Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δηλαδη Εγω που ψαχνω να υποταξω μια Domme Ειμαι τρελλος?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Marqui, στις 3 Αυγούστου 2006.

1. Αυτό:

Λεβεντοκρητικιά, οι δυό μας έχουμε ανταλλάξει ουκ ολίγες μπηχτές, κάτι που δεν προβλέπεται να αλλάξει στο μέλλον.  
    Για αυτό σου το σχόλιο σου απλώνω το χέρι...

2. Διάλογος-παράλογος

- Αποτάσσεσαι το Σατανά?
    - Υποτάσσομαι.
    - Όχι τέκνον μου, δεν κατάλαβες
    - (ψιθυριστά) καλά, άμα σε φτιάχνει, υποτάσσομαι και στο Θεό, μουσάτο τρελό ρασοφόρο αγόρι....

3. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Μάζεψε τη χείρα να την εχρησιμοποιήσεις να σάξεις κιαμιάν ταγή να με τρατάρεις τοτεσές  

4. Χμμμ...
    ταγή η (ουσιαστικό) [ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ :ΑΜΝ αρχ. ελλ. λ. ταγή*, με αρχική σημασία "το κανονισμένο βιτηρέσιο"] η τροφή που δίνεται στα υποζύγια, κυρίως η βρόμη: Καζαντζ. Χρ. ξαναστ. "σου `φερνα διπλή ταγή, σου μάζευα δροσερό χορτάρι ν` ανοίγει η όρεξή σου". Αλλιώς ταή

Ας έχω έτοιμη μιάν επι-ταγή για όταν κατέβω Κρήτη...

5. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Κυκλοφορούν αυτές τις μέρες τρία νήματα με σχεδόν παρόμοιο θέμα ( ομολογώ, ότι αυτό κυκλοφορεί από δικό μου "φταίξιμο ), ουδέν κακό. Νέοι χρήστες, νέες "ανάγκες" εκφράσεως, επικοινωνίας.
    Αν αποκλείαμε ότι έχει ήδη γραφτεί, πιθανότατα το παρόν Forum να μην είχε ανάγκη γι' άλλα νήματα απ' το 2006 άντε το 2007, αφού θα είχαν ήδη καλυφτεί ακόμη και οι πιο απίθανες σκέψεις/ερωτήσεις/ζητήματα.
    Το λοιπόν, απ' τα τρία διάλεξα αυτό, για να γράψω ακόμη δυο λόγια. Έτσι, επειδή μ' εμπνέει η "τρέλα" του. Σε διάφορα σημεία ( ίσως και αυτού του νήματος, πλέον έχασα την μπάλα ανάμεσα στα τρία ) είδα και σκέψεις περί κατασταλαγμένων ή μη ανθρώπων.
    Και ότι όποιος/α Κ θα είχε την "ζούρλια", να ήθελε/ονειρευόταν/είχε ήδη δοκιμάσει ( γιατί, πουθενά δεν είναι γραμμένο, ότι κάποιος/α μόνο φαντασιώνεται το "σενάριο" και δεν το έχει δοκιμάσει ποτέ του/της ) να εμπλακεί μ' έναν άλλο/η Κ, κατά βάθος, δεν θα ήξερε τι του/της γίνεται ή θα ήταν Kinkster ή βαζάκι με φυστικοβούτυρο. Παραβλέπουμε δυο πολύ απλά, κατ' εμέ απλά μην παρεξηγηθώ κιόλας ( που σίγουρα από κάποιους/ες θα παρεξηγηθώ, αλλά δεν πειράζει, μισή "ντροπή" δική μου και άλλη μισή δική τους ), κάποιοι/ες αντιλαμβάνονται την Κυριαρχία και την υποταγή σαν κάτι που πάει πέρα απ' τα bdsmικά "κουτάκια" και διαβρέχει όλους τους τομείς της ύπαρξης τους. Χωρίς αυτό να σημαίνει, ότι θα χρησιμοποιούσαν πάντα ( δεν αποκλείω καμία πιθανότητα ) δόλια ή ανήθικα μέσα για την επίτευξη του όποιου σκοπού τους. Και κάποιος/α που θέλει να κυριαρχεί, να επικρατεί, δεν κοιτάζει την "δύναμη" του "αντιπάλου" ή αντιπάλου του/της παρά στο ελάχιστο. Δεν τον/την ενδιαφέρει αν στον/στην "αντίπαλο" ή αντίπαλο, αρέσει να υποταχθεί. Θέλει απλά να τον/την αντιμετωπίσει και να τον/την κερδίσει. Ξανά το ηλίθιο παράδειγμα του αθλητισμού. Στον τελικό μιας διοργάνωσης όπου κρίνεται ένα τρόπαιο, θεωρητικά βρίσκονται αντιμέτωπες οι δυο πιο δυνατές ομάδες. Αν θέλουν εκείνο το τρόπαιο να το κατακτήσουν, θα κατέβουν στο γήπεδο και αναγκαστικά η μια απ' τις δυο, θα βγει ηττημένη. Αν το τρόπαιο δεν θα τις ενδιέφερε, απλά, μεταξύ τους δεν θα έπαιζαν. Σίγουρα πολλούς/ες η θέαση μου και των σχέσεων σαν πεδίο αντιπαράθεσης δεν θα τους βρει σύμφωνους/ες. Δεν σκοπεύω να πείσω κανέναν για τα γραφόμενα μου, αφού συνεχίζουν ν' αφορούν μονάχα εμένα. Δεν νιώθω τσουβαλιασμένος από κάποιες σκέψεις, αφού στο τσουβάλι δεν θέλω να μπω. Αλλά μην ξεχνάμε ότι η αλήθεια μας αφορά μονάχα εμάς. Και ότι δεν κατασταλάζουν όλοι/ες με τον ίδιο τρόπο, δεν καταλήγουν στους ίδιους προορισμούς και πάνω απ' όλα, δεν αναζητούν τα ίδια πράγματα.

Αυτά, καλή σας μέρα.... 

Last edited: 3 Μαρτίου 2016
  6. Soraya

Soraya Guest

αχός βαρύς ακούγεται πολλά ντουφέκια πέφτουν...
    τα σχόλια μας απλά δεν τους ταιριάζουν καλέ μου φίλε.
    εγω απο την άλλη συμφωνώ απόλυτα μαζί σου

7. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Αν συμφωνείς μαζί μου, χαίρομαι φιλαράκι. Ως προς το αν τα σχόλια μας αρέσουν, ουδέν πρόβλημα κι εκεί για μένα.
    Ούτε σε μένα αρέσουν κάποιες σκέψεις άλλων. Δεν θα επιβάλω τις δικές μου, δεν θα μου επιβάλουν τις δικές τους.
    Αν και όταν θέλουμε, μπορούμε να το συζητάμε. Βέβαια, αν συμφωνούσαμε όλοι/ες σε όλα, θα ήταν πολύ βαρετό.
    Ως προς τα "ντουφέκια", σ' εμένα αρέσουν πια γυαλισμένα και στο ράφι τους. Για να βγαίνουν εκεί που έχει νόημα και θα μου έδινε κάτι, να τα χρησιμοποιήσω ( δηλαδή όχι εδώ πέρα ).  

8. Dark_Explorer

Ένα συνειδητοποιημένο υ δεν έρχεται με το λουρί στο στόμα προς το κάθε Κ. Δεν είναι καμιά εύκολη "λεία". Αν έχει αντιληφθεί τι είναι μια σχέση ανταλλαγής ισχύος και πού πάει να χωθεί, τότε θα το κάνει βραδυκίνητα θέτοντας σε σταδιακή σκάλα την παραχώρηση της υποταγής και της εμπιστοσύνης κατά συνέπεια. Η σκάλα αυτή έχει πολλά σκαλοπάτια και θεωρώ ότι το ζόρι αρχίζει όταν φτάσεις στην κορυφή, ο ενθουσιασμός έχει περάσει και το βίωμα μπαίνει στο πετσί.

9. gaby

gaby Guest

Ως άνθρωπο δεν προκύπτει από αυτό ότι δεν (σε) σέβεται. Αυτό που δεν σέβεται και τσαλαπατά κανονικά είναι ισχυρισμοί ότι το στατους της Domme πρέπει να τα λέει όλα για το περιεχόμενο των επιθυμιών και των αναγκών που ικανοποιούνται σε μια σχέση και ότι κύριο χαρακτηριστικό του άλλου προσώπου είναι η ιδιότητά του ως Domme ή οτιδήποτε άλλο. Αυτό που κάνει έχει ένα κακό, ότι ενοχλεί, ότι προκαλεί και ίσως φέρνει άγχος και ένα καλό, ότι αποκλείει την εργαλειοποίηση του άλλου ανάλογα με το στάτους του. Ότι δείχνει δρόμους (για να πάρουν μαζί). Αν θέλει να τους δει και να τους πάρει ο άλλος δικό του θέμα, αλλιώς λέει "ευχαριστώ, δεν ζητάμε το ίδιο πράγμα" και προχωρεί.

Αν είχαμε real life BDSM κοινότητα, ο νηματοθέτης αποπειράτο να έρθει σε μια συγκέντρωσή μας BDSM και έλεγε στην είσοδο "ψάχνω μια Domme να υποτάξω, σας βρίσκεται καμία;" προφανώς θα έτρωγε πόρτα. Αλλά εμείς θελήσαμε τα πράγματα να είναι ρευστά. Ήταν ρευστά το 2006 και ακόμα περισσότερο δέκα χρόνια αργότερα, που έχουμε πια δική μας άποψη πάνω στα θέματα.

Οπότε, προς τι ο τάραχος; Το πολύ πολύ, κάποιος, προ δεκαετίας, να θέλησε να προκαλέσει. So, fucking what?

Υπάρχει "συγκεκριμένο λεξιλόγιο" αλλά λόγω χαλαρών δεσμών δεν έγινε ποτέ κωδικοποιημένο συνθηματολόγιο. Οι έννοιες είναι ενδεικτικές. Στη δεκαετία που πέρασε από το ερώτημα, ο καθείς έχει διεκδικήσει να έχει το βιλαέτι του, όπου κάποιες έννοιες χρησιμοποιούνται με τον ίδιο τρόπο, κάποιες άλλες όχι και τόσο. Για άλλον η Κυριαρχία σημαίνει "ευθύνη", για άλλον έλεγχο, για άλλον κάβλα και ελευθερία, για άλλον τον πόνο του άλλου. Να είσαι έτοιμη να διαπραγματευτείς "και αυτό" ή μάλλον ιδίως αυτό αν ποτέ σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και βρεθείς εκτός στενού πλαισίου όπου όλα τα πράγματα αντιστοιχούν σε μια και μόνο μια έννοια και μένουν εσαεί απαράλλαχτα. Να μπορείς να αποδεικνύεις ανά πάσα στιγμή τι είσαι - άλλωστε, από τον Άλλο, δεν ζητάς να στέκει στο ύψος του ως Κ και να έχει ορισμένα χαρακτηριστικά που γράφονται εδώ κι εκεί κατά ριπάς;

Συνήθως τείνεις σε πλέον επικούρειες συμπεριφορές, πώς το έπαθες και επιτέθηκες; Φυσικά και κατέχω καλά την σοφιστικήν, αν χρειαστείς κάτι στη διάθεσή σου. Το κοίταξα λοιπόν, το προ δεκαετίας νήμα, και διαπίστωσα μια ακόμα φορά ότι δεν έχουν βάση ούτε στα λεγόμενα ούτε στη στάση των συζητητών οι κραυγές περί μη σεβασμού. Πιστεύεις ότι η έννοια Domme πρέπει να ταυτίζεται μ εσένα και να είναι ιερή και ανέγγιχτη; Τότε όμως έμπλεξες, γιατί θα αναγκαστείς να βάλεις πλάτες για την κάθε μια που δηλώνει Domme ενώ στην πραγματικότητα θέλει να υποταχτεί. Ω, ναι, υπάρχουν και είναι πολλές. Τι να κάνουμε, πραγματικότητα.

Ούτε αυτό μπορείς να το πεις γιατί ο "παραλογισμός" του θέματος τονίζεται από τον τίτλο ακόμα και μάλιστα ο νηματοθέτης παίρνει το βάρος πάνω του, λέγοντας "είμαι τρελός;". Άρα ουδείς σε παραπλάνησε.

Ναι και ο λόγος είναι να παρέχουν μια βασική ένδειξη και κατεύθυνση, όχι να γίνονται σιδερένιες πανοπλίες που κρατάνε ίσια και όρθια τα πάντα όλα. Ούτε η κυριαρχία είναι μόνο έλεγχος και αν δεν σου αρέσει συμβαίνει όμως να υπάρχουν ζευγάρια Dom/Domme. Αν το θεωρείς έλλειψη σεβασμού προς εσένα, τι να πούν αυτοί τότε, για σένα; Χώρια απ αυτό, μοιάζει η αντίληψή σου περί διαφορετικότητας να είναι περιορισμένη στις προϋποθέσεις που εσύ θέτεις για να την δεχτείς. Και γι αυτό φέρεις ευθύνη.

ΥΓ. δέκα χρόνια μετά, ακόμα τα ίδια "δες τι καλά που τα ξέρουμε εσύ ω, άσχετε" να λέμε και με λιγότερα επιχειρήματα;

Last edited by a moderator: 3 Μαρτίου 2016
  10. Voyager

Voyager Regular Member

Η αλήθεια είναι πως αυτό βλέπω να ισχύει κατά πλειοψηφία. Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις αλλά μάλλον απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

Το concept πάντως της δυνατής γυναίκας που θα υποκύψει σε ένα ακόμη πιο δυνατό άντρα δεν είναι πιστεύω και τόσο σπάνιο ή περίεργο. Το πρόβλημα στο αρχικό κείμενο είναι πως παρουσιάζεται ως λιγότερο άξια η υποτακτική γυναίκα, πράγμα ολίγον τι απαράδεκτο για κάποιον που θέλει να κυριαρχήσει.

11. Soraya

Soraya Guest

έχω ακούσει κι εγώ αυτές τις ιστορίες για τις Κ γυναίκες που μόλις βρουν έναν πιο δυναμικό άντρα γίνονται γατούλες...
    έχω ακούσει μάλιστα και ιστορίες για υ που αποφάσισαν πως η κυριαρχία έχει φράγκα και το εξασκούν...
    δεν μιλώ για αυτές τις γυναίκες όμως...
    δεν τις αγγίζω καν...
    η γυναίκα αυτή μου μίλησε για κάτι άλλο, πιο ανώτερο!
    όταν έλεγε πως όλες ψάχνουμε τον κυρίαρχό μας εννοούσε εκείνον που θα κυριαρχήσει στο μυαλό μας. στη σκέψη μας.
    αυτό που έλεγε η γυναίκα αυτή είναι πως εμείς οι άνθρωποι, είτε είμαστε κυρίαρχοι, είτε είμαστε υποτακτικοί, είτε είμαστε το οτιδήποτε... όταν αγαπήσουμε έναν άνθρωπο πραγματικά... αυτός για εμάς είναι το πιο πολύτιμο πλάσμα στον κόσμο.
    ενδιαφερόμαστε μόνο για αυτόν... είτε είναι υποτακτικός (που πολύ σοφά είπες, λανθασμένα θεωρούν το υ κατώτερο) είτε είναι Κ είτε είναι οτιδήποτε...
    δεν σε νοιάζει παρά μόνο η ευημερία Σ/σας...
    χωρίς ταμπέλες  
    γιατί πολύ απλά αυτός ο άνθρωπος κυριαρχεί στο μυαλό σου....
    άρα ποιος είπε πως μόνο οι κυρίαρχοι κυριαρχούν; και πως υπάρχει μόνο μια έννοια της κυριαρχίας;;;;
    (ρητορική η ερώτηση   )

12. Dark_Explorer

Μπρε άσε το νταντεματάκι των αγαπητικών σου και ξάνοιξε να τους σηκώσεις απ'το μπουσούλημα διότι εκτίθεσαι κι εσύ και τούτοι.