Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Διαδικτυακό σεξ. Έχετε κάνει;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος aenaos57, στις 7 Απριλίου 2023.

1. Ak93

Ak93 New Member

Η αλήθεια είναι ότι το έχω κάνει σε διάφορες μορφές. Είτε μέσω κάμερας είτε τηλεφωνικό είτε ακόμα και με μηνύματα και φωτογραφίες. Και το έχω κάνει με την κοπέλα μου ή ακόμα και με άγνωστες (και παντρεμένες). Κάθε φάση είχε την ιδιαιτερότητά της. Σχεδόν κάθε φορά μ άρεσε πολύ. Κάποιες φορές κιόλας το ευχαριστήθηκα περισσότερο κι από κανονικό σεξ. Όταν υπάρχει χημεία όλα γίνονται.

2.  

αιντε πάλι πρωί πρωί με τον καφε.
    τι να καταλάβεις από την οθονη;
    αν δεν πεσει σαλιο , αν δεν μυρισει, αν δεν γλύψει, αμ δεν γίνει κοκκινος ο ποπος τι να καταλάβεις;

Last edited: 22 Ιουνίου 2023
  3. Γερακι

Γερακι Regular Member

Υποκαταστατο!
    Αν δεν εχεις το αυθεντικο, ειναι μια παρηγορια.
    Προσωπικα, το εκανα καποτε, ηταν και εντονο καποιες φορες, δε λεω, αλλα καποια στιγμη συνειδητοποιησα πως δεν με καλυπτουν τα υποκαταστατα.

4. Keeper_

Keeper_ Dominant: One who guides and protects another

Δύσκολα θα βρεθεί κάποιος που δεν έχει κάνει αλλά υπάρχουν. Προσωπικά γνώριζα μία.
    Αναλόγως την περίπτωση και υπό συνθήκες μπορεί να είναι περισσότερο ικανοποιητικό. Φυσικά, όπως λέει και ο νηματοθέτης, το διαδικτυακό μπορεί να συμβεί να είναι καλύτερο από το δια ζώσης ακόμα και με το ίδιο πρόσωπο.
    Είναι άλλο να φαντάζεσαι, άλλο να ζεις. Συμβαίνει και σε άλλους τομείς.

5. dimfetishman

dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor