Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Διάλογος με τις σκλάβες του φόρουμ.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος dom2012, στις 30 Ιουλίου 2012.

  1. dom2012

    dom2012 Regular Member

    Απάντηση: Διάλογος με τις σκλάβες του φόρουμ.

    Μήπως με αυτό το ανθρώπινο εγωισμό και παλεύει μια σκλάβα όταν «προσεύχεται»?
    Και για να είμαι κατανοητός. Και να μην υπάρχει και άλλη μια παρεξήγηση… Δεν κριτικάρω…. δεν…. δεν…. δεν. Συνεχίζω το διάλογο. Καλοπροαίρετα και με ενδιαφέρον.
     
     
  2. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Διάλογος με τις σκλάβες του φόρουμ.

    Δεν παρεξηγω, δεν ερμηνευω, δεν ανταγωνιζομαι.......be cool, συζηταμε.
    Μπα, δεν νομιζω οτι παλευει με αυτον.
    Μαλλον ειναι συνεπαρμενη απο κατι που την εκανε να "φυγει" το μυαλο της και να γεμισει η καρδια της εκεινη την στιγμη και υπερβαλλει.
    Γιατι ειναι υπερβολικη η προσευχη της αν και πολυ γλυκια και εκφραζει τον κρυφο της ποθο.
    Ο εγωισμος ειναι ενα ρουχο που δυσκολα αποχωριζεται ο ανθρωπος, μην σου πω ποτε.
    Καποιες στιγμες βγαζει κανενα μανικι αλλα μετα απο λιγο κουμπωνει παλι τα κουμ πια ως πανω στο λαιμο.
    Δεν πιστευω οτι οι σκλαβες στερουνται εγωισμου.
    Εξαλλου καθε ανθρωπινο ον διακατεχεται απο αυτον.
    Οτι και να κανουμε το κανουμε για δικη μας τερψη πρωτα και μετα των αλλων.
     
  3. dom2012

    dom2012 Regular Member

    Απάντηση: Διάλογος με τις σκλάβες του φόρουμ.

    Είμαι cool  .
    Η διευκρίνιση «… δεν…. δεν …. δεν…» δημιουργήθηκε από το «φόβο»   να ανοίξει μια νέα σειρά παραθέσεων στο προσωπικό επίπεδο      wacky . Πράγμα που δεν το θέλω και το βαριέμαι αφάνταστα.
    Χαίρομαι ότι από σένα δεν «κινδύνεψα»  
    Είμαι σίγουρος ότι κάθε ψυχικά υγιής άνθρωπος δεν μπορεί να στερείται εγωισμού.
    Αλά αναρωτιέμαι… μήπως ή ποιο σοβαρή δουλειά που κάνει η σκλάβα (για μια σκλάβα μιλάω και όχι για μια υποτακτική στο έρωτα γυναίκα) είναι να αποκτήσει την ανάγκη να λειτουργεί (και όχι μόνο στον ερωτικό κομμάτι) προς «όφελος» του κυρίου της?... ικανοποιώντας βέβαιος ύστερα από την πλήρη ικανοποίησή του?
    Δηλαδή να (προσπαθεί) να βάλει το εαυτό της στην δεύτερη μύρα ουσιαστικά και όχι φαινομενικά?
     
  4. anchor

    anchor Regular Member

    Re: Απάντηση: Διάλογος με τις σκλάβες του φόρουμ.

    Ναι συμφωνώ εν μέρει με αυτή την εκδοχή επειδή συνδέεται με μια εσωτερική εργασία που υποθέτω πως είναι απαραίτητη προκειμένου να γίνει ένα με τον Κύριο της, να ενσωματώσει τα δικά του κριτήρια, να σκέφτεται προς όφελος του και όλα αυτά. Χωρίς εσωτερική εργασία αυτό είναι δύσκολο να επιτευχθεί.

    Κατά την κρίση μου, ουσιαστικά καλείται μέσω της σχέσης αυτής να γίνει κατ'ουσίαν ένα με έναν άλλο άνθρωπο. Πώς αλλιώς θα γίνει αυτό αν όχι και με εσωτερική εργασία;

    Η προσευχή είναι σύμφωνα με την αντίληψή μου μια ενέργεια, που εκδηλώνει έκκληση για ενίσχυση της εσωτερικής εργασίας που έχει προηγηθεί ή και συντελείται και δεν αντικαθιστά σε καμμία περίπτωση την εργασία αυτή.

    Μπορεί κάποιοι άνθρωποι σε στιγμές μεγάλης ανάγκης να εκδηλώνονται με μια προσευχή και άλλοι με άλλους τρόπους.

    Όμως, η ανάγκη για δραματική έκκληση ενίσχυσης από τον εσωτερικό εαυτό/ ή θεό, όπως το βλέπει καθένας, λογικά δεν υπάρχει, όταν υπάρχει Κύριος.  
     
  5. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: Διάλογος με τις σκλάβες του φόρουμ.

    Ακομη και αν σε μαλωνε, που ειναι το κακο?

    Ειλικρινα, οι subs γενικα μου δινετε την εντυπωση οτι πολυ ευκολα θιγεστε καθε φορα που καποιος σχολιαζει επικριτικα οσα λετε. Καποιες φορες μαλιστα εχω δει καποιες να παιρνουν υφος ανωτεροτητας <<ποιος εισαι εσυ που θα διορθωσεις??!!>>.
     
    Last edited: 11 Αυγούστου 2012
  6. Απάντηση: Διάλογος με τις σκλάβες του φόρουμ.

    @ Στις τοποθετήσεις μου ήμουν σαφής, ευγενική και καθόλου προσβλητική προς αντίθετες απο τις δικές μου θέσεις.
    Τα ποστ είναι εδώ και ο καθένας μπορεί να κρίνει σύμφωνα με τα δικά του κριτήρια. Αυτό το παιχνιδάκι υπερίσχυσης κάποιας άποψης ως την καλύτερη μπορεί να το παίξει όποιος το επιθυμεί. Εγώ όχι.
     
  7. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: Διάλογος με τις σκλάβες του φόρουμ.

    Δεν μιλησα για καποιο παιχνιδι υπερισχυσης.

    Ρωτω γιατι οι υποτακτικες εχετε ενα αισθητο προβλημα με την κριτικη. Η τουλαχιστον μου φαινεται οτι εχετε.
     
  8. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Διάλογος με τις σκλάβες του φόρουμ.

    Αυτό, προ αμνημονεύτων, ήταν το δικό μου εν είδη submissive creed, που ποτέ δεν είχα και ούτε ενθαρρύνθηκα να έχω, ενθαρρύνθηκα όμως πάρα πολύ να ξέρω τι είμαι, τι θέλω και γιατί το θέλω.

    Επειδή δεν μιλάμε ακριβώς για προσευχή, αλλά περισσότερο για "πιστεύω" υποτακτικής που λέει στον εαυτό της πώς θέλει αυτή να είναι ως υποτακτική. Είναι αυτοαναφορικό μεν, προκύπτει από συσχέτιση δε. Αν ήμουν σε κενό σχέσης, ποτέ δεν θα πέρναγε ειδικά απ το δικό μου ξεροκέφαλο η έννοια της ψυχικής διαθεσιμότητας που καταγράφω. Θα έλεγα ότι αυτό το εν είδη submissive creed μου βγήκε. Ακόμα δεν γνώριζα κάποια σημαντικά πράγματα για μένα, αλλά αυτό δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, η βάση είναι εκεί.

    Πάντως το κείμενο της Βαμβουνάκη μου φάνηκε όμορφο. Το είδα ανεπιτήδευτο, άδολο, πυκνό, συναισθηματικό και δεν διεκδικούσε ούτε συγγραφικές ούτε φιλοσοφικές δάφνες, ούτε δήλωνε ότι είναι η φιλοσοφική λίθος για πάσα νόσο και μαλακία που μπορεί να μαστίζει μια σχέση. Ναι, ο Καζαντζάκης θα το έγραφε πολύ διαφορετικά, θα το διαβάζαμε και θα μέναμε να τρέμουμε ολόκληροι, είτε το είχαμε καταλάβει είτε όχι, αλλά αυτό δεν αλλάζει την γλυκύτητα του κειμένου της Βαμβουνάκη.
     
  9. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Διάλογος με τις σκλάβες του φόρουμ.

    Α για δες, το είχα παρακάμψει αυτό, δεν το είχα προσέξει λόγω δουλειάς  

    Και για τη λάρα και για μένα και ... για σένα  

    Μίλησε για μια κατηγορία πληθυσμού που υπάρχει και δεν το κρύβει, άσχετα αν παρουσιάζεται - και λογικά - από την "καλή της πλευρά" όπως κάνουν όλοι οι άνθρωποι. Σε αντίθεση μ εσένα που σε είδα να προσπαθείς να σκίσεις την τσίπα μεμονωμένων ανθρώπων, προσπαθώντας να βγάλεις στην επιφάνεια αυτό που εσύ πιστεύεις ότι είναι έτσι και ότι τους πονάει. Και έπειτα, η λάρα δεν είπε "τα λέω και για τον εαυτό μου"  

    Είναι η νιοστή φορά που επιτίθεσαι στη λάρα, γιατί νομίζεις ότι μπορείς ή έχεις λόγο δεν γνωρίζω, είσαι όμως υποχρεωμένος να δεχτείς την ύπαρξή της εδώ και την άποψή της όπως δέχονται και οι άλλοι τη δική σου ύπαρξη και άποψη.

    Και αυτό μας φέρνει στην τελευταία σου αποστροφή. Ο λόγος γι αυτό που λες ότι δηλαδή, προφανώς εγώ, επιτίθεμαι στον τρόπο που γράφεις και όχι στην άποψη είναι ακριβώς επειδή έχεις δικαίωμα άποψης...

    ... αλλά όχι και δικαίωμα λάσπης σε μέλη όπως είναι τα παρακάτω,

    Έτσι για την ιστορία, εγώ είπα για το "αυθύπαρκτη" το οποίο κατηγόρησες και στη συνέχεια απέφυγες τον επί της ουσίας διάλογο ενώ εγώ προσφέρθηκα. Σε κάθε περίπτωση, δεν υπήρξα κατά φαντασία σκλάβα κανενός πλην υπήρξα σκλάβα για αξιοπρεπές χρονικό διάστημα και το απόλαυσα για όσο ήταν καλό για μένα.

    Ξέρεις τι γίνεται cornilios; Υπάρχουν θέματα που σηκώνουν πλάκα. Αν όμως, σε θέματα που έχουν να κάνουν με την αγάπη και με το γαμήσι βγαίνουν κάποιοι και ειρωνεύονται και λοιδωρούν, τονίζοντας ότι "των άλλων" τα λεγόμενα δεν στέκουν, με ειρωνείες, με σκληρά λόγια, με λάσπη, με κατηγορίες και με κατηγοριοποιήσεις και ταμπέλες αυθαίρετες, τότε τίθεται για τους πρώτους θέμα προστασίας της ελευθερίας λόγου και άποψης.

    Και τώρα τέρμα από μένα, από δω και μπρος όταν λες κακίες κατά μελών, ακόμα και μαργαριτάρια ανυπολόγιστης αξίας στο trolling να είναι, σε προειδοποιώ ότι θα τις διαγράφω και αν είναι προς εμένα δεν θα σου απαντώ.

     
     
  10. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Διάλογος με τις σκλάβες του φόρουμ.

    Αυτά που ισχυρίστηκε ο cornilios δεν είναι ο μόνος που τα ισχυρίζεται. Είναι και άλλοι που απλά σιωπούν, ανάμεσά τους και εγώ γιατί πώς να τα βάλεις με τόση επαλαμβανόμενη προσβλητικότατη επιθετικότητα, κάτω από το υποκριτικό σάς βρίζω αλλά είναι η δική μου άποψη και μόνο" προερχόμενη μάλιστα από ανθρώπους που βιώνουν τόσο υψηλά συναισθήματα αγάπης προς το δρόμο για την τελείωση, που οι άλλοι οι ταπεινοί είμαστε ανίκανοι να συλλάβουμε και γι αυτό τα λοιδωρούμε? Ή όπως σοφά λέει και η σκλαβίνα δεν μας ενδιαφέρει να επιβληθούμε σε μια συζήτηση.
     
    Last edited: 12 Αυγούστου 2012
  11. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Διάλογος με τις σκλάβες του φόρουμ.

    Το "επαναλαμβανόμενη" δεν σε απαλλάσσει από την υποχρέωση να δώσεις δεδομένα για κάτι που κατηγορείς ευθέως. Συγκεκριμένα ποστ σε αυτό το νήμα και συγκεκριμένα σημεία σε παρακαλώ, πού διαπιστώνεις ότι σου έγινε επίθεση με σκοπό να σε προσβάλει για τον τρόπο που αγαπάς και από ποιον.

    Το ξέρω ότι δεν σε ενδιαφέρει να επιβληθείς στην προκειμένη, αλλά θα ήθελα, αν είναι δυνατό, να γνωρίζω πού ακριβώς κατά τη γνώμη σου ερείδεται η "τόση επαναλαμβανόμενη προσβλητικότατη επιθετικότητα".

    Ευχαριστώ.
     
  12. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Διάλογος με τις σκλάβες του φόρουμ.

    Γ ι α τ ί θέλεις να γνωρίζεις? Τρεις τουλάχιστον από εμάς εκφράσαμε ευθαρσώς δυσαρέσκεια στον τρόπο που εκφράστηκε η λάρα και στους δύο πρώτους όρμηξες να τους 'δαγκώσεις' χωρίς καν να τους ρωτήσεις, υπερασπιζόμενη τη λάρα. Δεν είναι η πρώτη φορά που το πράττεις και παρ' όλο που και άλλα μέλη έχουν διαμαρτυρηθεί γι αυτού του είδους παρεμβάσεις σου εσύ συνεχίζεις ακάθεκτη ως οδοστρωτήρας/ Ως εκ τούτου μην περιμένεις λοιπόν απάντηση από εμένα.