Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Διαγραφή μελους και κανονισμοι.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Konstantinos, στις 4 Ιανουαρίου 2015.

  1. Ξέχασα και τις Βαβελίτσες, καθώς και το Παρά Πέντε από το 93 και δώθε
     
  2. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Δεν μου αρέσει να επαναλαμβανομαι αλλα ισχύει οτι εγραψα παραπάνω και οτι αναγράφεται στους κανονισμούς. Ο Λόγος για τον οποιό όλες οι ιστοσελίδες τέτοιου τυπου εχουν αναλογους κανονισμούς, είναι για να αποτρέπεπουν εκβιασμους του τυπου "σβησε αυτό, κάνε το άλλο" κτλ, οι οποιοι στην συντριπτικη πλειοψηφια προερχονται απο προβληματικους χρηστες. Πουθενα δεν σβήνονται ποστς και ορθως ολες οι κοινοτητες λειτουργουν με το μοντελο συμφωνα με το οποιο ο καθε χρήστης είναι υπευθυνος για οσα λεει και οσα κανει. Μια δημοσιευση αποτελει προσωπικη αποψη αυτου που την εκφραζει, το αν θα σβηστει η αν θα παραμεινει στην βαση δεδομενων την ιστοσελιδας, αυτο ειναι δικαιωμα του εκαστοτε διαχειριστη.
     
  3. libra

    libra Regular Member

    μια απορία, τους προβληματικούς χρήστες γιατι δεν τους διαγράφετε, μιας κ σας βαζουν σε μπελάδες και σας χαλαν την ησυχία σας και αναγκάζεστε να επαναλαμβάνεστε?
     
  4. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    δινουμε ευκαιριες πριν διαγραψουμε / μπαναρουμε καποιον. και ειμαστε ιδιαιτερα ανεκτικοι πολλες φορες ...
     
  5. libra

    libra Regular Member

    μάλιστα και καλά κάνετε, οκ, αλλά εδω που τα λέμε δεν είπε και κάτι τραγικό, όντως η αναφορα στην παιδικη ηλικια δεν ήταν και το καλυτερο.
     
  6. vanilla30

    vanilla30 κι αλλο!!

    Φανταστειτε ο καθενας μας για χ,ψ λογουν να εσβηνε οποτε του εκανε κεφι την καθε μια παρεμβαση του στο οποιοδηποτε νημα η ποστ....δε θα βγαζαμε ακρη στη συζητηση,ανταλλαγη αποψεων αλλα και σε διαφωνιες που προεκυπταν αναλογα τη περισταση κλπ..,θα υπηρχαν τετοια κενα που η μονη λυση υστερα θα ηταν να διαγραφουν ολα αυτα τα ποστ αφου δε θα καταλαβαινε κανεις και τιποτα..αυτο μπορει για ενα μελος εδω να ειναι το επιθυμητο αλλα αυτο ειναι και το σωστο;;;
    Τωρα για τα νομικα δε γνωριζω να πω αλλα μεγαλα παιδια ειμαστε ξεραμε τι και πως οταν μπηκαμε εδω η οπουδηποτε καθε φορα ....μπορει να πρεπει να βγουν η και οχι αυτο θα το κρινουν οι διαχειριςτες μαζι με τον εκαστοτε ενδιαφερομενο ...επιλογη αυτων.

    Καλο θα ειναι να μη φτανουμε στα ακρα οσο κι αν σε καποιους ειναι διεγερτικο αυτο και να κραταμε ισορροπιες..δεν εχουμε τιποτα να χωρισουμε και αυτο ειναι και το ενδιαφερον.... "διαφερουμε ολοι" αυτο ειναι και ομορφο αλλα και πιο διεγερτικο....

    Υ.Γ η ιστοριουλα ειναι για χαμηλες πωλησεις κατα τη γνωμη μου παντα!!!
     
  7. libra

    libra Regular Member

    Ναι δίκιο έχεις, αλλά και τώρα πχ εγώ μπορώ να μπω στα σχόλια μου και να τα διαγράψω ή να τα αλλάξω οπότε αυτό δεν ισχύει, αν θέλω να δημιουργήσω τετοιο θεμα μπορώ.

    Σαφώς και είμαστε μεγάλα παιδιά και ξερουμε που μπήκαμε και σαφώς είμαστε υποχρεωμένοι να σεβόμαστε το χώρο που μπήκαμε. Το θέμα είναι και ο χώρος να σέβεται και να εξηγεί για ποιον λόγο πχ εσένα σε αποκλείει και μένα όχι. Όχι ότι είναι υποχρεωμένος να το κάνει απλώς για το δίκιο του πράγματος καλό είναι να εξηγεί. Νομίζω πως έτσι κερδίζει πόντους.
     
  8. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    @libra μπορεις να κανεις edit για καποιες ωρες μετα απο το καθε ποστ για τυχον διορθωσεις.
     
  9. vanilla30

    vanilla30 κι αλλο!!

    Ναι σιγουρα το πιο σωστο ειναι αυτο αλλα οπως ειπες δεν ειναι υποχρεωση του..παρ ολα αυτα ας ειμαστε ηρεμοι και ας φιλτραρουμε κανα δυο φορες οτι λεμε ..κερδισμενοι θα βγουμε ολοι!!
     
  10. libra

    libra Regular Member

    Μετά δεν μπορώ? δλδ μετά από 2-3 μέρες δεν μπορώ?
     
  11. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    οχι @libra . και αυτο γινεται για τον ιδιο λογο για τον οποιον δεν διαγραφουμε ποστς. για να μην πηγαινει ο καθε ενας μετα απο μερες και σβηνει ποστς και καταστρεφει τα νηματα.
     
    Last edited: 6 Ιανουαρίου 2015
  12. libra

    libra Regular Member

    α οκ είδες που είναι καλύτερες οι περικοκλάδες?