Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δημοσιοποίηση και Εκθεση του Ιδιωτικού μας βίου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος zinnia, στις 15 Μαϊου 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sapfw

    sapfw λιβελούλα Contributor

    Απάντηση: Δημοσιοποίηση και Εκθεση του Ιδιωτικού μας βίου

    jonh_slave96, μίλησα γενικά, δεν προσωποποίησα την άποψή μου ούτε φωτογράφισα κανέναν... οι περισσότεροι εδώ μέσα είστε φίλοι μου, αν έχω κάτι να πω, το λέω κατ' ιδίαν

    Mistress_Vanda, όπως σωστά ανέφερες είναι φετίχ... δεν μέμφομαι όσους το έχουν, αλλά ο τρόπος που μερικοί το κάνουν υπερβαίνει την αισθητική μου... εξ ου και ο χαρακτηρισμός "γελοίο"
     
  2. latexduck

    latexduck Contributor

    Re: Απάντηση: Δημοσιοποίηση και Εκθεση του Ιδιωτικού μας βίου

    Welcome to the club!    
     
  3. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Δημοσιοποίηση και Εκθεση του Ιδιωτικού μας βίου

    Ευα ειμαι καθετα αντιθετος σε αυτο που γραφεις, για εμενα ειναι πρωτα κατ' αναγκη SEX ΚΑΙ ΒΙΑ,, ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΑΔΙΣΜΟΣ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ, ειναι ενα σκληρο χαστουκι, αλλα ταυτοχρονα και ενα τρυφερο χαδι, ειναι ενα μαστιγωμα μεχρι μελανιασματος αλλα ταυτοχρονα η μετα ειναι και διησδηση του ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ ΣΤΟ ΘΗΛΥΚΟ, ειναι οτι "μπορει" να κανει ενας βανιλλας αλλα με αστηρευτες ερωτικες φαντασιωσεις, αν δεν υπαρχει sex κατ' εμε τοτε υπαρχει παθολογικο η ψυχολογικο προβλημα, δεν υπαρχει ΟΝ επανω στον πλανητη πλην ελαχιστων εξαιρεσεων που να μην κανει SEX.
     
    Last edited: 15 Μαϊου 2008
  4. Mistress_Vanda

    Mistress_Vanda Regular Member

    Re: Απάντηση: Δημοσιοποίηση και Εκθεση του Ιδιωτικού μας βίου

    Σ' έυχαριστώ για την απάντηση, τώρα καταλαβαίνω καλύτερα το τί εννοείς.

    Με ενοχλεί απίστευτα το ότι το SM, επειδή ακριβώς είναι ένα διαφορετικό αλλά και γοητευτικό είδος έκφρασης, χρησιμοποιείται απο πολλούς 'εξωτερικούς' [sic] ώς μέσον προβολής, επιβολής, και όπως λές και εσύ, 'επίδειξης'. Για παράδειγμα αωαφέρομαι στα διάφορα λολιτίδια που αρπάζουν ένα μαστίγιο και κυκλοφορούν σε όλα τα υποτιθέμενα underground clubs!

    Γι'αυτό ακριβώς τον λόγο δέ θεώρησα την έκθεση που έγινε ώς ευκαιρία για να δείξουμε στον πολύ κόσμο το τί κάνουμε, και το τί είναι το SM. Εάν διαβάσετε τα σχετικά Μου posts θα δείτε ότι ξεκαθαρίζω δύο πράγματα -

    1) Μία τέτοια έκθεση δέν πρέπει να γίνεται με γνώμονα τους από έξω.
    2) Μία τέτοια έκθεση - και οποιoδήποτε άλλο ανάλογο δημόσιο event- πρέπει να θεωρείται ώς μία ευκαιρία για Εμάς τους ίδιους που ασχολούμαστε με το SM, να μάθουμε, να δούμε, να συζητήσουμε - όχι ακαδημαικά, αλλά ουσιαστικά και έμπρακτα.

    Οπως βλέπετε, υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για το λόγο ύπαρξης του dungeon απο Εμάς τους ίδιους που συμμετήχαμε στην έκθεση. Ομως, καταφέραμε να βάλουμε τις απόψεις Μας στην άκρη και να δουλέψουμε συλλογικά για ένα καλό αποτέλεσμα. Μακάρι να γινόταν και στις εδώ συζητήσεις το ίδιο!
     
  5. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Βασικά να συμπληρώσω πως και ένας vanilla δικαιούται νομίζω να έχει αστείρευτες ερωτικές φαντασιώσεις και να τις πραγματοποιεί στην κρεβατοκάμαρα του.
     
  6. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Φωτό από το Erotica

    Ακου φιλτατε και να το κλεισουμε εδω, οι περισσοτεροι που συμμετειχαν ειχαν αποδεχθει τους ορους που επεβαλαν 2-3 ατομα (αληθεια γιατι καποιοι πρεπει, να υπακουν σε καποιους αλλους σε κατι που καναμε ο καθενας για την καυλα του και μαλιστα αφιλοκερδως.....) οπως οχι γυμνο, διεισδυση, κ.λ.π.

    Εγω ομως επειδη δεν συμφωνησα με τα ατομα αυτα και τους ορους τους, δεν εκανα και κατι μαζι με αυτους/ες αλλα επελεξα να κανω κατι δικο μου διαφορετικο και με τον τροπο που το θελω Εγω, με ατομα που με επελεξαν και τα επελεξα Εγω εκτος φορουμ (4 βανιλλες γυναικες, την μια μαλιστα μου την εφερε ενας εκολαπτομενος Μαστερ... ξερει αυτος ποιον λεω.... , την Αγγλιδα σκλαβα, και την Τσεχα Μιστρες της), οποτε φιλε δεν μπορεις εσυ να μου πεις, η να μου υποδειξεις τον τροπο που θα εκφρασω εγω το S/M, αλλωστε εσυ οπως εχεις πει ο ιδιος δεν ανηκεις στον χωρο του S/M οποτε δεν μπορεις να με καταλαβεις, ουτε να σε καταλαβω, για εμενα το S/M στο οποιο ανηκω εχει Σαδισμο αλλα εχει και SEX, για εσενα δεν εχει καν Σαδισμο απο οτι μου εχεις πει, δεν ξερω αν εχει και sex?
    Εγω λοιπον εδειξα στο κοινο με τον δικο Μου τροπο οτι το bdsm, εκτος απο μαστιγωμα, και δεσιμο,εχει και διησδηση, ερωτικα χαδια, φιλια, κ.λ.π., και δεν μπορεις εσυ να κρινεις πιο ειναι το σωστο bdsm και πιο οχι, γιατι απλα ο καθενας μας εκφραζει με τον δικο του τροπο τον χωρο αυτον.

    Και τελος οπως ειδες εσυ την πορεια μου και δεν σου αρεσε (απο οτι μου ειπες δεν σου αρεσε η διεισδυση, και το ξεγυμνωμα που εκανα στην βανιλλα μελοντικη σκλαβα.... ) ετσι και εγω η πορεια που ειχες στο τριημερο ηταν για εμενα σκετο ξενερομα, μια πολυ βανιλλα κατασταση, και ξερεις γιατι ? Γιατι απλα δεν ταιριαζουν τα "θελω" Μου με τα "θελω" σου, δεν ειναι κακο ομως αυτο, γιατι απλα, αλλος εσυ, Αλλος Εγω.

    Δεν θελω ομως να το συνεχισουμε αλλο, αν το θελεις εσυ, μονο σε π.μ.

    Την καλησπερα μου αγαπητε.
     
    Last edited: 16 Μαϊου 2008
  7. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Φωτό από το Erotica

    Θα τελειωσει απο εμενα αφου σου πω αυτα.

    Safe kai Sane (ασφαλεια και λογικη) διαπιστωνω μετα λυπης οτι ειναι αγνωστες λεξεις για εσενα παρολο που θελεις να λεγεσαι Κυριαρχο ατομο και δη να φερεις και τον τιτλο "Master".
    Στο αν ειμαι βανιλλα ή οχι δεν θα μπω σε διαδικασια να σου απαντησω.Θεωρω οτι η συμπεριφορα μου ως Dungeon Master ηταν απολυτα ικανοποιητικη προς αυτους που με επελεξαν να εχω τετοιο ρολο.Προφανως για καποιον λογο δικο σου δεν θελησες να εναρμονιστεις και να τηρησεις τους κανονες του Dungeon οποτε λοιπον την επομενη φορα κανε ενα δικο σου χωρο και παιξε εκει.Εγω με τετοιες συμπεριφορες δηλωνω ευθαρσως και ενωπιον των υπευθυνων του ολου εγχειρηματος οτι θα ηταν καλο να ληφθη υποψιν σοβαρα αυτη η δηλωση και πραξη σου γιατι εγω δεν θελω να συμμετεχω σε ενα χωρο εχοντας ενα παρα πολυ υπευθυνο ρολο και να εχω ατομα μεσα στο χωρ ευθυνης που μου ανατεθηκε, τα οποια λειτουργουν αυτονομα και καταπατοντας τους κανονες προκλητικα σαν να μην υπαρχουν.Αυτοι που θεσπισαν τους κανονες εχουν εμπειριες σε Dungeon του εξωτερικου και εμπερια ως υπευθυνοι καλης λειτοθργιας των χωρων αυτων.Εσυ που λες οτι εχεις γυρισει τοσα και τοσα dungeon δεν τους εχεις κατανοησει αυτους τους κανονες ή μηπως και εκει δεν τους αποδεχεσαι και κανεις τα δικα σου.Γιατι αποοσο εγω ο βανιλλα γνωριζω στο παραμικρο ατοπημα που αντιτιθεται στους κανονες ενος dungeon στο εξωτερικο ο πραττων αυτο φευγει πυξ λαξ και εναλλαξ.

    ~Κωνσταντινος
     
  8. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Φωτό από το Erotica

    Για το αν γνωριζω για το Safe kai Sane θα μπορουσαν να στο πουν οι σκλαβες που εχω χρησιμοποησει και ειδικα η "εκλεκτη" μου.
    Αλλα φυσικα τα θεωρω πολυ λογικα αυτα που νιωθεις βλεποντας τον τροπο που λειτουργω Εγω στο S/M το αντιθετο θα μου προκαλουσε εντυπωση, ειπαμε εσυ εισαι απλα Κυριαρχος κατα δηλωση σου (δεν ειναι κακο), Εγω Κυριαρχος Σαδιστης δεν ειναι το ιδιο και οι διαφορες φαινοντε στην σκηνη (κατι εγραψε γι' αυτο η ανασια), και για να σου εξηγησω τι θελω να πω θα σου κανω ενα απλο παραδειγμα, ενας απλος οδηγος δεν μπορει να κανει αυτα που κανει ενας οδηγος φορμουλας και βλεποντας τον να οδηγαει με 350 χιλ επανω σε στροφες νομιζει οτι δεν οδηγει με ασφαλεια και λογικη, αυτο νιωθεις και εσυ βλεποντας εμενα η αν αργοτερα δεις εναν αλλον Κυριαρχο Σαδιστη οπως και τον Γερμανο Master με την σκλαβα του που ειδες στην σκηνη, η την τσεχα Mistress και την σκλαβα της, οσο για το εξωτερικο φιλε Απολλυον σε διαβεβαιω αν πας ποτε θα φυγεις στα πρωτα δεκα λεπτα με αυτα που θα δεις, τα Dungeon εκει ειναι για γερα νευρα, και καρδιες με μεγαλες αντοχες πιστεψε με, ειδικα τhς Ολλανδιας και του Βελγιου.
     
    Last edited: 16 Μαϊου 2008
  9. blindfold

    blindfold Contributor

    Re: Φωτό από το Erotica

    θα συμφωνήσω όσο αφορά ότι δεν είναι θέμα αισθητικής ,αλλά ασφαλείας .
     
  10. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Φωτό από το Erotica

    Διμετρη ομορφια καλησπερα, εχεις δικιο ως προς το θεμα τις ασφαλειας, αλλα σε πληροφορω πρωτου κανω διησδηση στην βανιλλα που την ειχα δεμενη στο χ με την χειρολαβη του μαστιγιου Μου και τα χερια μου τα ειχα πλυνει με οινοπνευμα και το μαστιγιο, και κατοπιν σκουπισα σχολαστικα χερια και μαστιγιο, οποτε δεν υπηρχε κανενας φοβος μολυνσης πιστεψε με, θα εβαζα και προφυλακτικο ακομα στην χειρολαβη απλα εκεινη την στιγμη δεν εβρισκα, και λογο που Εγω οταν χρησιμοποιω καποιαν φροντιζω παντα ο πονος να μην υπερβαινει την ηδονη, επρεπε να τις δωσω οσο το συντομοτερον παλι ηδονη πραγμα που εγινε με την διησδιση της χειρολαβης του μαστιγιου, οπου και "εφτασε" δεμενη και πονεμενη επανω στο χ.......αλλωστε η βανιλλα, εκολαπτομενη σκλαβα....., επρεπε να φυγει με τις καλυτερες εντυπωσεις για τον χωρο μας......, αυτο φροντισα να κανω και Εγω.....και μαλλον το επετυχα γιατι την αλλη μερα ηρθε ξανα και ηθελε και αλλο session......οχι μονο δημοσιο αλλα και πριβε.......   

    Φιλια και απο εμενα υπεροχη ομορφια Μου, και καλη σου νυχτα Κουκλα.
     
    Last edited: 16 Μαϊου 2008
  11. blindfold

    blindfold Contributor

    Re: Απάντηση: Δημοσιοποίηση και Εκθεση του Ιδιωτικού μας βίου

    για να συμφωνήσω με την Mistress_Vanda ,θα αναφέρω κάτι προσωπικό

    σε μία παρέα "ανωμαλιάριδων" ναι εκεί θα γούσταρα να κάνω ρlay μέχρι και δυείσδηση ,δεν ξέρω αν αυτό έχει να κάνει με την επίδειξη ίσως με τον εξευτελισμό έχει να κάνει ,το θέμα είναι ότι οι γύρω ξέρουν τι γίνετε και έχει ουσία αυτό που κάνεις μέσα από το περίγυρο σου .

    όταν όμως είσαι ανάμεσα σε αδιάφορους μάλλον σαν να κάνεις κάτι ατομικό το σύνολο στο οποίο ενταγμένος εκείνη τη στιγμή είναι από αδιάφορο έως ενοχλημένο ,όχι δεν είμαι σαδιστής ,ούτε αναρχιστής (αν και τείνω.. )

    τα πάντα είναι θέμα αλληλεπιδράσεων ,πως αλληλεπιδράς με το περιβάλλον γύρω σου ,καθορίζει και την αξία αυτού που κάνεις αλλά και την απόλαυση που λαμβάνεις ...
     
  12. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Δημοσιοποίηση και Εκθεση του Ιδιωτικού μας βίου

    Ας περιορίζουμε εννοιολογικά τα θέματα, για να συνεννοούμεθα. 'Δημόσια έκθεση του ιδιωτικού βίου' είναι και το να αναλυθείς σε λυγμούς στο λεωφορείο, επειδή η αρραβωνιαστικιά σου το έσκασε με τον γκόμενο της γειτονιάς.
    Θεάματα όπως η Erotica είναι εμπορικές δραστηριότητες οιονεί πορνογραφικού χαρακτήρα και δεν έχουν καμιά σχέση με οποιονδήποτε 'ιδιωτικό βίο' - ή την έχουν αποκλειστικώς στη φαντασία όσων ερασιτεχνών αποφασίζουν να συμμετάσχουν προσκαίρως σε μια δημόσια (παράσταση, ταινία κλπ) εκδήλωση με ανάλογο περιεχόμενο και σαφέστατο κερδοσκοπικό χαρακτήρα, από τον οποίο δεν επωφελούνται υλικά οι ίδιοι. Ένας πορνοστάρ δεν εκθέτει τα (ιδιωτικά) δρώμενα επί της κλίνης του, όταν δίνει παράσταση, μαζί με δεκάδες άλλους σε ένα εμπορικό κέντρο. Υποβάλει την ιδέα, στους θεατές, πως θα ήταν εξαιρετικά ευχάριστο για εκείνους, να αναπαραστήσουν στο δικό τους κρεβάτι όσα διαδραματίζονται επί σκηνής, προσφεύγοντας στη χρήση ορισμένων προϊόντων. Ειδικά στο bdsm, η γκάμα των προϊόντων εργαλείων ή φετίχ, είναι τεράστια και πολλά εξ αυτών κοστίζουν μικρές περιουσίες. Συνεπώς, αντί για 'δημόσια έκθεση' έχουμε, κατά κύριο λόγο δημόσια πρόσκληση για ιδιωτικές επενδύσεις, σε ποικίλες πτυχές του lifestyle.
    Αν πάρω την παρέα μου και οργανώσω μια παρτούζα στην πλατεία Συντάγματος, εκθέτω όντως σε δημόσια θέα πτυχές του ιδιωτικού μου βίου. Αν κάνω το ίδιο, σε συνεργασία με μια γκαλερί, παρουσιάζω ένα καλλιτεχνικό happening. Αν πάλι, το πράξω στα πλαίσια μιας επιχειρηματικής προσπάθειας για την προώθηση ερωτικών βοηθημάτων, συμμετέχω σε μια διαφημιστική εκστρατεία αμιγώς εμπορικού χαρακτήρα - σαν να πωλούσα ή να παρουσίαζα τυριά παραγωγής μου, στην ετήσια εμποροπανήγυρη των τυροκομικών μονάδων μιας γεωγραφικής περιοχής.
    Δεν θα σχολιάσω τί ακριβώς ήταν η προσφατη επίδειξη δεξιοτεχνίας και η ενημέρωση του κοινού για το bdsm, από μέλη του forum, στην Erotica. Θα παρατηρήσω απλώς ότι τα υποκειμενικά, ιδιωτικά κίνητρα συμμετοχής σε ένα γεγονός μπορεί να απέχουν παρασάγγας από την αντικειμενική, δημόσια λειτουργία του ιδίου γεγονότος.
     
Thread Status:
Not open for further replies.