Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δημόσιος λόγος μετα κολάρου: Περιορισμός, αυτοπεριορισμός ή απλά not me?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος margarita_nikolayevna, στις 20 Απριλίου 2017.

1. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

τελικά ανακαλύψαμε οτι στο πλαίσιο του D/s M/s κάποια Μ ελέγχουν τα ποστς των υ/σ τους...

πέφτω απ τα σύννεφα...

2. Iagos

Iagos Contributor

"Ρε τι γίνεται στον κόσμο και εμείς δεν έχουμε πάρει μυρωδιά..."
    Οδυσσέας Πελύτης

3. subwhat

subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

Α εσύ ήσουν το γκντουπ που ακούστηκε και τρόμαξα;;;;;;;   

4. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Ναι αξίζει τιμή. Όπως αξίζει καλό βαθμό κάποιος που έλυσε όλη την εξίσωση και ας βρήκε λάθος αποτέλεσμα γιατί έκανε ένα λάθος στην αρχή. Ωστόσο το βαθμό τον αξίζει κι ας μην είναι άριστα.
    Θαρρώ πως ο Μπαρμπα Αρθρούρος την πάτησε όπως και ο Καντ με την κατηγορική του προσταγή σε ένα σημείο. Αυτό δεν αναιρεί τη δύναμη του λόγου και της σκέψης τους  

5. margarita_nikolayevna

Κατ' εξοχήν χώρος παρεκκλίσεων ποιος είναι;  

Φυσικά  

Φυσικά  

Μπορεί, μπορεί και όχι. Αναλόγως την έκφραση  

Το ότι ένας Κ μπορεί να περιορίζει το λόγο ή και τη σκέψη του υ, δεν σημαίνει ότι το κάνει γιατί νιώθει να απειλείται  

Ναι, έτσι είναι   Η λέξη κλειδί είναι η ενότητα που αναφέρεις  

6. margarita_nikolayevna

Έχετε απόλυτο δίκιο σε αυτό, είναι πολύ σωστή η παρατήρηση σας, δεν είδα καν αυτή την οπτική όταν απαντούσα  

7. margarita_nikolayevna

Αν και πια αποφεύγω να διαβάζω σεντόνια, σας διάβασα μέχρι το τελευταίο κόμμα και χαίρομαι που έγινε accepted το challenge  
    Ακόμη και αν εγώ δεν συμφωνώ με όλα, μου αρέσει πάντοτε να εκφράζεται πολυφωνία στα νήματα αρκεί να είναι συγκροτημένος ο λόγος. Ευχαριστώ  

8. margarita_nikolayevna

Ναι βεβαίως τα ξέρω, μετά κόπου τα έμαθα, εξ ου και οι απαντήσεις και οι αντιδράσεις μου παραπάνω  

Όταν απαντάω δημόσια, χρησιμοποιώ το ποστ ή μέρος αυτού σαν αφορμή, επειδή θεωρώ πως έχει ένα ενδιαφέρον να γραφτεί κάτι δημόσια, ότι θα μπορούσε ίσως να ενδιαφέρει κάποιον. Αν μια απάντηση είναι καθαρά προσωπική τη δίνω σε πμ  
    Έτσι λοιπόν πήρα το ποστ σαν αφορμή για να πω ακριβώς αυτό: "η επιρροή είναι αναπόφευκτη, ακόμη και στις μη ασύμμετρες σχέσεις, πολλώ δε μάλλον στις ασύμμετρες"  
    Δεν αντιτέθηκα σε αυτό που έγραψες, το ενίσχυσα, με μια επισήμανση  

9. brenda

brenda FU very much

Χαίρομαι που ομονοούμε... 

10. margarita_nikolayevna

Ομολογώ ότι ένα από τα πλέον δύσκολα στα οποία εκπαιδεύτηκα, και μου πήρε πολύ χρόνο και κόπο για να το κατακτήσω είναι να ασπαστώ και να εφαρμόσω την εξής θέση του Αφεντικού "το Πρόσωπο δεν είναι οι απόψεις του, δεν είναι οι διαθέσεις του, δεν είναι καν οι πράξεις του".
    Και εδώ μέσα αλληλεπιδράμε σε επίπεδο άποψης.
    Εμείς οι δυο ας πούμε έχουμε διαφωνήσει καθέτως σε κάποια. Κι έχουμε επίσης συμφωνήσει σε κάποια άλλα. Και δεν είναι καθόλου πρόβλημα αυτό, τουναντίον, ούτε τίθεται ποτέ θέμα συμπάθειας ή αντιπάθειας (από μέρους μου τουλάχιστον) μιας και η αλληλεπίδραση μας είναι σε επίπεδο άποψης  

Ωστόσο, όταν διαβάζω κείμενα, με ενδιαφέρει να έχουν έναν ειρμό, μια συνοχή. Όταν γράφουν 2 και πλέον άνθρωποι πίσω από ένα προφίλ, όσο ομονοούντες και να είναι, όσο και να συμφωνούν, δεν υπάρχει ποτέ η δυνατότητα για απόλυτη σύμπτωση. Έτσι, εμένα, τα κείμενα αυτά μου βγάζουν κάτι ανερμάτιστο. Ένα απλό παράδειγμα: διαβάζω ένα κείμενο και τα επίθετα είναι στο θηλυκό (δηλαδή αυτά που χρησιμοποιεί η γράφουσα για τον εαυτό της) και μετά είναι σε αρσενικό. Αυτό, εμένα τουλάχιστον, μου προκαλεί μια αίσθηση ρήγματος.

Δεν έχω κανένα ηθικό θέμα με αυτό, ούτε με αφορά με κάποιο τρόπο, πολλώ δε μάλλον να εγκαλέσω κάποιους ηθικά γιατί το κάνουν (εξάλλου έχω κάνει πολύ χειρότερα στη ζωή μου από το να έχω ένα κοινό προφίλ μαζί με κάποιον άλλο, οπότε θα ήταν αστείο   ), το θέμα το θέτω καθαρά αισθητικά. Δική μου οπτική εντελώς, δεν αξιώνω να το βλέπουν όλοι έτσι  

Η μόνη μου απορία (που εκφράζεται καθαρά από περιέργεια και αδυναμία κατανόησης) είναι: και γιατί αυτοί οι δυο (ή οι δεκα-δυο) να μην ανοίξουν 2 προφίλ (ή δεκα-δυο); Ένα μέιλ και 5 λεπτά χρόνος είναι... Από την άλλη μπορεί κάλλιστα να υπάρχει εξήγηση που δεν τη σκέφτομαι και φυσικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να τη δεχτώ αν όντως είναι βάσιμη.  

11. margarita_nikolayevna

Αυτό θα έπρεπε να μπει σαν επιγραφή πάνω από την "είσοδο" για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι  

12. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Σοβαρά ή τρολλάρεις;