Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δηλαδη Εγω που ψαχνω να υποταξω μια Domme Ειμαι τρελλος?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Marqui, στις 3 Αυγούστου 2006.

1. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Διότι ορισμένοι νομίζουν ότι οι D/s σχέσεις είναι σχέσεις επικράτησης του σθεναρού έναντι του ασθενούς ύστερα από μία συγκρουσιακή αναμέτρηση.
    Ενώ, αντιθέτως, είναι μία ένωση ενσυνείδητων μελών που αλληλοσυμπληρώνονται.

2. gaby

gaby Guest

Ορισμένοι μπορεί να νομίζουν οτιδήποτε για το D/s και να μη σηκώνουν κουβέντα πάνω σ αυτό. Αν έχουμε κι αν δεν έχουμε δει γραμμένα εδώ πέρα τα ευαγγέλια του kinky να πλασσάρονται πανηγυρικά για BDSM και να μη μπορούμε να πούμε κουβέντα. Αυτό όμως το νήυα δεν είναι τέτοιο πράγμα. Είναι ότι κάποιος, για να υποτάξει, αναζητά πρώτα τον ανήφορο και αυτό το πρόσωπο που θα υποτάξει να αξίζει και μόνο του, ανεξαρτήτως υποταγής. Είναι κι αυτή μια άποψη που εγώ σέβομαι.

Όλοι όσοι συνεχίζετε να γράφετε οτιδήποτε μπορεί να γραφτεί πιστεύετε πως αυτά που βλέπετε γραμμένα αντιστοιχούν επακριβώς στα δικά σας σημαινόμενα και όχι στα σημαινόμενα αυτού που γράφει. Εξάλλου, είναι ο ανταγωνισμός, είναι η έλλειψη συνειδητότητας, είναι η νιότη σας για την οποία σας ζηλεύω ομολογώ και έτσι δεν ενσκύπτετε διόλου στον άλλο και το καινούργιο που φέρνει εδώ πέρα όταν, ούτε λίγο ούτε πολύ μοιράζεται τον μύχιο πόθο του. Δεν τον ρωτάτε, πχ "τι θέλεις να πεις όταν λες Domme" και "πώς την εννοείς την υποταγή" και άλλα. Μόνο να προγκάμε όλοι μαζί ξέρουμε, μέχρι να σιγουρευτούμε πως αυτός που μας μίλησε από την ψυχή του δεν θα το ξανακάνει.

Μου είναι εξαιρετικά εύκολο να καταλάβω αυτό που ζητά ο @Marqui και δεν νομίζω πως είναι τρελός. Αντιθέτως, νομίζω πως, μεταξύ άλλων, είναι πραγματιστής. Υπάρχουν πολλές Κυρίαρχες που δεν είναι και τόσο Κυρίαρχες, οπως βέβαια υπάρχουν και πολλές που είναι πραγματικά. Έτσι και αλλιώς, αν θέλει κάποιος, όχι μόνον ο Marquis, ρόλο Κυρίαρχου, αναγκαστικά θα ξεκολήσει την όποια ταμπέλα από το πρόσωπο που πρόκειται να κυριαρχήσει.

Last edited by a moderator: 1 Μαρτίου 2016
  3. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

Ερώτηση γιατι θα τρελαθώ. Αν κάποιος/α δεν είναι απόλυτα σίγουρος/η πως η κυριαρχία και μόνο τον ικανοποιεί-του ταιριάζει κτλ γιατί να δηλώσει Κ; ας δηλώσει σγουιτς και ας δηλώσει οτι ψάχνεται.
    Μόνο εμένα μου φαίνεται εξοργιστικό το να έρθει πχ ένας σκλάβος και να μου πει όοοοχι εγώ θα σε διεκδικήσω για Κ μου, δεν με νοιάζει τι είσαι , τι θες, θα σου φερθώ και θα προσπαθώ να σε αντιμετωπίσω ως αυτό που εγώ βλεπω. Ειναι λογικό; με σέβεται ως άνθρωπο πρώτα;

Δεν καταλαβαίνω τι "καινούριο" δεν αντιλαμβάνομαι ή μάλλον ναι...δεν καταλαβαίνω για ποια ντόμα και ποια υποταγή μιλάμε, αλλά επίσης πίστευα πως υπάρχει ένα συγκεκριμένο λεξιλόγιο με συγκεκριμένες εννοιες τουλάχιστον για τα βασικά. Αν διαπραγματευόμαστε και αυτο..τότε πάσο!

4. gaby

gaby Guest

Μην μας αγχώνεσαι, δεν αρμόζει σε υποτακτική. Απλά δεν βλέπουν όλοι όλα τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο. Αυτό χρειάζεται να αντιληφθείς.

5. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

ως ανθρωπο οχι μονο δεν σε σεβεται αλλα δεν σε βλεπει καν. απ την αλλη με τετοια ελλειψη ολα να τα περιμενεις...

6. dina

dina Σκλαβα της Brt Contributor

Μετα απο την αποκαλυψη του Γκλετσου πως εχει παει με αντρα,
    καμια δηλωση δε μου ακουγεται τρελη.
    Ψαχνω υποτακτικο να με υποταξει γιατι με τους ''Κ'' δε βλεπω προκοπη.

7. ἀστράρχη

Αυτο που αντιλαμβάνομαι είναι πως όποτε μας συμφέρει υπάρχουν σταθερές και όποτε όχι..διαφορετική αντίληψη.
    Πρέπει λίγο να καταπιούμε αυτή τη καραμέλα. Υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι και αντιλήψεις ως προς το τι επιλέγουμε να κανουμε για εμας, σε εμας κτλ κτλ
    Η ονομασία και κυριως η έννοια πίσω απο κάποιες λέξεις, όχι, δεν είναι ωραίο ούτε λογικό να αλλάζει κατα πως βολεύει. Κ σημαίνει άτομο που συνειδητά και ολοκληρωτικά αρέσκεται στο να ελέγχει και μάλιστα σε τομείς που ξεπερνούν τη σεξουαλική πράξη. Υπάρχει διαφωνία εδω;
    Τι ακριβως λοιπόν δεν ειναι ξεκάθαρο με το ντόμα; αν εννοεί κατι άλλο...δεν φταίω εγώ σαν αναγνώστης που δεν το "πιάνω" και τελοσπάντων επιτέλους ας μάθουμε να γράφουμε αυτό που πραγματικά εννοούμε!

Last edited: 1 Μαρτίου 2016
  8. Brigitte

Brigitte Contributor

πηγε ο Γκλετσος με αντρα?? ω μον ντιε τι ακουω βραδιατικο και δε σωριάζομαι???  

9. gaby

gaby Guest

Το θέμα είναι πού επιλέγει να δώσει το ενδιαφέρον του κάποιος. Στην ουσία που μεταφέρουν τα λόγια του συνομιλητή του ή στο αν ο συνομιλητής του τηρεί κάποιες ταμπέλες. ΑΛλά αν δεν σου αρέσει το λεκτικό κάποιου, δεν συμφωνείς με τα σημαινόμενά του, τότε μπορείς να μην ασχοληθείς. Προς τι η μομφή, επειδή δεν σκέπτεται με τον ίδιο τρόπο με σένα ή και με την πλειονότητα; Επειδή δεν τηρεί τις ίδιες αρχές; Κραυγές περί μη σεβασμού προϋποθέτουν πολλά άλματα στο λογικό κενό.

ΥΓ. Χαριτωμένο αυτό με το συμφέρον. Με τη μία το 'πιασες. Έχω μετοχές στην Μαρκίς λίμιτεδ και από εκεί περιμένω…

10. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Ακούς και κραυγές, να το κοιτάξεις.
    Φαντάζομαι κατέχεις καλά την σοφιστικήν, θιασώτης των διττών λόγων.

11. ἀστράρχη

Γενικά μιλούσα, δεν είναι του στυλ μου να κάνω προσωπικές επιθέσεις.

Προσπαθώ τελευταία φορά, οταν κάποιος ανοίγει ενα νήμα πχ για σοκολατόπιτα και εγω με το σοκολατόπιτα φέρω στο μυαλό μου τη γνωστή, θα μπω να γράψω πόσο μ'αρέσει κτλ κτλ
    Αν αυτός με τη σοκολατόπιτα εννοεί σκατόπιτα και εγώ δεν είχα την ικανότητα να μπω στο μυαλό του, ή δεν είχα την "τύχη" να γνωρίζω τα γούστα του ωστε να καταλάβω τι εννοεί...θα δηλώνω πως μου αρέσει κάτι που δεν μου αρέσει.
    Επειδή λοιπόν οι όροι και οι ταμπέλες για κάποιο λόγο υπάρχουν, όταν βλέπω γραμμένο οτι ενας άνθρωπος που αρέσκεται να ελέγχει θέλει να ελέγξει έναν άλλον άνθρωπο που δηλώνει το ίδιο, εμένα αυτό δεν μου αρέσει και το θεωρώ έλλειψη σεβασμού.Γνώμη μου, το δηλώνω καθαρά.
    Αν εννοεί κααατι άλλο, δεν φέρω ευθύνη.

12. Soraya

Soraya Guest

λένε οι άνθρωποι που πριν λίγο καιρό κοπανιόταν πως ΌΛΕΣ οι σχέσεις έχουν μέσα τους στοιχεία Κ/υ γιατί πάντα κάποιος θα είναι πιο "δυναμικός" από τον άλλο....