Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Διάλογος με τις σκλάβες του φόρουμ.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος dom2012, στις 30 Ιουλίου 2012.

  1. dom2012

    dom2012 Regular Member

    Απάντηση: Διάλογος με τις σκλάβες του φόρουμ.

    Άνθρωποι!
    Θέλετε να επανέλθουμε στο θέμα?
    Λέω τώρα…
    Μια πρόταση κάνω.  
     
  2. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Διάλογος με τις σκλάβες του φόρουμ.

    Παρά την παροιμιώδη κακοήθειά σου, ξανά το παρακάτω απόσπασμα ,μέχρι να το εμπεδώσεις, όχι για άλλο λόγο αλλά γιατί είσαι mod.

     
  3. anchor

    anchor Regular Member

    Re: Απάντηση: Διάλογος με τις σκλάβες του φόρουμ.

    @Armida, ξαναδιαβάζοντας αυτό το ποστ σου, μπαίνω σε σκέψεις, μήπως τόσο καιρό προσπαθώ με απόπειρες εκλογίκευσης να απορρίψω κάποια πολύ όμορφα και βαθιά συναισθήματα που -όπως λες κι εσύ- είχα κάποτε την τύχη, να βιώσω.

    Αρκετά για μια ζωή.

    Σ' ευχαριστώ πολύ  
     
  4. Απάντηση: Διάλογος με τις σκλάβες του φόρουμ.

    Eδώ βρίσκεται το ζουμί του νήματος. Τι προσευχές και μεγαλεία αγάπης, όταν μιλάμε για απεξάρτηση απο ζήλιες, εγωισμούς κτλ και το μόνο που βαισλεύει είναι ο φθόνος και η κακία. Εδώ κολλάει το όσα δεν φθάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια.
     
  5. anchor

    anchor Regular Member

    Re: Απάντηση: Διάλογος με τις σκλάβες του φόρουμ.

    @sklavina, ελπίζω πως δεν υπαινίσσεσαι κάποιον από τους συνομιλητές μας εδώ, και πως εκφράζεις μια γενικότερη σκέψη σου πάνω στο θέμα.

    Όμως, γενικά συμφωνώ με την άποψη που διατυπώνεις, αν την κατανοώ σωστά, βέβαια. Ένας άνθρωπος που είναι ολοκληρωτικά προσηλωμένος σε έναν άλλο, που αφήνει ένα-ένα τα βαρίδια του εγωισμού να φύγουν από πάνω του, αποκλείω παντελώς να ασχολείται με φθόνους και συναφή... "ενδιαφέροντα'. Δεν υπάρχει χώρος στην ψυχή του, πολύ απλά.

    Αυτό το έχω διαπιστώσει και από προσωπική μου εμπειρία, καθώς και παρατηρώντας άλλα άτομα σε όμοιες συνθήκες.
     
    Last edited: 13 Αυγούστου 2012
  6. Απάντηση: Διάλογος με τις σκλάβες του φόρουμ.


    Λες πως δεν έχεις θέμα μαζί μου και έτσι θα έπρεπε να είναι αλλά απο δική μου τοποθέτηση ξεκίνησε όλο αυτό. Εμένα άρπαξες ή "αρπαξες", όπως θέλεις πες το. Και όχι για να υπερασπιστείς εαυτόν, ούτε καν για να εκφέρεις άποψη προς κάποια συμφορουμίτισα υπέρ της. Δηλαδή το να πεις συμφωνώ με τη λάρα, σκλαβινα έχεις αδικο εδώ και εδώ κατα την άποψη μου και να γίνει διάλογος ειναι δεκτόν.
    Δεν κρίνω και δεν έκρινα τις πράξεις. Δεν με απασχολει αν ο άλλος κάνει ότι μα ότι θέλει και νοιώθει καλά και όμορφα με αυτό. Και εγώ μαζί του διότι αυτό ειναι το ζητούμενο. Να νοιώθουμε όμορφα με ότι κάνουμε.
    Αλλα επειδή ούτε αυτό έκανα. Δεν αναφέρθηκα στην προσωπική ζωή του συνομιλητή μου δηλαδη θα σε παρακαλούσα να μου το υποδείξεις που βλέπεις πως το έπραξα.
    Και μέχρι το ερώτημα μου σε σένα ευθεως αν με μαλώνεις για οσα σκέφτομαι και αισθάνομαι ήταν όλα κατα καποιο τρόπο αποδεκτά. Συνέχισες όμως προσπαθείς να με φέρεις σε δύσκολη θέση. Έψαξα ξανα τα ποστ μου μήπως μου ξέφυγε κάτι προσβλητικό.
    Δεν ταιριαζουν όλοι με όλους. Είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι, διαφορετικές προσωπικότητες εκφραζόμαστε με διαφορετικά μεσα και σίγουρα κουβαλάμε όλοι μέσα μας τα δικά μας "αγκαθάκια". Και έχουμε κάθε δικαιωμα σαφώς και στο λάθος και στο να αναθεωρούμε συν τω χρόνο τις απόψεις μας.
    Και βέβαια όπως έχω πράξει και στο παρελθόν υπάρχουν και τα πμ όταν πραγματικά θέλουμε να λύσουμε μια παρεξήγηση και ξέρεις καλά πως το έχω χρησιμοποιήσει αυτό το μέσω.
     
  7. Armida

    Armida Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Διάλογος με τις σκλάβες του φόρουμ.

    Το μονο που θελω να σου πω ειναι πως αυτα τα συναισθηματα ειναι η υπερβαση. Για να την κανει κανεις θα πρεπει να ακολουθησει εναν κουραστικο δρομο. Ανεφερα ως τυχερες εκεινες που τα καταφεραν και δε σταματησαν στα μισα. Φανταζομαι καταλαβαινεις τι θελω να πω