Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δημιουργία πορνό βίντεο

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ερωτικές φωτογραφίες & videos' που ξεκίνησε από το μέλος slvgr, στις 4 Απριλίου 2022.

  1. slvgr

    slvgr humiliate me

    Καλησπέρα Σας,
    Είμαι καινούριο μέλος υποτακτικός σκλάβος , σκύλος, υπηρέτης και σκουπίδι σε Άντρες Κυρίαρχους Αφέντες και μόνο. Δεν με ενδιαφέρουν οι γυναίκες. Μου αρέσει να υπηρετώ Απόλυτα Αρσενικά και να δέχομαι κάθε εξευτελισμό και ταπείνωση για τη διασκέδαση και ικανοποίηση Τους.
    Τον τελευταίο καιρό και λόγω των δύσκολων καταστάσεων που περνάμε όλοι λόγω της πανδημίας έχω ασχοληθεί πολύ με τα πορνό του διαδικτύου. Έχω δει ότι υπάρχουν πολλά site όπου παίζοντας και απολαμβάνοντας τις προσωπικές σου στιγμές έχοντας ανοικτή την κάμερα σου (διατηρώντας σε μεγάλο βαθμό την ιδιωτικότητά σου εφόσον δεν εμφανίζεις πρόσωπα , είτε γιατί φοράς κουκούλα είτε γιατί το κόβεις, ούτε και το χώρο σου - φροντίζεις να σκεπάσεις χαρακτηριστικά έπιπλα) μπορείς να κερδίζεις και πάνω από 1000 ευρώ το μήνα)
    Εκτός του παραπάνω λόγου εμένα προσωπικά με ανεβάζει το γεγονός να υπηρετώ Έναν ή περισσότερους Αφέντες και να με εξευτελίζουν - ταπεινώνουν μπροστά σε θεατές όπου υπάρχει και αλληλεπίδραση.
    Θα με ενδιέφερε πολύ να διαβάσω και γνώμες άλλων μελών (ειδικά ανδρών)
    Ευχαριστώ πολύ
     
  2. afenthsbikys

    afenthsbikys αφεντης ντινας απο σημερα

    πολλυ σωστα τα λες .ειναι πολλυ ερεθιστικο
     
  3. Harry Demos

    Harry Demos Υγεία, επικοινωνία, επανάληψη.

    Keep me in the loop!
     
  4. ZiggyStardust

    ZiggyStardust New Member

    Άκρως ερεθιστικό σαν φαντασίωση, αλλά στην πράξη υπάρχουν περιορισμοί...
     
  5. Koproskylo

    Koproskylo Regular Member

    Σωστός ο από πάνω, το σκέφτεσαι να φορτίσεις την κάμερα εκεί που έχει φτάσει η δεη
     
  6. Widget

    Widget Regular Member

    Δεν ξέρω αν θα μου άρεσε. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, σίγουρα θα ήθελα να ήταν καλυμμένα τα πρόσωπα. Δε θα μου άρεσε να εκτεθώ σε κάποιον/α γνωστό/ή.
    Θα μου άρεσε, ωστόσο, να είχα στην κατοχή μου βίντεο με τις εμπειρίες pegging που είχα και να τα παρακολουθώ όποτε θέλω.

    Επίσης, αν και εκτός θέματος αλλά μια και αναφέρθηκα στην έκθεση, θα μου άρεσε σε μία εμπειρία pegging να υπάρχουν κ άλλες γυναίκες στο χώρο και να παρακολουθούν. Αλλά να τους αρέσει αυτό που βλέπουν και όχι να γελάνε σαν εκείνα τα βίντεο που βλέπει κανείς και φαίνονται τόσο φτιαχτά και μη ρεαλιστικά!  

    Και από εκεί και πέρα, είτε να συμμετέχουν κι εκείνες στην πράξη κατά διαστήματα είτε η βασική... πρωταγωνίστρια να μην τις αφήνει να συμμετέχουν (σαν να τις "βασανίζει" ένα πράγμα).