Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεύτερη θέση, ναι ή όχι & γιατί?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος she_Dragon, στις 13 Νοεμβρίου 2006.

  1. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    α! και ένα ακόμη point , αν μου επιτρέπεται.

    Στα περισσότερα ποστς και δη υποτακτικών και σκλάβων , ο Κυρίαρχος εμφανίζεται σαν Τον ψυχρό εκτελεστή (τουλάχιστον στα δικά μου ματια) που εχει 5-10-15 σκλάβες και όποια γουστάρει (γιατι Κυρίαρχος είναι αλίμονο!!! ) χρησιμοποιεί...

    Δηλαδή αυτος ο "δόλιος" ο Κυρίαρχος τι είναι τέλος πάντων? Δεν έχει αισθήματα? δεν έχει αδυναμίες? δεν εχει προτιμήσεις...δεν νιωθει , δεν αποζητά???

    Εκπαιδεύει ακαταπαυστα τα στρατιωτάκια για να είναι ετοιμοπόλεμα ? και thats it?

    Τόσο λάθος κάνω? άλλα δεν λέμε στ'αλλα νήματα??!!!
     
  2. Guest05

    Guest05 Guest

    Σκέτος εργάτης πουλάκι μου. Σκέτος εργάτης....

    «Ωχ τα απάκια μου...»
     
  3. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

      προνοητικός εργάτης δε!! ωσάν τον μέρμυγκα, μαζεύει τα σκλαβάκια , στη φωλιά, τα εκπαιδεύει νυχθημερόν ...για να έχει....!!!

      
     
  4. eumenis

    eumenis New Member

    Μια Κυρία για να καλύψει όλες τις ανάγκες του Οικου της πόσους άραγε χρειάζεται?
     
  5. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    και μια απορια πως βολευεις 3 και περισοτερες σκλαβες στα ποδια σοu? παντος για να το πω ωμα οπως λενε οι αμερικανοι ο πρωτος ειναι πρωτος και ο δευτερος τιποτα!!!
     
  6. Guest05

    Guest05 Guest

    Την χάουζ σέρβις. Έχει κάτι υδραυλικούς εκεί, κάτι ηλεκτρολόγους, μέχρι και καλουπατζίδες άκουσα πως έχει ...την καλύπτουν την κερία στο πιτς φιτίλι.
     
  7. naida

    naida Regular Member

    Πιστεύω πως αυτό που θα μπορούσε να οδηγήσει κάποια/ον να θελήσει να μπεί σε δεύτερη θέση (χρονικά μόνο) είναι καθαρά η υποταγή.Η ανάγκη για καθαρή υποταγή (αρχικά τουλάχιστον) χωρίς συναισθήματα.Δυσκολεύομαι να διακρίνω συναισθήματα έρωτα ή αγάπης σε μία τέτοια απόφαση.
    Απο την άλλη πλευρά αναρωτιέμαι πως θα αισθανόταν η πρώτη σκλάβα;Μήπως θα πίστευε οτι δεν ικανοποιεί πλέον Τον Κύριο της;Πως δεν μπορεί να προσφέρει άλλο;Μήπως θα ένιωθε πως ήρθε το τέλος;
    Συγνώμη , δεν έχω σχετική εμπειρία και μάλλον δεν μπορώ να καταλάβω πλήρως το θέμα.
     
  8. magda37

    magda37 Regular Member

    Απάντηση: Δεύτερη θέση, ναι ή όχι & γιατί?

    naida, να μου επιτρέψεις μια ένσταση στο σημείο αυτό.
    Το ερώτημα αυτό καθαυτό είναι κατ' εμέ άτοπο.
    Τι σημαίνει '' πως θα αισθάνεται η πρώτη σκλάβα''?
    Η σκλάβα είτε πρώτη είτε δεύτερη είναι εκεί για να υποτάσσεται και να υπηρετεί.
    Αυτός είναι ο ρόλος της. Από τη στιγμή που αρχίζουν να την απασχολούν τέτοια ερωτήματα
    πράγματι σημαίνει πως η σχέση της με τον Κύριο της έχει αρχίσει να κλονίζεται. Κι αυτό γιατί η ίδια έχει ξεφύγει από το ρόλο της ως σκλάβα στην υπηρεσία του Αφέντη της.
    Η σκλάβα είναι εκεί για να υποτάσσεται όταν και όπως επιθυμεί ο Κύριος της.
    Οι εκάστοτε επιλογές του Αφέντη της είναι απολύτως δική Του υπόθεση.
    Αν οι επιλογές αυτές προκαλούν συγκεκριμένες συναισθηματικές καταστάσεις στη σκλάβα ,
    αυτό ισοδυναμεί με έκφραση κριτικής εκ μέρους της-- κάτι το οποίο φυσικά και δεν δικαιούται.
    Από την άλλη, η ύπαρξη δεύτερης σκλάβας κάλλιστα θα μπορούσε να σημαίνει προχώρημα κι εμβάθυνση της σχέσης Κυριαρχίας / υποταγής και προέκταση ορίων.
     
  9. naida

    naida Regular Member

    Χαίρομαι για την ένσταση σου.Έχεις δίκιο σε όλα όσα γράφεις.Είχα αναφερθεί σε καθαρή υποταγή.Δεν σχολίασες το "Μήπως θα πίστευε οτι δεν ικανοποιεί πλέον Τον Κύριο της;".Η ύπαρξη δεύτερης είναι δυνατόν να σημαίνει ανικανότητα της πρώτης;Αν ναι ποιός ο λόγος να παραμένει σε μια τέτοιου είδους σχέση όπου δεν θα μπορεί να προσφέρει στο μέγιστο;
    Ναί όντως σημαίνει* και προχώρημα - προέκταση ορίων.
    Είμαι βέβαιη πως στην πραγματικότητα ενδέχεται να μην υπάρχουν καν τέτοιοι συλλογισμοί, να μην Αφήνεται περιθώριο για τέτοιου είδους σκέψεις.
    Απλά προσπάθησα να το καταλάβω.
    (*για μένα)
     
  10. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    στην πραγματικοτητα και υπάρχουν και καλό είναι να υπάρχουν οι συλλογισμοι. Το τι μας μαθαινουν και πως μας το μαθαινουν έχει σημασια και συ καλά κάνεις και ρωτάς καλή μου  

    Τωρα αν μια σκλάβα έχει εκπαιδευτεί τοοοσο καλά , ή απο μονη της είναι τόσο 'υποτακτική' που δεν αναρωτιέται και δεν έχει ιχνος αναζήτησης ... αυτο ειναι θέμα προσωπικό της/του καθενός και Του/Της Κυρίαρχου.

    Οι αληθινές σχέσεις χρειαζονται δουλειά και απο τους δυο και η ρηση αυτη -που ακουγεται συχνά πυκνά - δεν αφορά την χειρονακτική εργασία σαφώς. Εννοεί και τη διανοητική.

    Τωρα επι του θεματος, προσωπική μου άποψη, ειναι θέμα του Κυριαρχου να κρίνει και να προετοιμάσει το έδαφος για να μπορέσει να φέρει μια 2η σκλάβα. Αυτό το ότι γουστάρει κάνει...εμενα δεν μου ακουγεται ευηχο. Ενας πραγματικά Κυριαρχος σαφώς νοιαζεται για τα συναισθηματα που μπορει να προκαλέσει καποια αποφασή Του στην σκλάβα Του ή στην υποτακτική Του (αλίμονο αν δεν νοιαζόταν) Ετσι αν σκοπος Του είναι να έχει και 2η και 3η.. (δυσκολουτσικο πρακτικα) -και εν τέλει να κάνει αυτό που γουστάρει - οφειλει να 'φτιαξει' έτσι τις καταστάσεις αλλα και την ψυχολογια της 1ης ωστε να νιωθει και ασφαλής αλλα και ικανή. Οφείλει να στηρίξει και να ενδυναμώσει τη σχεση στο βαθμο που θα επιτρέψει να μη νιωσει ελλειπης ή άχρηστη ή οτι αλλο σχετικό. Και να κάνει σαφές ότι είναι αλλο το ένα και άλλο το άλλο!

    Αυτη ειναι η δική μου άποψη σαφώς .
     
  11. magda37

    magda37 Regular Member

    Απάντηση: Δεύτερη θέση, ναι ή όχι & γιατί?

    Πράγματι αυτές οι σχέσεις χρειάζονται συνεχή και ειλικρινή διάλογο. Έτσι μόνο μπορούν να προχωρήσουν.Ωστόσο, ο γόνιμος διάλογος απέχει πολύ από την άσκηση κριτικής και εκδήλωση αρνητισμού από μέρους της σκλάβας..
    Αλλά όλα αυτά αφορούν στη σχέση προτού ληφθεί η απόφαση εκ μέρους του Κυρίαρχου.
    Αυτή η διαδικασία είναι απαραίτητη κι ένας αληθινός Κυρίαρχος είναι εξ ορισμού βέβαιο πως θα την ακολουθήσει. Η naida όμως έκανε λόγο για συναισθήματα και συλλογισμούς της σκλάβας εφόσον αυτή βρεθεί μπροστά σ' ένα συντελεσμένο γεγονός.
    Το αίσθημα ανασφάλειας τότε θα έλεγα πως δεν έχει θέση. Στην περίπτωση όμως που υπάρχει καταδεικνύει ότι τα θεμέλια της σχέσης δεν είναι στέρεα.
     
  12. little_slut[PieR]

    little_slut[PieR] Regular Member

    Απάντηση: Δεύτερη θέση, ναι ή όχι & γιατί?

    Μιλώντας για τον πραγματικό κόσμο, έτσι όπως τον αντιλαμβάνομαι εγώ τουλάχιστον, δεν Πιάνει ο Κυρίαρχος μια ωραία πρωία μια σκλάβα τη Σέρνει από το μαλλί και την Πηγαίνει στο σπίτι φέρνοντας την σκλάβα Του προ τετελεσμένων γεγονότων. Λογικά είναι ένα άτομο που το Γ/γνωρίζουν και Ο/οι 2 και ενδεχομένως Έ/έχουν παίξει μαζί του στο παρελθόν. Νομίζω πως απαιτείται κάποιος χρόνος γνωριμίας για να Αναλάβει μια σκλάβα ο Κυρίαρχος. Αυτά βέβαια λαμβάνοντας σαν δεδομένο πως μιλάτε για 2η σκλάβα και όχι για περιστασιακά παιχνίδια με άλλες υποτακτικές που θα μπορούσαν να αποτελούν απροειδοποίητο τετελεσμένο γεγονός, αν αυτό Επιθυμεί ο Κυρίαρχος.

    Οπότε, αφού κατά την δική μου τουλάχιστον οπτική των πραγμάτων, γνωρίζει η σκλάβα την επιθυμία Του Αφέντη της να Αναλάβει και άλλες σκλάβες, μπορεί να ζητήσει να συζητήσουν τυχόν προβληματισμούς της. Από κει και πέρα είναι θέμα εμπιστοσύνης και ικανότητας του Κυρίαρχου όπως προαναφέρατε να κρατήσει τις ισορροπίες.