουμε πιαστεί μαλλί με μαλλί εμείς που δεν μας βλέπεις σε πολλά νήματα για το polyamorous, μία βόλτα στο BDSM discussion forum θα σε πείσει  

    Με την ευκαιρία...

    Μήπως στο θέμα της δεύτερης, κάτι που θα άξιζε να συζητήσουμε είναι η σχέση της πρώτης με την δεύτερη;
     
  6. Syrah

    Syrah Contributor

    tender lilly έχεις δίκιο. Φαίνομαι περισσότερο συναισθηματική από ότι άλλοι Masters και Mistresses. Και όταν αναφέρομαι σε D/s σχέσεις έχω στο μυαλό μου τις δικές μου εμπειρίες (δημιουργώ μόνο μακροχρόνιες μονογαμικές σχέσεις). Οπότε, όπως ξαναείπα είναι τελείως υποκειμενική η τοποθέτησή μου. Anasia απαντώ και σε εσένα με αυτό, οι ιδέες που πρεσβεύω αφορούν μόνο Εμένα πιθανώς. Το αποσαφηνίζω γιατί όπως παρατήρησες και μόνη σου ο γραπτός λόγος συχνά παρεξηγείται οπότε μπορεί αυτά που γράφω στην πραγματικότητα να είναι πολύ πιο καλοπροαίρετα και φιλικά από ότι φαίνονται.

    Θα ήθελα να θέσω κι εγώ μία υποερώτηση στο topic της tender lilly. Εσείς που μοιράζεστε την Κυρία ή τον Κύριό σας, το κάνετε επειδή σας το ζήτησε εκείνη/ος ή ήταν δική σας ιδέα? Ρωτώ γιατί πιστεύω ότι είναι σημαντική η λεπτομέρεια αυτή. Δεν αναφέρομαι στην tender lilly και στην anasia συγκεκριμένα, αλλά σε όποιον έχει βιώσε μία παρόμοια σχέση και θα ήθελε να απαντήσει.  

    Φιλικά,

    Dame
     
  7. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Dame μην γραφεις με χρωματα για οσοι χρησιμοποιουν αλλα styles δεν μπορουν να τα διαβασουν. thx
     
  8. gaby

    gaby Guest

    Πολύ ενδιαφέρουσα διάσταση αυτή που δίνεις Dame - πάρα πολύ...

    Στα πρώτα βήματα μπορεί να μην γίνεται καν επειδή "το ζήτησε Εκείνος" αλλά να γίνεται επειδή το έθεσε ως δεδομένο Εκείνος και μάλιστα στην πράξη.

    Από μία έμπειρη στην παράδοση του ελέγχου και απόλυτα αισθησιακή, ασφαλή συναισθηματικά και πιθανά πανσεξουαλική σκλάβα δεν αποκλείεται να συμβεί και αυτό που λες.

    Αλλά δεν το έχω δει ποτέ μου ομολογημένο.

    Από συνομιλίες μου με άλλες σκλάβες στο εξωτερικό - εδώ είμαστε στα σπάργανα ακόμα - και από την παρουσία μου σε άλλα ανάλογα φόρα, τουλάχιστον για τις γυναίκες υποτακτικές και σκλάβες είναι κάτι δύσκολο και απαιτητικό να το αποδεχτούν και πολύ περισσότερο να το ερωτικοποιήσουν ότι ο Κύριός τους δεν είναι μόνο μαζί τους. Υπάρχουν πολλές που δεν ξεπερνούν ποτέ αυτό το σκληρό όριο και το δηλώνουν και ας είναι σκλάβες 20 χρόνων και περισσότερο.

    Τελικά, δεν το βλέπω πολύ πιθανό από την λίγη πείρα που έχω για το "τί είναι σκλάβα", αντίθετα είναι κάτι που θα έκανε ίσως με άνεση μία ολοκληρωμένη ελευθεριάζουσα ερωμένη και για πολλούς λόγους.

    Και μία μικρή διόρθωση: το νήμα είναι της she_Dragon, όχι δικό μου  
     
    Last edited by a moderator: 2 Δεκεμβρίου 2006
  9. sapfw

    sapfw λιβελούλα Contributor

    Απάντηση: Δεύτερη θέση, ναι ή όχι & γιατί?

    Αντιλαμβάνομαι τη δυσκολία που έχει μια σκλάβα να συνυπάρξει με μια άλλη σκλάβα, στα πόδια Του Αφέντη που ανήκει. Οι λόγοι που εντοπίζω για το γεγονός αυτό είναι δύο:

    - η ανασφάλειά της
    - ο εγωισμός της (με αποτέλεσμα την αίσθηση της κτητικότητας προς Τον Master που ανήκει)

    Για τους προαναφερθέντες λόγους, για πολλές σκλάβες η ύπαρξη sis αποτελεί hard limit που ενδεχομένως να μην διευρύνουν ποτέ, απλά να ανέχονται την κατάσταση.

    Μερικές φορές είναι ευκολόγιο να λέμε πως είναι στη δικαιοδοσία Του Master πως θα χειριστεί την ανασφάλεια και τον εγωισμό της σκλάβας Του (το έχω πει και γω σε προηγούμενα post του ίδιου thread). Υπάρχει και η αντιπέρα όχθη που πρεσβεύει το: "ο καλύτερος δάσκαλος για μια σκλάβα είναι ο ίδιος της ο εαυτός, με όχημα την αγάπη που αισθάνεται γι' Αυτόν".

    Η αλήθεια για το θέμα που συζητάμε είναι κάπου στη μέση.

    Γεγονός: Ο Master επιθυμεί δύο σκλάβες.

    Ερώτηση: ποιά σκλάβα (εν ενεργεία ή εν δυνάμει κτήση Του) θα δυσανασχετήσει με την επιθυμία Του?

    Απάντηση: αυτή που δεν έχει αντιληφθεί τη θέση της, αυτή που δεν έχει συνειδητοποιήσει το ρόλο της στη σχέση, αυτή που Τον θέλει αποκλειστικά δικό της, μια σκλάβα εγωίστρια, μια σκλάβα ανασφαλής.
     
  10. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Re: Απάντηση: Δεύτερη θέση, ναι ή όχι & γιατί?

    ...και τελικα απλα μια Γ/γυναικα και σε οποιο ρολο την εχει προικισει η φυση Τ/της.
     
    Sorry για την παρεμβαση γλυκυτατες Μου σκλαβες, αλλα δεν θα μπορουσα να μη το πω
     
     
  11. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

      

    λίγο έως πολύ confused!!

    διάβαζα το νήμα απ' την αρχή του , και διαπίστωσα μεγάλες αντιθέσεις ως προς τα λεγόμενα σε τουτο το νημα , με άλλα νήματα που δεν αφορούν μεν την υπαρξη ή μη άλλων 2ων και 3ων σκλάβων , αλλα που αφορούν το σκεπτικό γενικότερα των bdsm σχέσεων

    Λίγο μπλεγμένα τα πράγματα!!

    Και για να εξηγήσω εν συντομία : άλλο δέχομαι ως υποτακτική να ικανοποιήσω τις επιθυμίες του Κυρίου μου (που μια απ' αυτές ίσως να είναι να συνευρεθειτε με μια 2η 3η σκλάβα),

    Αλλο είναι ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ 2 και 3 σκλάβες... (δύσκολο το κόβω) δεδομένων των όσων έχουμε πεί περι του πως εκπαιδευεται μια σκλάβα και τι απαιτεί η εκπαιδευσή της απο πλευράς Κυριάρχου , αν μη τι άλλο που θα βρει το χρόνο και την συναισθηματική δύναμη και Αντοχή και Ανοχή Εκείνος να ασχοληθει και με 2η ή 3η.

    Και αλλο έχω 2-3 - 10 σκλάβες "έτοιμες"-slutίτσες κατα προτίμηση που αρέσκονται σε 'παιχνίδια' και εναλλαγές συντρόφων και τις χρησιμοποιω κατα το γουστο μου...και δεν πολυασχολουμαι κιολας ο Κυρίαρχος (κάτι σαν αυτο που συμβαίνει και στας βανιλα καταστάσεις με τους πολυ-γαμικούς κυρίους !!)

    Υπάρχουν σοβαρές - σοβαρότατες διαφορές σε όλα αυτά Κ/κυρίες και Κ/κύριοι . Ετσι νομίζω τουλάχιστον!!
     
  12. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    χμμ σαν παρατηρητης που παρακολουθει την κουβεντα απο εξω θα συμφωνισω σε γενικες γραμμες με την MPslave.δηλ τη διαφορα εχει ενα τετειο συμπλεγμα με ενα θα ελεγα vanilla!ο Μαστερ(αντρας μην ξεχναμε γιατι δεν μιλαμε για εξωγηινο)γουσταρει και αλλες γυναικες στην παρεα του για οποιοδηποτε λογο ειναι αυτος!στην ουσια ειναι μια πολυ κινκυ κατασταση που πιστευω πως δεν αφινει κανεναν αδιαφορο εκτος και αν μιλαμε για Μαστερς που το μονο που επυθημουν ειναι να δωσουν τα φωτα τους σε καποιες καποιους!δεν λεω πως δεν υπαρχουν και τετεια ατομα αλλα μην το κανουμε και κανονα!