Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Διαδικασία προσεγγισής Κ/υ μέλους.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Queen87, στις 17 Φεβρουαρίου 2019.

  1. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Αυτός ποιός;  
     
  2. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    ο Raed
     
  3. Raed

    Raed Dazed

    @espimain , @Alpha Wolf
    Και εσείς πως το ξέρετε ότι δεν έχω αλληλεπίδραση με Κυρίαρχους? Τι να πω, θα φαίνεται και αυτό από μακριά μάλλον. Έχετε κολλήσει με το ότι ψάχνω ντε και καλά μια Κυρίαρχη. Να το ξαναπώ? θα το ξαναπώ, δεν ψάχνω. Tο νήμα όμως είναι ανοιχτό προς όλους, Κ και υ, δεν γράφει κάπου "απαντάνε μόνο όσοι αλληλεπιδρούν με κάποιο σερνικό Κ".

    Όποια άποψη δεν βολεύει βάζουμε την ταμπέλα “κάνει σαματά”?

    Οι υποτακτικοί εκδηλώνονται με διάφορους τρόπους, σίγουρα δεν είναι όλοι άβουλα όντα ή όλοι χαμηλών τόνων όπως θα θέλατε γιατί βολεύει. Βέβαια το να αισθάνεται κάποιος Κυρίαρχος με την υποταγή ενός άβουλου υ προς το άτομο του μόνο επειδή δηλώνει status Κ είναι, σαν να αισθάνεσαι MasterChef ανοίγοντας μια κονσέρβα τόνο σε μια πεινασμένη γάτα.

    Aν έφτασε ένα απλό σχόλιο για να κλονίσει και να θίξει τις κυριαρχικές σας θέσεις. Δείτε το λίγο.

    @estelwen
    Εγώ τα λέω dm = direct message.

    Σεβασμός: Τρόπος έκφρασης που βασίζετε στην αλήθεια και ευνοεί ξεκάθαρες διαπροσωπικές σχέσεις. Η ευγένεια και η λεπτότητα των τρόπων, είναι στοιχεία που μπορεί να συμπεριληφθούν ή και όχι, τουλάχιστον όπως το βλέπω εγώ (παρακάτω έχω βάλει και παράδειγμα). Αν πάλι θα είναι ξεκάθαρη ή όχι η πρόθεση είναι στην ευχέρεια του καθενός. Όπως και οι απαντήσεις που θα λάβει, αν θα τις λάβει.

    Υπόλοιπες “άκυρες στιγμές”, χμμ μια για παράδειγμα είναι αυτό το νήμα #Το δώρο των υποτακτικών ανδρών στους Κυριαρχικούς. Προσωπικά από Κυρίαρχες τέτοια συμπεριφορά δεν διάβασα μέχρι τώρα, ούτε βρήκα κάτι τέτοιο σε παλαιότερα νήματα, τώρα τι να σας πω, μάλλον θα διάβασα λάθος νήματα. Στείλτε μου με την πρώτη ευκαιρία ένα νήμα από αυτά που βγάζετε τα ποσοστά σας. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον κόπο και τον χρόνο σας.

    Δικό μου συμπέρασμα είναι. Λάθος τρόποι δεν υπάρχουν, για τις λάθος επιλογές μας είμαστε όλοι μεγάλα και εμβολιασμένα παιδιά, αυτό θα το δει ο καθένας μας στο damage control που θα κάνει, πάντως το νήμα #αν μ’ακούς έχει αρκετό υλικό τέτοιων επιλογών, βάζω και τον εαυτό μου μέσα.

    Επίσης, ο καθένας μας βγάζει τα συμπεράσματα του. Αυτό είναι το δικό μου, είναι λάθος? Και ποιος θα το κρίνει αυτό? Μήπως θέλετε να μου πείτε πλαγίως με κάποιο τρόπο ότι είναι πολύ καλύτερα να μην βγάζουμε συμπεράσματα και να είμαστε όλοι σύμφωνοι σε όλα? Αν το κατάλαβα λάθος, mea culpa mea maxima culpa.

    Καμία επίθεση από την πλευρά μου, τη γνώμη μου λέω και αυτός είναι ο τρόπος μου, ευθύς, ξεκάθαρος και ωμός, δεν είναι ανάγκη να αρέσει σε όλους, παραπάνω όμως γράψατε ότι προτιμάτε την ξεκάθαρη στάση, μήπως βάζετε αυτογκόλ με την τελευταία τοποθέτηση σας? Εγώ είμαι αλλεργικός σε πολλούς ανθρώπους πχ σε αυτούς που βάζουν ταμπέλες, αλλά τους ανέχομαι, τους διαβάζω, τους σέβομαι λέγοντας τους τη γνώμη μου ανοιχτά χωρίς να τους θάβω πισώπλατα (hot tip: και αυτό μια μορφή σεβασμού είναι που δεν περιέχει ούτε λεπτότητα τρόπων, ούτε ευγένεια, σαν βασικά και αναγκαία συστατικά), άνθρωποι είναι και αυτοί και ο κόσμος είναι ωραίος γιατί είμαστε όλοι διαφορετικοί, αλλά δεν θα κάνω χαΐρι μαζί τους!

    Καλή συνέχεια.

    @tithon
    Aπάντησα στην Estelwen, μπορείτε να διάβασετε την προσπάθεια μου παραπάνω. Να μην τα γράφω δυο φορές. Βαριέμαι.
     
    Last edited: 28 Μαρτίου 2019
  4. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Ω, δυστυχώς δεν εχετέ αυτό το ελαφρυντικό...
     
  5. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Δεν είναι παρακάλι. Και δεν κρίνεται ως παρακάλι.
    Είναι μια προκαταβολή υποταγής (και χαρακτήρα εν γένει) που δίνεις, για να σε πάρει ο κυρίαρχος στα σοβαρά. Και εξηγώ γιατί και για εναν ακόμα σημαντικό λόγο, πέραν των όσων παρέθεσα :

    Ενα Κ που έχει σκοπό να σουζάρει σε ερωτικοσεξουαλικό και μη επίπεδο, στα πλαίσια του βδσμικού σχετίζεσθαι βεβαιώς, θα πρέπει να έχει κάποια εχέγγυα, ότι θα επιχειρήσει να σουζάρει εντούρο μηχανάκι που θα αντέξει,γιατί φτιάχτηκε για σούζες στα βουνά, και όχι σε καμουφλαρισμένο παπάκι που θα σπάσει, γιατί φτιάχτηκε για ταχύτητα στην πόλη.

    Ειναι εκτός των άλλων και Show me the money η φάση.

    Αλλωστε θα χεις ευκαιρίες για παρακάλι όταν φτάσει το θέμα στο κυρίως πιάτο, πάμπολλες...  
     
    Last edited: 28 Μαρτίου 2019
  6. tithon

    tithon Contributor

    αυτό το τελείως πρωτότυπο είδους σεβασμού μου αρέσει, θα πάρω απ' αυτό.

    άριστα, το καταλαβαίνω άνετα, εντελώς νέες διαδικασίες σεβασμού.

    το προτεσταντικό κλαψομούνιασμα για damage και καταμετρήσεις πώς προέκυψε ξαφνικά μετά από τόση ευθύτητα και υπευθυνότητα; μπας και δεν είναι όσο πρωτότυπο νόμισα στην αρχή;

    καλώς ήρθες και βλέπουμε.
     
  7. espimain

    espimain Contributor

    Κάνει μπαμ!
    Το θέμα είναι τι νταλγκά τραβάς με τους κυριαρχικούς άνδρες;
    Κανένας τους δεν έχει λόγο ν' ασχοληθεί μαζί σου. Εσύ γιατί καλοψομουνιάζεις;
     
  8. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Μμμ. Αν κάποιος πει στη μούρη του άλλου "είσαι μαλάκας!", τα λόγια αυτά μπορεί να είναι αλήθεια για αυτόν που τα λέει, ξεκαθαρίζουν ίσως την συγκεκριμένη διαπροσωπική σχέση, είναι όμως σεβασμός; Ας το εμβαθύνουμε: "Είσαι μαλάκας, στο λέω γιατί σε σέβομαι". I very much doubt it. Άλλο πράγμα, άλλες προϋποθέσεις και εμβέλεια ο σεβασμός.
    Θέλετε να εξηγήσετε τι σας έκανε εντύπωση σε αυτό το νήμα;
    Μην περιμένετε με αδημονία, η χοντρικά unisex κατανομή χαριεντίσματος και χαριτωμενιών προέρχεται από την συνολική εικόνα που έχω του φόρουμ. Παραδόξως, θα έλεγα κι εγώ, αλλά με αντίθετο πρόσημο, πως
    οπότε μάλλον δεν συμφωνούμε στο νόημα και στη χρήση αυτού και παρόμοιων αυτοαναφορικών κλαψιάρικων νημάτων.
    Δεν ξέρω τι καταλάβατε, υποστηρίζω ότι δεν είναι χρήσιμες οι ρητορικές ερωτήσεις και τα αστήριχτα συμπεράσματα.
    Νομίζω μπερδεύετε την ευθύτητα, ξεκάθαρη και ωμή όσο θέλετε αλλά τεκμηριωμένη, με αστήρικτες γενικεύσεις και τσουβαλιάσματα, ειδικά με ύφος θα-σας-πω-εγώ-γατάκια. Δείτε στην ανάρτησή μου σε τι αναφέρθηκα ως φιλιππικούς.
    Στην estelwen, με e μικρό. Η επιλογή του μη κεφαλαίου δεν είναι τυχαία.
     
    Last edited: 29 Μαρτίου 2019
  9. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    - Πώς θα θέλατε να σας προσεγγίζουν;
    Δεν θέλω ! Αντικοινωνική ,ξυνή ,κτλ .

    - Πώς πρέπει να σας προσεγγίσουν;
    Γιατί πρέπει ;

    - Σε περίπτωση που δεν σας προσεγγίσουν κάνετε εσείς κίνηση;
    Αν και εφόσον ,όταν, άμα κτλ .

    Σε μια συζήτηση που είχα, συζητήσαμε ότι η υπό θα πρέπει να παρακαλέσει το Κ μέλος να την αναλάβει.
    Γονυπετής! Αν πρέπει ! Μόνο έτσι !
    Τα υ εφόσον είναι αδέσποτα έχουν ελεύθερη βούληση να κάνουν ότι τους κατεβάσει η κούτρα τους .

    - Ποιά η αποψή σας και ποιά η τοποθετησή σας;
    Την είπα !

    - Θέλετε να σας προσεγγίσουν κάτ'αυτό τον τρόπο;
    Δεν είμαι drama queen !

    Υπ1: για να μην χάσω την συνέχεια ήρθα ,είναι και αυτές οι αϋπνίες μου ...έχω φερει pop corn να κεράσω;

    Υπ2: προς κάθε ενδιαφερόμενο η λέξη σεβασμός σημαίνει......
    Ότι εκτιμώ κάποιον για ήθος ,την προσφορά ,την αφοσίωση, την προσωπικότητα του κτλ κτλ
    Ο Σεβασμός επίσης κερδιζεται σε βάθος χρόνου ,ούτε απαιτείται ούτε χαρίζεται σε κανέναν !
     
    Last edited: 29 Μαρτίου 2019
  10. Raed

    Raed Dazed

    @tithon
    Εξήγηση σεβασμού ήθελες και την πήρες! Χαίρομαι που την κατάλαβες, απλή ήταν, αλλά μη το ζορίζεις το πράμα με νέες και παλιές διαδικασίες και δεν χρειάζεται να μου δώσεις αναφορά για το αν θα πάρεις από αυτό ή όχι, δεν είμαι το Κ σου. Κάνε ότι θες!

    Κοίτα damage control κάνουμε όλοι μας, αργά ή γρήγορα. Αντιθέτως με αυτό που έγραψες (μάλλον έψαχνες κάποιο τρόπο για να μου την πεις και λές "κάτσε να πατήσω στο κλαψομούνιασμα των υ, πιάνει πάντα" ατύχησες όμως, δες γιατί), συμπεριέλαβα τον εαυτό μου ακριβώς για να είμαι σωστός, ευθύς και υπεύθυνος, απέναντι σε όλους όσους έγραψαν, γράφουν και θα γράφουν στο νήμα #αν μ 'ακούς για θέματα επιλογών και μη και θα γράψω και εγώ αν νιώσω ξανά την ανάγκη, η δική σου γνώμη δεν επηρεάζει τις επιλογές μου. Αυτό όμως το ανέφερα μιας και για κάθε τοποθέτηση ζητούνται παραδείγματα, αποδείξεις κα, είπα λοιπόν να σας προλάβω, αλλά ούτε και αυτό άρεσε. Κατάλαβες τώρα γιατί το έγραψα? Αν το είδες και το βλέπεις ακόμα σαν κλαψομούνιασμα, δες το, δεν μπορώ και δεν θέλω καν να μπω στη διαδικασία για να κάνω κάτι. Γνώμη σου είναι.

    λες? Και στο χάλασα με την δεδομένη πρωτοτυπία τώρα δηλαδή?

    Καλώς σε βρήκα, όπως είπα όμως είμαι αλλεργικός σε πολλά και έχω πολλές παραξενιές όποτε μαζί δεν έχουμε να δούμε τίποτα. Μην ελπίζεις άδικα.

    @espimain
    Μην μπερδεύεστε, εγώ δεν είμαι εσείς. Δεν κλαψομουνιάζω, (άντε πάλι με αυτή την καραμέλα όταν δεν ξέρουμε τι να πούμε για να την πούμε σε κάποιον υ), αντιθέτως, εγώ λέω τη γνώμη μου ωμά, άλλοι είναι αυτοί που θίγονται με το παραμικρό και βγάζουν ανασφάλειες του τύπου "θα μας φάει τις γκόμενες", "θα μας ρίξει από την ψηφιακή πολυθρόνα" και άλλα τέτοια, οπότε κάτσε να μαζευτούμε όλο το crew για να του την πούμε. Και κάνετε like ο ένας στο άλλο για συμπαράσταση. Νταξ epic!

    Α και κάτι άλλο κάτι τέτοιες τοποθετήσεις (βλέπετε σαματάδες, ανασφάλειες, μπάμιες, χεσμένα υ, καραμέλα κλαψομούνιασμα όταν δεν έχουμε τι να πούμε, νταλκάδες κα) είναι σαν να στέλνετε πουτσοφωτογραφία σε όλο το φόρουμ, δεν είναι ότι καλύτερο για Κ. Δείτε το λίγο, χαλάει την εικόνα της κυριαρχίας. Φιλική συμβουλή!

    Προσοχή! Η υπερβολική έκθεση σε αυτεξούσια υ, μπορεί να βλάψει σοβαρά το Ego σας! Δεν χρειάζονται νήματα και σεντόνια για τα γιαλαντζί, φτάνουν οι σωστές τοποθετήσεις και αμέσως βγαίνουν στην επιφάνεια όλα. oops!

    *Κάντε όμως έναν κόπο και δικαιολόγηστε μου αυτό το "κάνει μπαμ" με δικά σας λόγια όπως έκανα εγώ με το σεβασμό! Για να μην μιλάμε μόνο για να μιλάμε! Ευχαριστώ.

    @estelwen
    Εννοείται το “είσαι μαλάκας” μπορείς να το πεις και μόνο ένας μαλάκας δεν θα το δεχόταν διότι σου λέει κατάμουτρα την αλήθεια ο άλλος. Το ίδιο συμβαίνει και με τα δικά μου σχόλια, απλά λογάκια και σταράτα. Όπως το είσαι "κομπλεξικός", "ξερόλας", "κλαψομούνης" κα όλα δεκτά! Η ωμή αλήθεια είναι ότι καλύτερο πάντα.

    Παράδειγμα ζητήσατε και το πήρατε, μην το κουράζουμε. Οι τοποθετήσεις του Lizard με κάλυψαν πλήρως στο συγκεκριμένο νήμα.

    Δεν με καλύπτει η προσωπική σας συνολική εικόνα, ακούγεται σαν "δεν έχω τι να σου απαντήσω και για να μην βγω κάρτα ότι γράφω ότι να ναι θα πω κάτι πιασάρικο για να ξεφύγω". Δεν πιάνουν όμως αυτά σε εμένα. Περιμένω και θα ήθελα μια απάντηση πιο τεκμηριωμένη με τα νήματα και τα ποσοστά στα οποία αναφερθήκατε ή μιλάμε σοβαρά ή λέμε μαλακίες για να γεμίσουμε τα σχόλια. Περιμένω αυτά τα νήματα, αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε και να το κουράζουμε. Εγώ τεκμηρίωσα την τοποθέτηση μου, κάντε και εσείς το ίδιο. Ευχαριστώ!

    Δεν συμφωνούμε τι να κάνουμε. Θα το ξεπεράσουμε που θα πάει!

    Δείτε τώρα, απάντησα με το δικό σας τρόπο στη δική σας ερώτηση και δεν σας άρεσε. Epic? Εσείς τι δεν καταλάβατε? Θέλετε να μου πείτε αφού μου απαντήσετε στο θεματάκι με τα ποσοστά? Θα περιμένω, δεν βιάζομαι.

    Κανένα τσουβάλιασμα δυστυχώς για εσάς, τελειώς άστοχη τοποθέτηση. Όλες οι τοποθετήσεις μου έχουν γερές και ξεκάθαρες βάσεις, οι οποίες απλά δεν αρέσουν. Δεν μπορώ να πω το ίδιο για τις δικές σας. Το θα-σου-πουμε-εμεις-γατακι το έχετε υιοθετήσει σε όλη τη συζήτηση, μην μπερδεύετε λοιπόν εμένα με εσάς. Και παρατηρώ μια εμμονή, κουραστική θα έλεγα, στο να μην απαντάτε σε απλές ερωτήσεις και να προσπαθείτε, χωρίς επιτυχία, να τις αποφύγετε με δικές άστοχες τοποθετήσεις και ερωτήσεις, μέχρι γανιάσματος!

    typo. Δεν σας έκανα όμως tag σωστά; Οπότε το πως θα γράφω είναι δικαίωμα μου! Δεν θα γίνουμε και ανορθόγραφοι επειδή το θέλετε εσείς!

    Θα πρέπει να είστε πιο συνεπής στις συζητήσεις και να μην γράφετε πράγματα τα οποία δεν μπορείτε να τεκμηριώσετε. Για να το πω και με κάποια δικά σας λόγια, έχουν τη χρησιμότητά τους σε διάλογο, είναι πληροφορίες σχετικά με το modus operandi του συνομιλητή αλλά βγάζει μια κακή εικόνα σε όσους σας διαβάζουν. Λίγο προσοχή!

    *Αναμένω με αγωνιά να τεκμηριώσετε αυτό που είπαμε (% και νήματα), αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί η συζήτηση.


    Καλημέρα!
     
    Last edited: 29 Μαρτίου 2019
  11. espimain

    espimain Contributor

    Σαν να λέμε αυτοϊκανοποιούμενα;
    Καλό και ακριβές!
     
  12. espimain

    espimain Contributor

    Και όμως καλψομουνιάζεις. Το αν δεν το καταλαβαίνεις είναι δικό σου πρόβλημα.