Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δηλαδη Εγω που ψαχνω να υποταξω μια Domme Ειμαι τρελλος?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Marqui, στις 3 Αυγούστου 2006.

1. MindFeeder

MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

βασικά ο Dom έχει τον πρώτο λόγο στις κινήσεις ... ικανοποίηση παίρνουν και οι δύο ..

2. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

Ποιος τα λεει αυτά; σε ποιό ντι ες γίνονται αυτά και τα μέλη είναι ικανοποιημένα οτι κάνουν ντι ες;
    Αν εγώ, ενώ είμαι υ ξέρω οτι ο Κ μου ορίζει και πράττει με βάση τα θέλω μου, θα είμαι ευχαριστημένο υ; φυσικά οχι γιατί; γιατι δεν έχω αφήσει κανεναν έλεγχο, ή μαλλον, έχω αφήσει έλεγχο με προυπόθεση να γίνεται το δικό μου; wtf

3. Soraya

Soraya Guest

τον τελευταίο λόγο... εκείνος είναι που θα πάρει τις αποφάσεις... ενδόμυχα όμως πάντα θα ενδιαφέρεται και για την ευχαρίστηση και την ικανοποίηση της υποτακτικής του  

4. MindFeeder

MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

I agree: ... τον πρώτο και τελευταίο λόγο σίγουρα ... τώρα όσο για το αν θα ενδιαφέρεται (και κατά πόσο) ... νομίζω επαφύεται στο άτομο ... 

5. Soraya

Soraya Guest

α ναι!!! σίγουρα!!! και στο πόσο βαθιά επιθυμεί να φτάσει την σχέση... (και οι 2 βασικά)

6. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Θα παρακαλούσα εάν υπάρχει κάποιος Ντομ - Μάστερ καθαρόαιμος και όχι switch θα ήθελε και θα μπορούσε ή οχι να υποταχθεί από μία γυναίκα Κ να μας το πει εάν δεν του κάνει κόπο.

7. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Τι κάνεις ρε μ@λ@κ@;;;

...να εδώ μαθαίνω BDSM.

8. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

με η χωρις pedigree ?  

9. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Και αντιλυσσικο 2016  

10. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Και το passive-aggressive επίσης...

11. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

Ο αντιλυσσικός εμβολιασμός γίνεται μία φορά το χρόνο αν και πολλά εμβόλια δίνουν μεγαλύτερο χρόνο προστασίας ενώ υπάρχει και η άποψη ότι μετά από κάποια χρόνια εμβολιασμού (συνήθως 10) ο Ντομ - Μάστερ αποκτά ανοσία και δεν χρειάζεται επανάληψη των εμβολίων.    

12. brenda

brenda FU very much

Με πιστοποιητικά από επτά σκλάβες/ους τουλάχιστον, πολυετή προϋπηρεσία στο χώρο και δηλώσεις αλληλεγγύης από άλλους πέντε Κυριάρχους. Ότι πιο κοντά στο pedigree.
    Άπειροι, νεότευκτοι, χωρίς πιστοποίηση haccp iso, συστατικές επιστολές, προσωπικές μαρτυρίες των υποτακτικών/σκλάβων τους και εγγυήσεις, δεν γίνονται δεκτοί... 

ΥΓ Η κατοχή dungeon, θεωρείται έξτρα διαπίστευση, καθώς επίσης και το πλούσιο (συνήθως εξαιρετικά κακόγουστο) φωτογραφικό υλικό.