Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δημόσια Συγγνώμη

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 27 Μαϊου 2023.

1. slave32

slave32 Contributor

Σκεφτομαι οτι αυτον τον ανθρωπο τον εχω αδικησει στο φορουμ πολυ. Ενας νεος στο φορουμ, αλλα οχι στον χωρο που τον πηρα απο τα μουτρα απο την αρχη γιατι ζητησε το αυτονοητο, ενας σκλαβος να του μιλαει στον πληθυντικο. Επεσα στη παγιδα του πολιτικαλ κορρεκτ ξεχνοντας την θεση μου και που βρισκομαι. Απεναντιας Εκεινος ηξερε ποιος ειναι.

Στη συνεχεια περιμενα να πιαστω απο διαφορες λεξεις του για να βγαλω τα συμπερασματα μου. Ενω Εκεινος απλα ελεγε εμενα δεν μου αρεσει η βια, δεν σπαω περιουσιες και κεφαλια αλλων. Κι εγω αντιμετωπιζω φοβους και φρικες στην καθημερινοτητα μου, διεκδικω δημοκρατικα χωρις να σπαζω και να καταστρεφω. Εγω τον ελεγα ρατσιστη και φασιστα, τον κοροδευα για να τον φιμωσω. Ημουν λαθος, πολυ λαθος.

Για αυτο σημερα ζητω συγγνωμη δημοσια στον Κυριο @feet-lover ελπιζω να με συγχωρεσετε.

2. δεκτή εφόσον είναι ειλικρινής. τίποτα λιγότερο , τίποτα περισσότερο.

Last edited: 27 Μαϊου 2023