Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δηλαδη Εγω που ψαχνω να υποταξω μια Domme Ειμαι τρελλος?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Marqui, στις 3 Αυγούστου 2006.

  1. Marqui

    Marqui sitting on a park bench

    Πιθανοτατα να ειναι δικη Μου ευθυνη λογω διατυπωσης του post αλλα ποτε δεν αποδεχθηκα το συλλογισμό "Κυρίαρχες = δύσκολες και άξιες κατάκτησης και υποτακτικές = εύκολες και εξ ορισμού κατακτημένες" .... γι' αυτο Μιλησα και για Dominant sub ... Η κατηγορια που αναφερομαι (αληθεια τι απαραδεκτο να "κατηγοριοποιω ανθρωπους !!!) διαφοροποιουσε εκεινους που υποτασσονται απο αδυναμια, επειδη ψαχνουν ασφαλεια και εκεινους που αν και εχουν την δυναμη να ειναι Κυριαρχοι υποτασσονται απο επιλογη αναγνωριζοντας την υπερτερη δυναμη του αλλου. Και φυσικα ενα τετοιο ζευγος συνηθως καταληγει να φλεγεται.
    Εχω την αισθηση οτι ισως προσεβαλα subs/slaves και Ειμαι υποχρεωμεος να αναγνωρισω την ευθυνη Μου.
     
  2. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Το ότι μια σκλάβα είναι άτομο αδύναμο που ψάχνει ασφάλεια, άτομο ντροπαλό και χαμηλών τόνων, χωρίς ικάνότητα να σταθεί στα πόδια του, χωρίς διεκδικιτηκότητα κ.ο.κ ήταν μια άποψη που είχα και η ίδια στις αρχές, και ήταν και ο λόγος που απέκλεια την πιθανότητα να είμαι υπτοακτική, όταν μου είπε κάποιος πως δεν είμαι Κυριαρχική όπως πίστευα αλλα καρασκλαβάρα, τον έβρισα αξιοποιώντας όλο τον πλούτο του λεξιλογίου μου.  

    Αλλά ανακάλυψα πως η σκλάβα δεν έχει ουδεμία σχέση με τον πιο πάνω ορισμό, θα έλεγα΄μάλλον ότι αντίθετα τα πιο πάνω είναι ο ορισμός της μη σκλάβας.

    Αλλά αν συνεχίσω, θα Πει Ο Κύριος μου πως πάλι βλογάω τα γένια μου, έτσι το αφήνω εδώ. lol
     
  3. gaby

    gaby Guest

    Δεν με προσέβαλες Marqui, με κανέναν τρόπο, απλά ήθελα να δείξω που οδηγεί ο συλλογισμός σου.

    Κανένας δε θα με περνούσε εύκολα για υποτακτική και όχι επειδή το κρύβω ή το συγκαλύπτω με συμπεριφορές αντίθετες από αυτές που θα έστεργα. Από άποψη δύναμης χαρακτήρα ίσως θα μπορούσα να είμαι Κυρίαρχη, αν και θα ήμουν πολύ κακή Κυρίαρχη, δύσκολα θα είχα την οποιασδήποτε μορφής συμπάθεια για το αντικείμενό μου.

    Παρόλα αυτά, δεν υποτάσσομαι "απο επιλογή, επειδή αναγνώρισα την υπέρτερη δύναμη του άλλου". Υποτάσσομαι από ανάγκη ερωτικής πρωτίστως έκφρασης, σε Κάποιον που να είναι σε θέση και να έχει την πρόθεση να μου επιβληθεί.

    Και το ζεύγος αυτό μπορεί να μην καταλήγει να φλέγεται, αυτό θα συνέβαινε μεταξύ δύο κυριαρχικών βανίλλα. Καταλήγει να έχει εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον και να περνάει πολύ πολύ καλά. Δεν είναι προς αποφυγή οι υποτακτικές που έχουν κάποια δύναμη μέσα τους. Εντάξει, θα τεστάρουν κάπως σκληρά τον Κύριό τους, θα σκάσουν γάιδαρο μέχρι να εμπιστευτούν και να υποταχτούν ίσως, αλλά φωτιές δε θα βάζουν στη σχέση, θα έμεναν βανίλλα αν το ήθελαν αυτό.
     
  4. Marqui

    Marqui sitting on a park bench

    Αδυνατω να καταλαβω τη σκεψη αυτη...Θα Επιθυμουσα εξηγηση αν σου ειναι δυνατο....ειδικα στο γιατι μια υποτακτικη που εχει δυναμη μεσα της αν ηθελε να εχει μια φλεγομενη σχεση θα εμενε βανιλα?
    Ευχαριστω
     
  5. gaby

    gaby Guest

    Πολύ ευχαρίστως  

    Εννοώ ότι στις σχέσεις D/s είναι ξεκαθαρισμένη η θέση του κάθενός συχνά και από την αρχή και δεν υπάρχουν ανταγωνισμοί και παιχνίδια ισχύος ή αντίστασης. Άρα δεν υπάρχουν και οι εντάσεις που προκύπτουν από τους ανταγωνισμούς, οι σπινθήρες των ερωτικών καυγαδακίων, οι τακτικές και οι ελιγμοί και άλλα τόσο χαρακτηριστικά των βανίλλα σχέσεων που μπορεί να είναι καλά, δεν αντιλέγω αλλά είναι τόσο ... βανίλλα.

    Περισσότερα πάνω στο θέμα είχαμε πει στο νήμα D/s vs. vanilla

    Θα μου πείτε ίσως, "τότε τί διαλεκτική υπάρχει μέσα σε μία D/s σχέση, άκρα του τάφου σιγή βασιλεύει;". Υπάρχει το ξεπέρασμα των ορίων, η αμοιβαία εμπιστοσύνη, η κάλυψη των αναγκών Τ/τους, ο διάλογος της κυριαρχίας και της υποταγής.
     
  6. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Δεν είμαι βέβαιη πως συμφωνώ στα πιο πάνω.
    Πότε ξεκαθαρίζουν΄οι θέσεις του καθενός? Σίγουρα από την αρχή μιας Ds σχέσης δεν υπάρχουν ανταγωνισμοί κι αντιστάσεις?
    Ακόμη κι αν μιλάμε για εκπαιδευμένη σκλάβα, είναι δυνατό από την αρχή να αφήνεται χωρίς καμιά αντίσταση ή αντίδραση σε κάποιο καινούριο Κυρίαρχο?

    Το ότι επιλέγω να αφεθώ στις ανάγκες μου και στην υπεροχή που αναγνωρίζω Στον Κυρίαρχο στον οποίο επιλέγω να υποταχθώ, δεν προϋποθέτει πως πριν το κάνω ή σε κάποια στάδια της δημιουργίας ή και στις αρχές της σχέσης, θα υπάρχουν αντιστάσεις και αντιδράσεις και εντάσεις και έλλειψη εμπιστοσύνης κ.ο.κ.?

    Όσο για το αν μια σχέση Ds μπορεί ή όχι να φλέγεται ίσως με κάποιους τρόπους σημαίνει απαραίτητα πως οι τρόποι αυτοί μπορούν να είναι μόνο βανίλλα?
    Και μια άλλη ερώτηση. ΄Μπορεί μια σχέση Ds να είναι φλογερή και παθιασμένη?  
     
  7. Uranoos

    Uranoos Regular Member

    Μόνο εγώ έχω την αίσθηση οτι κατι τρεχει με Margui & soft crystal  
     
  8. anasia

    anasia Contributor


    Ειδικά η σχέση D/s δεν είναι καθόλου ξεκαθαρισμένη όπως λες .
    Καμια σχεση !
    Βασικο στοιχειο ειναι τα παιχνιδια !
    Ανταγωνισμοί ? ίσως ναι !
    Εντάσεις ? ισως όχι σοβαρές ,
    αλλά μπορεί κι ολας
    μια και έχει να κάνει με το χαρακτήρα του καθενός .

    ’’ Ξεκαθαρισμένη ‘’ είναι μια σχέση M/s και μια σχέση 24/7 ,
    και αυτα ... εν καιρο !

    Ολα τα άλλα μέσα στο bdsm.... παίζονται !
     
  9. Marqui

    Marqui sitting on a park bench

    Ευχαριστω για την εξηγηση.
    Φοβαμαι ομοως οτι αν αυτη ειναι η γενικοτερη θεωρηση για το bdsm ξεχνας την σχεδον ολοκληρωτικη και μαλλον παντα ανιατη ασθενεια των Ατομων με Κυριαρχη προσωπικοτητα (ειτε αυτοχαρακτηριζονται ως Dom/me - Master ή αν και με αυτη τη προσωπικοτητα subs/slaves)...την "βαρεμαρα"...Τα πραγματικα Κυριαρχικα ατομα και οχι μονο κατ' ονομα ή κατα δηλωση αν δεν υπαρχει η προκληση, η σπιθα βαριουνται ευκολα και τοτε τα πραγματα παιρνουν δυσαρεστη τροπη
     
  10. Marqui

    Marqui sitting on a park bench

    Δεν Εχω δικαιωμα να μιλησω ουτε για ολο το forum ουτε εξ ονοματος Ο/ολων ....αλλα προς το παρoν παρακαλω Ο/οποιον μπερδευει ενα bdsm forum με την "Espresso" να μην ασχολειται με δικα Μου post.
     
  11. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Αυτή η πρόκληση ή η σπίθα μπορεί να προέρχεται από διάφορα πράγματα έτσι δεν είναι?
    Και τα πραγματικά Κυρίαρχα άτομα δεν μπορεί να αντλούν με τον ίδιο τρόπο ή να χρειάζονται τις ίδιες προκλήσεις που χρειάζεται το κάθε αρσενικό, κυρίαρχο ή μη.

    Αγγίζεις ωστόσο Marqui μια μεγάλη ανασφάλεια πολλών υποτακτικών γυναικών και ένα από τα βασικά σημεία αντίστασης στην ίδια τους την υποτακτικότητα.

    Αλήθεια πόσες από μάς δεν τρέμαμε και πόσες ακόμη τρέμουν, πως αν αφεθούμε, αν γίνουμε υπάκουες, θα σημαίνει πως γίναμε ανευ ενδιαφέροντος και θα μας βαρεθούν και θα μας πετάξουν?

    Υ.Γ. Πάντως όντως αναρωτιέμαι..που πηγε ο potty είμαι βέβαιη πως θα ένιωθε σαν στο σπίτι του στο συγκεκριμένο νήμα  
     
  12. Marqui

    Marqui sitting on a park bench

    lara [E-p] σε διαβεβαιω οτι η ιδια πηγη ανασφαλειας υπαρχει και στα Κυριαρχα ατομα και μαλιστα με αρκετη επιτασση γιατι υπαρχει και το status quo (ασχετα αν Κ/καποιος συμφωνει η διαφωνει με αυτο υπαρχει) οτι το να αφησει ελευθερο ενα υποτακτικο ατομο το Κυριαρχο ειναι μεσα στο παιχνιδι....το να ζητησει την ελευθερια του το υποτακτικο απο το Κυριαρχο γιατι το βαρεθηκε ειναι για το Κυριαρχο ξεφτιλα. Και για να προλαβω τυχον παρεξηγησεις ξαναλεω...το "δεδομενο" αυτο υπαρχει ασχετα με την ορθοτητα του η οχι και ασχετα με τον αν Κ/καποιος και στη συγκεκριμενη περιπτωση Εγω το αποδεχεται.
     
    Last edited by a moderator: 20 Αυγούστου 2012