Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Διαδικασία προσεγγισής Κ/υ μέλους.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Queen87, στις 17 Φεβρουαρίου 2019.

  1. espimain

    espimain Contributor

    Όσο πατάει η γάτα      
     
  2. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Μαϊμουδαρχε, το γραφεις αψογα και η σταση σου ειναι προς μιμηση. Αυτα.
     
  3. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Εγώ τώρα αυτό το μοντέλο το βρίσκω χμμμ.... κάπως πολύ απλουστευτικό, να θυμίσω πως αν μιλάμε για ηλιακό σύστημα, γύρω- γύρω απο τον ήλιο - Κ περιστρέφονται σε μόνιμη βάση πεντεξηεφταοχτω πλανήτες - υ ( ; )
    Το υ σώμα εκτός συστήματος που έλκεται απο τον ήλιο-Κ και παγιδεύεται, ψιλοαπίθανο να αποκτήσει σταθερή τροχιά γύρω του, συνήθως εξαερώνεται πέφτοντας προς αυτόν, είτε αυτοαναφλέγεται και καίγεται ,είτε - ενίοτε - τρακάρει με τους πλανήτες...

    Δεν ξέρω αν υπάρχει αναλογία με το θέμα μας, απλά σκέψεις κάνω... 
     
  4. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Κατ'αναλογία παράδειγμα είναι, η πραγματικότητα ενός ηλιακού συστήματος είναι φοβερά πιο πολύπλοκη από τα μικροδράματά μας.

    Just saying
     
  5. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

    Εσένα θα προσεγγίσω για Κ μου.
    Το αποφάσισα.
     
  6. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Ετσι. Πες τα. Ολες αυτες που περιφερονται ελευθερες και δεν παγιδευονται απο εναν Κ, στο τελος θα αυτοαναφλεργουν. και θα καουν!
    ΟΧΙ θα την γλιτωνανε. Οριστε μας!
     
  7. MindFeeder

    MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

    Επί των αρχικών ερωτημάτων του νήματος, νομίζω πως δεν έχει τόση σημασία η αρχική προσέγγιση (τι θα ήθελα, ή αν πρέπει ή όχι κάτι).
    Κυρίως επειδή προτιμώ να γνωρίζω τον άλλον από κοντά και όχι μέσω διαδικτύου.

    Όσον αφορά τις λοιπές ερωτήσεις, πιστεύω πως το υ μέλος καλό είναι να μη διστάζει να εκφράσει (και γιατί όχι να ζητήσει, ή / και να παρακαλέσει) το Κ μέλος να το αναλάβει.

    Γιατί όσο περισσότερο εκφράζεται ένα υ προς το Κ μέλος, τόσο περισσότερο αποδεικνύει πως έχει παραγκωνίσει τον εγωισμό και τα θέλω που είχε μέχρι εκείνη τη στιγμή.
    Και αντίστροφα, όσο λιγότερο το υ εκφράζεται, τόσο περισσότερο καταδυκνείει πως κρατάει άμυνες .. και δεν είναι έτοιμο να ξεκινήσει μια νέα πορεία με οδηγό κάποιον άλλον.
     
  8. Dom_Apache

    Dom_Apache Regular Member

    Θεωρώ πως σημαντική είναι και η ψυχολογική κατάσταση του/της Κ την ώρα της προσέγγισης..Το "Καλώς την" και το "Δεν μας γ....ας τώρα κι εσυ.." ,έχει μεγάλη διαφορά ..
     
  9. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Με τις λέξεις :

    - Ελα καυλα που εισαι να ρθω- ; ( η καύλα ειμαι εγώ παρεπιπτόντως σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε, ειναι μια φιλοφρόνηση.. ).

    Και βεβαια, εννοείται ότι το μηνυμα θα εχει επικολλημένη συνοδευτική γυμνη ολοσωμη φωτό με τη γλώσσα έξω   αλλιώς δεν θα απαντήσω.

    Και να πω και το γιατί : Γιατί είναι καβλωτικ και ωραίο πράγμα η ευθύτητα ! Υποδηλώνει ειλικρινή, υψηλού ποιοτικού επιπέδου χαρακτήρα, που άγεται και φέρεται από πηγαία συναισθήματα, χαρακτήρα του οποίου τα λεγόμενα δεν χρειάζονται ιδιαίτερη αποκωδικοποήση. Και εξ΄αυτών, εξαιρετικά σπάνιου και πολύτιμου στις μέρες μας. Λοιπές, γυρω γυρω,με στρατηγική και κυκλοτερά, προσεγγίσεις τρώνε με το καλησπέρα άκυρο, γιατί πρέπει να αφιερώσω ενέργεια για να τσεκάρω, για το τι υπάρχει από πίσω, πράγμα ασύμβατο με την πηγαία και ενίοτε ενστικτωδώς υποκινούμενη βδσμική νοοτροπία. Δεν ειναι - επί σκοπό- , συνειδητοποημένα μέρος του παιχνιδιού. Ειναι τζάμπα ενέργεια που σπαταλάται αδικα, που πρέπει να αφιερωθεί αλλού  

    Αληθεια τωρα. Εχει κανεις - καμία την προσδοκία, να ακούσει στρογγυλεμένα ή κουτσουρεμένα ή κρυμμένα θέλω και σχέδια, στο συνειδητοποιημένο βδσμ, που τα πάντα είναι δυνατό να συμβούν ;
    No, no,no,no....  

    Εδώ είμαστε για το κάτι πιο........ πολυ.
     
    Last edited: 28 Μαρτίου 2019
  10. Raed

    Raed Dazed

    Με dm.

    Με σεβασμό, όπως όλους τους ανθρώπους. Το status δεν έχει να κάνει, δηλώνει απλά το τι θέλει ο καθένας μας όταν θα μπούμε, αν μπούμε, σε δυναμική. Δεν θέτει κανέναν πάνω από κάποιον άλλο, εκτός σχέσης D/s. Οπότε με σεβασμό.

    Αν με ενδιαφέρει εννοείται. Δεν θα μου πέσουν τα μούτρα, στη χειρότερη ή δεν θα απαντήσει καθόλου ή θα μου πει ότι δεν ενδιαφέρεται, δεν έχω να χάσω τίποτα. Σεβασμός πάνω απ’ όλα.

    Γιατί?

    Γιατί να παρακαλέσει το υ, ένα Κ το οποίο δεν ξέρει καν αν μπορεί να του δώσει αυτά που θέλει και να του καλύψει τις ανάγκες που σαν υ έχει? Τι έτσι γουρούνι στο σακί? Μπορεί να είναι ένα Κ γιαλαντζί και να θέλει μόνο πήδημα (που και εκεί δεν υπάρχει θέμα αρκεί να το ξεκαθαρίσει από την αρχή). Το να διαβάσει τα σχόλια και τα νήματα που γράφει ο καθένας είναι μια ωραία ιδέα, αν όντως ο καθένας αυτά που γράφει τα πιστεύει και τα εφαρμόζει κιόλας, να μην γράφει λόγια φοβερά και ουαου μόνο για το εφέ. Αυτό δεν είναι μαγκιά, είναι κατάντια.

    Επίσης, αυτό θα το πω και ας τσούξει, παρατηρώ, από τον ελάχιστο πάντα χρόνο που είμαι εδώ μέσα με κλειδωμένο προφίλ, πολλά (όχι όλα τα Κ) παγόνια Κ να ανοίγουν τα φτερά τους σε διάφορες υ που γράφονται στο υπέροχο αυτό φόρουμ ή ακόμα και σε άκυρες στιγμές, έτσι για να τα ανοίξουν και να τους δούμε. Τέτοια συμπεριφορά όμως δεν υπάρχει από τις Κυρίαρχες προς εμάς τα φτωχά πλην τίμια υ, γιατί? Να το πω αλλιώς, μήπως πολλά Κ κάνουν (σχεδόν, αν όχι) τα πάντα για να τα προσέξει η σουπερ τυχερή υ που θα θελήσει καθοδήγηση και θα τους στείλει ένα dm, ρίχνοντας τον εγωισμό και τα μουτράκια της μπροστά στο υπεργαμάτο Κ. *Εδώ το καλό το Κ και άλλα τέτοια. Εκτός κι αν το κάνουν μόνο για πήδημα, α εκεί όλα κι όλα, δικαιολογημένη συμπεριφορά, το Κ μπορεί, αυτή η συμπεριφορά δεν το κάνει λιγούρι, ούτε γιαλαντζί, όχι, το πραγματικό Κ καλύπτει εξασκώντας τη σωστή δόση κυριαρχίας, την αρχοντική του ανάγκη μόνο! Τελικά ποιος κάνει την πρώτη κίνηση ή μάλλον ποιός κάνει τα πάντα για να του γίνει η πρώτη κίνηση? Οι Κυρίαρχες πάντως δεν είναι, δόξα τη Μεγάλη Θεά.

    Με την καρακαμία.
     
  11. espimain

    espimain Contributor


    Αφού δεν έχετε καμία αλληλεπίδραση με κυριαρχικούς άνδρες, τι ζόρι τραβάτε με αυτούς;
    Ούτε σας μιλάνε ούτε σας προκαλούν, ούτε σας προσεγγίζουν, ούτε σας διεκδικούν, ούτε τις γκόμενες σας παίρνουν, γιατί ασχολείστε;
    Μήπως κάνετε σαματά για να σας προσέξει καμία κυριαρχική γυναίκα;
    Υποτακτικούς που εκδηλώνονται με αυτόν τον τρόπο, μάλλον χεσμένους τους έχουν οι κυριαρχικές γυναίκες, γενικώς.
    Βρείτε κάτι καλύτερο.
     
    Last edited: 28 Μαρτίου 2019
  12. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Γενικα θα ελεγα, οτι εκδηλωνεται ´´περιεργα´´ το εχει χεσμενο η Κ πλευρα....  

    Ξανα. Οι Κ δεν κυνηγανε με το λασσο τα υπο. Ουτε στελνουν πουτσοφωτογραφιες.